Terug

Recensies Amarone

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 376 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Hellen v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Geweldig gastvrij ontvangen. Verrassende amuses en voldoende uitgebreid menu zonder last van keuzestress te krijgen.Gekozen voor het wijnarrangement en daar hadden we geen moment spijt van. Afgezien van de zeer smakelijk en mooi uitziende gerechten maakte ook een zeer attente en vriendelijke " zwarte brigade" de avond tot een feestje. We zijn zelf werkzaam in de dienstverlening en waarderen daarom een geweldige service.

 2. Gilleko B.
  • een recensie
  10/10

  Zomerarrangement van 7 gangen gegeten voor een eigenlijk (te) lage prijs. Kwaliteit prijs diner 10+. Dessert geweldig smaakbombardement, geen traditionele kaasplank maar gerecht met eendenlever. Asian twist in het eten was ook geweldig. Tel hier de amuses, prédessert en friandises bij op. Gastvrijheid, had het personeel ook goed in de vingers. Meer dan dikke aanrader.

 3. Mino K.
  • een recensie
  9,5/10

  Geweldige en goed verzorgde avond gehad. Eten was geweldig en heel bijzonder. Personeel is erg aardig en een aanwinst voor een geweldige avond.

 4. Vernon R.
  • een recensie
  9/10

  Dit was de eerste keer Amarone, maar zeker niet de laatste. Eten was goed. Service was uitstekend.

 5. • een recensie
  10/10

  Veel woorden zijn niet nodig! Het eten tikt aan tegen 2 sterren. Wij komen hier sinds opening, al jaren en innovatie is hier een rode draad. Top hoe licht, passiebloem hier gekookt wordt. Sommelier/maître , heer Verhagen en rest van het team! Geweldig. Mooi hoe je met het hanteren van alle etiquetten binnen Michelin iemand toch zo’n “altijd” welkom gevoel kunnen geven. Wij komen er vaak en blijven er komen. Amarone op naar de 2!

 6. Peter d.
  • een recensie
  7,5/10

  Amarone is uiteraard altijd prima alhoewel ik deze keer wat teleurgesteld was. Service is altijd perfect, signature dishes en desserts zijn altijd erg goed maar enkele gerechten vielen me dit keer tegen (black angus sukade). Daar had ik meer van verwacht voor de prijs. Wat ik ook niet nodig vind is dat er in de WC een roestig prullenbakje staat. Dat heb ik thuis ook niet en dat verwacht ik niet in een restaurant als Amarone. Kleine dingetjes die de gehele ervaring minder prettig maken. Maar complimenten voor de service, prima sommelier en ook de rest van de bediening is kundig en servicegericht.

 7. Davy B.
  • een recensie
  10/10

  Al voordat mijn tafelgenoot en ik binnen waren, kregen we buiten een asbak. We stonden nog buiten te roken en de menukaart te bekijken. Er werd zelfs, toen wij tussen de gangen door aan gaven om te roken, nog de deur open gehouden. De service is hier zeer aanwezig (ik kreeg een nieuw servet, omdat ik niet door had dat de mijne gevallen was). Het personeel weet wat zij doen in een doch wel chique, maar ook ontspannen sfeer. Een 10+ voor de gerechten en voor de wijn/spijscombinatie. Hier komen we zeker terug. Vooral ook dat het personeel de sigaren voor je aansteekst. Een service ten toppe

 8. Richard D.
  • een recensie
  10/10

  Zeer aan te raden top ???? ontvangst en zo vriendelijk en proffesioneel vrouw wilde hele kreeft masr was op ???? heel goede oplossing altenatief ook was de bon minder dan ik had verwacht er stond niet alles op ???? had niet gehoeven maar bewijst wel van inleving heel erg bedankt voor de top ???? avond tot snel

 9. Marga V.
  • een recensie
  10/10

  Prachtig ingericht restaurant. Luxe uitstraling met veel privacy. Zeer vakkundige en vlotte bediening.

 10. Martin Z.
  • 2 recensies
  10/10

  Elke gang is een plaatje en een verrassing aan smaken. Heel knap hoe bij deze smaakexplosies de passende en originele wijnen gevonden worden. Succes, graag tot ziens.

 11. Jan D.
  • een recensie
  10/10

  Geweldige avond in Amarone. Verrassende smaakcombinaties! In een rustig tempo geserveerd. Alles is van uitstekende kwaliteit en bijzonder fraai opgemaakt. De amuses en de verfrissende afsluiting voor het dessert zijn heel creatief. De ontvangst is uiterst plezierig. De mensen van Amarone zijn er als het nodig is, en zeer attent, maar niet steeds rond je tafel. Geluidsniveau is een verademing.

 12. • een recensie
  10/10

  Een ongekend genoegen en een meer dan uitstekende ervaring. Sfeervol ingericht, warm welkom geheten, mooie ronde tafel. Bij het water komende overheerlijke gekarameliseerde pecannootjes, kan je niet vanaf blijven. Er is een menu van 4 tot 7 gangen en een kaart. Wij kiezen twee gerechten uit het menu en een hoofdgerecht uit de kaart. Wat op het bord komt overtreft onze verwachtingen qua opmaak en smaak. Geen smaakbom, want dat zou een explosie veronderstellen. Ieder gerecht komt in een perfecte combinatie van goed gekozen fijne smaken die volledig in balans zijn en daardoor perfect stand houden. De sommelier is niets te veel om de juiste wijn bij de gerechten te presenteren. Ik mag bij het hoofdgerecht drie wijnen keuren om uiteindelijk mijn keuze te maken. Het team is uiterst professioneel en de man die wij als bedrijfsleider begrijpen, Jasper, een gastheer die zijn vak niet alleen verstaat maar ook eer aan doet. Niets aan te merken? Wat mij betreft mag het heerlijke dessert, harde Hollandse kazen, iets kleiner qua portie. Maar dat is dan ook echt het enige wat te overdenken is, al het overige is helemaal in orde. Chapeau voor deze keuken en zijn Chef.

 13. • een recensie
  10/10

  Zeer verrassend zeven gangen menu gekozen. Ieder gerecht was een lust voor het oog en de smaak. Ondanks het aantal gangen zit je na afloop gelukkig niet propvol, maar heb je gewoon een voldaan gevoel. Wijnen zijn goed op de gerechten afgestemd. Keurige en vriendelijke bediening. Was niet de eerste maar zeker ook niet de laatste keer.

 14. Jan v.
  • een recensie
  9,5/10

  Zoekend naar kritiek kwamen we op slechts 1 puntje; iets trager de glazen vullen, niet te vaak bijschenken. Maar daar moesten we lang over nadenken, het was wederom klasse, perfectie bestaat niet, maar dit was wel haast perfect. Geweldige vriendelijke bediening, vijf gangen, vijf verrassingen begeleid door de beste wijnen.

 15. Loek W.
  • 60 recensies
  7,5/10

  Het is 2015 als wij voor het eerst Amarone bezoeken. Met name de service was toen bedroevend slecht. En besloten voorlopig niet meer daar te dineren. Maar een ieder verdient een 2e kans. Dus ook Amarone. We worden dit keer hartelijk ontvangen en krijgen een mooie ruime tafel aangewezen. Gelukkig met stoelen (wij hebben een hekel aan al die banken) met armleuningen. Een pluspunt. En linnen op de tafel met grote servetten. Weer een pluspunt erbij. We worden uitstekend geholpen bij de keuze van de wijn. Prima van smaak maar goedkoop kun je het niet noemen. Dan kiezen wij 3 gerechten. In feite het 3-gangen diner. De start met makreel (rug en buik) is uitzonderlijk goed. Daarna asperges. Maar niet zomaar asperges. Klaargemaakt op een hele speciale manier. Daarna sukade. Daar verschillen wij aan tafel van mening over. Mijn tafelgenoot vindt het prima. Voor mij is het te opdringerig. Tot slot nog een 4e gang. Kaas. Alles bij elkaar is het prima. Maar toch ook weer niet heel speciaal. Dan nog een punt over de inrichting. Tja, het is en blijft een pijpelaar. En dan krijg je toch een beetje het idee "in rijtjes" te eten. In ieder geval heeft de rekening (300) ons extra kritisch gemaakt. En dat vinden wij niet meer dan terecht. Loek Wijchers

 16. Jan V.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Keurig en vriendelijk personeel. Heerlijke gerechten zoals je van een restaurant met Michelinster mag verwachten. Originele non-alcoholische cocktails en zelfs een alcoholvrije witte wijn in het assortiment. Wij aten à la carte en de Oosterschelde kreeft aan tafel geserveerd vanuit het bedje van dennennaalden waarop deze bereid was, was verrukkelijk en origineel. Leuke en heerlijke dessertverassing (met felicitaties) voor de jarige bij het pre-dessert. Ook het dessert van citroensorbet (in een citroen van witte chocolade) is zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen voor wie van zuur houdt. Kortom, echt een aanrader voor een heerlijk avondje uit!

 17. HP M.
  • een recensie
  10/10

  Altijd een fijne plek om te komen. Ik heb met mijn vrienden een heerlijke avond gehad.

 18. Natasja p.
  • 11 recensies
  10/10

  Perfecte avond, gerechten zagen er uit als schilderijtjes, geweldige smaakcombinaties met heerlijke wijnen en vriendelijk personeel

 19. Rita C.
  • een recensie
  10/10

  Echt genoten van een fantastische vegetarische lunch!

 20. Ger S.
  • een recensie
  9,5/10

  Erg lekker gegeten. Het eten en de bediening waren uitmuntend. De avond was het geld meer dan waard.