Terug

Recensies Amier

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 1276 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Sudha R.
  • een recensie
  10/10

  Eten was kwalitatief & de bediening was zeer vriendelijk. De locatie is goed bereikbaar. Het keuzemenu is erg uitgebreid waardoor je van alles kunt uitproberen.

 2. Kevin V.
  • 8 recensies
  10/10

  Perfect!

 3. Caitlin D.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuk restaurant met heerlijk eten. De bediening was zeer vriendelijk en gastvrij! Heerlijk traditioneel toetje op, op aanraden van de jongen die er werkt!

 4. Linda V.
  • 3 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten weer. Sfeer en service zij ook zo leuk en goed . Kunnen veel Nederlanders restaurants een voorbeeld aan nemen. Wij gaan zeker terug komen.

 5. Z r.
  • een recensie
  10/10

  Fantastisch!!! Heerlijk gegeten echt hoge kwaliteit eten en top service

 6. Jennifer B.
  • 5 recensies
  8/10

  Erg druk vanwege concert Pink Malieveld, maar toch binnen 45 minuten gegeten! Het eten was heerlijk, lekker gekruid maar niet te erg. Bediening was vriendelijk.

 7. JW b.
  • 6 recensies
  7/10

  Je kunt bij een restaurant de smoor erover in hebben, als het allemaal eventjes niet loopt, zoals zou moeten. We kwamen blijkbaar op een gekke dag: concert van Pink in de stad. En opeens zat het dus vol. Het personeel deed écht zijn best, maar was blijkbaar niet opgewassen tegen het feit dat alle tafels vol zaten. En de keuken ook niet. Waarom waren we dan toch wel enigszins te spreken? Wel: we hadden allebei voor een (verschillend) vegetarische menu gekozen. En jdie smaken waren fantastisch! Ook van de voorgerechten. Wat ontzettend jammer dat door deze te grote drukte de gerechten niet echt warm genoeg waren.

 8. Margreet S.
  • 5 recensies
  8/10

  Een selectie van de koude en warme voorgerechten besteld met een fles Libanese witte wijn. De voorgerechten zijn heerlijk en voor ons genoeg. De witte wijn Altitude, Ixsir is verrukkelijk. Een aanrader.

 9. Ines W.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Voor de tweede keer hier gegeten. We hadden nu een tafel aan het raam wat iets beter was dan midden in de ruimte. De gerechten waren ook deze keer heerlijk en de bediening was vriendelijk. Het enige nadeel vinden wij dat de muziek erg hard staat waardoor je elkaar en de uitleg over alle gerechten nauwelijks kunt verstaan. Dat is jammer. De muziek werd trouwens op ons verzoek wel wat zachter gezet. We komen zeker nog een keer terug.

 10. Mike U.
  • 6 recensies
  5,5/10

  We hadden gereserveerd, maar daar werd niet op gereageerd. De voor vier personen gedekte tafel werd niet in orde gebracht voor twee personen. Twee obers die van elkaar niet wisten wie wat deed. Rommelige tafel, gebruikte glazen werden niet weggehaald. Het eten (maza en mixed grill) werd niet uitgelegd ondanks dat we aangaven nog nooit Libanees te hebben gegeten. De grillgerechten waren niet herkenbaar en vaak erg zwart gegrilld wat ten koste ging van het eetplezier.

 11. Marjan v.
  • 2 recensies
  8/10

  Super gegeten. Jammer dat het, naar mate het drukker werd, te lang duurde voor het nagerecht en de rekening gebracht werd.

 12. Dolly V.
  • 6 recensies
  8,5/10

  2e keer hier eten. Meze menu ( kan ook met 50 % korti g) en zéker niet teleurgesteld. Enorme hoeveelheden eten voor en schappelijke prijs. Uitermate vriendelijk bediening. Aanrader.

 13. • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, verse producten, zeer authentieke smaak. Geweldig! Zullen zeker vaker gaan eten hier. Wij hadden een menu genomen, dit was echter teveel voor ons., de laatste gang en het toetje hebben wij mee naar huis gekregen, kunnen wij morgen verder smullen.

 14. Caroline C.
  • 2 recensies
  9/10

  Lekker gegeten, grote porties, vriendelijke bediening. Zou wel netjes zijn als je gratis kraanwater krijgt. En prijzen zijn hoog zonder korting.

 15. Aris e.
  • 2 recensies
  8/10

  zeer goed

 16. Pravesh P.
  • een recensie
  8,5/10

  Lekker gegeten! Betaalbare prijzen. Hoeveelheden is best veel, ik ben best een grote eter, maar kreeg niet alles op

 17. Stijn v.
  • een recensie
  9/10

  Lekkere en orginele gerechten, vriendelijke bediening.

 18. Esra W.
  • 5 recensies
  10/10

  Zoals altijd heerlijk gegeten bij Amier. Met dit extreme weer is het prima vertoeven op het terras (in de schaduw!) en de kleinere gerechtjes die je kunt delen maakt het helemaal af.

 19. Barbara B.
  • 6 recensies
  10/10

  De mezze zijn heerlijk en de bediening is heel erg gastvrij. De tafels staan wat krap bij elkaar maar dat is ook het enige wat we erop aan te merken hebben. Echt een aanrader.

 20. Jolanda V.
  • 2 recensies
  8/10

  Gezellig restaurant. Heerlijk eten, Altijd druk. Internationaal publiek. Beneden met wat zakelijke tafeltjes; boven in oosterse sfeer. Beneden is het door de gebruikte harde materialen ook wel lawaaiig. De tafeltjes zijn te klein voor alle gerechters die worden gebracht. Heerlijk eten, maar wel VEEL !