Chocolade dessert - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Familiekamer - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Overzicht restaurant - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Tafel 8 - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Biltstraat terras - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Het restaurant - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Het restaurant - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Straatkant - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Vitello tonato - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Familietafel - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Vongole - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Gelato - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Chocolade dessert - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht
Familiekamer - Aandacht voor Eten Restaurant, Utrecht

Aandacht voor Eten Restaurant

8,8/10
Gemiddelde prijs € 35accepteer Yums
1.481 recensies
Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 1481 recensies
 1. Robin V.
  • 14 recensies
  10/10

  Na 2000 yums te hebben gespaard. Gingen we bij dit restaurant aan de biltstraat eten. Na vriendelijk ontvangst, maakte we de keuze voor het wijn arrangement en het menu voor €40. Een keuze waarvan we geen seconde spijt hadden. We kregen 4 gerechten voorgeschoteld die alle bestonden uit kwalitatieve producten en geslaagde smaakcombinaties. Ook de wijnen gingen goed samen met de gerechten. Daarnaast was het tempo waarin de gerechten zich aandiende erg prettig en werd er goed geluisterd naar onze wensen qua tempo en onze wijn voorkeuren. Aandacht voor eten, bedankt voor deze heerlijke avond!

 2. Ibo W.
  • een recensie
  9/10

  Echt lekker eten, verrassend en goed. Prima huiswijn en zeer vriendelijke en kundige bediening. Helaas beetje rioollucht, na een tijdje rook ik het niet meer.

 3. Stefan L.
  • een recensie
  10/10

  Ontzettend gastvrij personeel, verrassende combinaties op het bord. De familietafel - kleine gerechtjes om te delen - is een aanrader. Mooie wijnen ook. Top avond!

 4. Thomas B.
  • 15 recensies
  7/10

  Sfeervol restaurant en enthousiaste bediening. Wij hadden het 4-gangenmenu, wat enigszins gewoontjes aanvoelde. Met name het hoofdgerecht (grote procureurlap, met weinig er naast), wat wel goed opgelost werd door wat extra zoete aardappel. Volgende keer gaan we voor a la carte.

 5. Rixt K.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten en onwijs aardig personeel die de tijd voor je neemt en graag uitlegt over het eten en de wijn. Het verrassingsmenu is een echte aanrader!

 6. Lizeth B.
  • 42 recensies
  8,5/10

  Erg rumoerig en door de drukte duurt het nogal lang voor je je eten krijgt. Maar dan is het ook wel heerlijk wat je voorgeschoteld krijgt. De wijn (uitgebreide kaart) is gemiddeld 7 euro per glas. Huiswijn 5 euro. Aardig personeel.

 7. Germa B.
  • een recensie
  8/10

  We hebben het erg naar onze zin gehad. Uitbundige uitleg over de gerechten en wijnen. Fijne sfeer, prettige inrichting waarbij de tafels ruim zijn opgesteld zodat je optimaal privacy hebt. Meerdere menu opties.

 8. Mirjam E.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Uitstekend gegeten, familietafel voor drie. Rekening houdend met glutenallergie een een vegetariër in ons midden. Aanrader.

 9. Bjorn V.
  • 10 recensies
  10/10

  De naam wordt waargemaakt. Net even wat andere en bijzondere gerechten en ingrediënten. Zeer geslaagd en goede bediening!

 10. Koen d.
  • 44 recensies
  9,5/10

  Eeen mooi aangekleed restaurant met uitstekend gekwailificeerd personeel. Het eten was uitzonderlijk goed en mooi opgemaakt

 11. Ariena v.
  • 5 recensies
  10/10

  Wij hebben heerlijk gegeten. De gerechten waren mooi opgemaakt en kwamen in en prettig tempo op tafel. Het personeel was attent en prettig in de omgang.

 12. Rinie K.
  • 9 recensies
  10/10

  Laten verrassen met een familiediner. Heerlijke gerechten, lekkere wijn en als je dan nog 30 procent korting krijgt op het eten is het helemaal fantastisch!

 13. Daphne S.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Bij binnenkomst moesten we zelf op zoek naar personeel en ook aan tafel duurde het wat lang. Echter maakte het eten veel goed! Bijzondere gerechten, mooi gepresenteerd

 14. Arno V.
  • 6 recensies
  8/10

  Fijn restaurant, lekker eten, heerlijke wijn (Primitivo) en prima bediening.

 15. Sabine v.
  • 7 recensies
  7,5/10

  Heerlijk eten hier. De koks hebben met recht 'aandacht voor eten'. Helaas bleek dat twee gerechten niet meer te bestellen waren (maar is dat niet vooraf gemeld). De bediening vonden wij niet kunnen tippen aan de kwaliteit van het eten.

 16. Quirijn T.
  • een recensie
  10/10

  Wij waren voor een derde en resp vijfde keer bij Aandacht voor eten. Het was inmiddels alweer een jaar geleden. De kwaliteit van het eten was nog steeds goed net als de service. Het enige minpuntje was dat er friet werd geserveerd. Echter begrijpen wij dat er mensen zijn die klagen dat er bij een Italiaans gerecht geen friet wordt geserveerd; alhoewel men zo kunnen stellen dat ze dat hadden moeten bedenken voordat ze besloten om naar een Italiaans restaurant te gaan. Kortom super goed!

 17. Wilma J.
  • 16 recensies
  8/10

  Het eten was erg lekker, en we konden achter in het restaurant zitten waar het dak open was. Erg gezellog op een zomerse avond. We komen zeker nog een keer.

 18. Laura J.
  • 2 recensies
  7/10

  De gastvrijheid en sfeer bij Aandacht voor Eten zijn perfect, de ober deed alles uit zijn hoofd (heel indrukwekkend!!) en het zag er allemaal prachtig uit. Het eten vond ik echter zeer teleurstellend, het was in veel gerechten veel te zout en alles proefde als net niet. Ik kwam hier voor een tweede keer omdat het de eerste keer zo goed was bevallen, maar zou nu niet snel een derde keer gaan.

 19. Yvonne J.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Eigenlijk heeft deze beoordeling betrekking op Gastrobar Aandacht aan de overkant van de Biltstraat. We hadden per abuis de 'verkeerde' geboekt. Beide van dezelfde eigenaar. Geen probleem, we konden plaatsnemen en hebben heerlijk met z'n viertjes aan 'shared dining' gedaan. Alles vers en mooi opgemaakt. En heerlijke wijnen. Tot onze verrassing werd ook nog de Fork-korting die voor het geboekte restaurant aan de overkant gold, doorberekend in onze rekening. Topservice. We komen snel weer terug!

 20. Monique K.
  • 8 recensies
  9/10

  Erg lekker, goede bediening en goede wijnen

Praktische informatie

Openingstijden

17:30 22:00 7 dagen per week

Routebeschrijving naar het restaurant

Biltstraat 29, 3572 AC, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

provincie Utrecht, Wittevrouwen

Over het restaurant

Waan je in Italië, waan je in een heerlijk Italiaanse keuken bij restaurant Aandacht voor Eten in Utrecht. Lekker gezellig tafelen met vrienden, intiem genieten van elkaar en de gerechten of heerlijk tussen de olijvenbomen dineren alsof je in Italië bent.

Aandacht voor Eten weet hoe zij de gasten moet verwennen en brengt je terug naar een fijne, warme zomer in Italië. Ze serveren authentieke, traditionele gerechten die toch creatief en uniek zijn. Er wordt gekookt met verse kruiden en verse producten. Dit geeft de gerechten de smaaksensatie die ze horen te hebben. Het restaurant heeft een grote liefde voor eten en zij vinden dat er geen puurdere liefde is dan de liefde voor eten. Dit merk je dan ook in alles bij het restaurant.

Wil je nu het toppunt van de Italiaanse sfeer, dan heeft Aandacht voor Eten perfecte arrangementen zoals de familietafel. In Italië is samen eten en de tijd nemen voor het eten en elkaar een belangrijk onderdeel van de leefstijl. Ze dekken dan een mooie tafel vol met lekker gerechten, hapjes en drankjes. Het is dus letterlijk een tafel vol lekkers met al je dierbaren precies zoals de Italianen dit doen. Het is een echte aanrader en uiteraard wordt je begeleid om passende wijnen te kiezen.

Een avondje Italië? Dan moet je nu reserveren bij Aandacht voor Eten in Utrecht!

Kenmerken

, Romantisch, Terras, Tuin, , Kerst, Moederdag, Valentijnsdag

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 50 personen)

Af te huren

Restaurants rond "Aandacht voor Eten Restaurant"

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:9.2 (380 recensies)

 • Mi Li
  -30%

  Mi Li

  € 33 (gemiddelde prijs)

  Score:9.2 (215 recensies)

 • Insider
  Zocher

  € 38 (gemiddelde prijs)

  Score:9.1 (381 recensies)

 • € 36 (gemiddelde prijs)

  Score:8.1 (307 recensies)

 • € 13 (gemiddelde prijs)

  (5 recensies)

 • € 32 (gemiddelde prijs)

  Score:8.5 (186 recensies)

 • € 33 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (60 recensies)

 • € 20 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (215 recensies)

 • € 28 (gemiddelde prijs)

  Score:8.2 (255 recensies)

 • € 20 (gemiddelde prijs)

  Score:8.3 (243 recensies)

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.