Suggestie van de chef - Anna Pancakes, Utrecht
Het restaurant - Anna Pancakes, Utrecht
Suggestie van de chef - Anna Pancakes, Utrecht
Het restaurant - Anna Pancakes, Utrecht

Anna Pancakes

8,4/10
Gemiddelde prijs € 15
26 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 15 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 26 recensies
 1. Emily E.
  • 16 recensies
  8,5/10

  De pannenkoeken waren heerlijk! Ik weet alleen niet of de reservering via thefork goed was doorgekomen want ik had gereserveerd voor 6 maar toen we aankwamen stond er geen tafel voor 6 klaar. Uiteindelijk waren we met 4 en konden we toch snel plaatsnemen. Maar het duurde wel even voor de pannenkoekjes kwamen. Al was het zeker het wachten waard.

 2. Jael P.
  • 93 recensies
  8,5/10

  Lekkere coco berry pannenkoeken, maar wel een beetje weinig fruit, en lekkere cappuccino. Vriendelijke bediening. Sfeervol restaurant.

 3. Ingrid S.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Het eten was echt heerlijk, helaas duurde het vrij lang totdat je het kreeg. Het service zelf is ook niet helemaal top, drankjes duren lang totdat ze aan de tafel komen. Echter gaan ze me zeker weer zien want de pancakes zal in fantastisch!

 4. Maria F.
  • 35 recensies
  7,5/10

  Lekkere pannenkoeken, het duurder wel een beetje lang voordat het eten kwam.

 5. Katinka F.
  • een recensie
  9,5/10

  Oprecht nog nooit zulke lekkere fluffy pancakes gegeten! Super luchtig, vers, niet te zoet en gecombineerd met de heerlijkste toppings. Precies goed! Het is moeilijk kiezen als je de menukaart bekijkt. Vriendelijke en klantgerichte bediening. Anna Pancakes is een aanwinst voor Utrecht!

 6. Lidwien V.
  • 16 recensies
  7,5/10

  Echt lekker pannenkoeken, wel (iets te) duur naar mijn mening. Plus aardbeien buiten het seizoen zijn gewoon niet heel lekker ;) Verder vriendelijke en fijne service!

 7. Mirjam D.
  • 26 recensies
  9,5/10

  Wat een toptentje!! Echt zalige cappuccino (wel prijzig maar dan krijg je ook wat) en de pannenkoeken zijn verrukkuluk. De sfeer is goed, ziet er mooi uit, zeer kindvriendelijk, namelijk een aparte speelhoek en ook een prima aankleedkussen met alles erop en eraan in het damestoilet. Ik ga binnenkort weer :-)

 8. Liz G.
  • een recensie
  10/10

  Super goed geholpen door de leuke ober met de rode baard en de pannenkoeken zijn onwijs lekker! De morning shizzel is een echte aanrader

 9. Gerwin H.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Erg lekker, we komen zeker terug!

 10. Jaap_Klien
  • 12 recensies
  7/10

  Prima pancakes. Maar het enorme minpunt is dat ze echt ongelooflijk prijzig zijn... Oh en cheddar uit plastic is een absolute no go. Deze kan je gewoon vinden als echte kaas bij een goede leverancier of nog beter; gewoon een Nederlandse oude kaas. Beetje proberen mee te gaan met het hele duurzaamheid verhaal is nooit een gek idee. Tip is om standaard maple syrup bij de bestelling te zetten in een fles/kan oid, mensen gaan daar to ch om vragen (letterlijk elke tafel om ons heen) is een vorm van service en gastvriendelijk om dit voor te zijn.

 11. Lieke V.
  • een recensie
  8/10

  Heerlijke pancakes!!!

 12. Margaux d.
  • 2 recensies
  6/10

  Leuk concept en heerlijke gerechten maar er moet echt wat gedaan worden aan de service. Wij moesten veel te lang wachten totdat er iemand naar buiten kwam om onze bestelling op te nemen en toen we onze pancakes na 30 minuten wachten eindelijk kregen had de serveerster er maar een aangeslagen en moesten we nog eens wachten op de tweede.

 13. V.T.N. W.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Reservering via Iens was niet doorgekomen ????. Gelukkig nog een plekje vrij. Helaas nog een uur wachten op de bestelling. Eten was overigens goed.

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur

Don 09:00 - 21:00

Vrij-zon 09:00 - 17:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Voor Clarenburg 10, 3511 JE, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

, , , Utrecht-Centrum

Services

Restaurants rond "Anna Pancakes"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.