Burger - Antonio's Spakenburg, Bunschoten-Spakenburg
Binnen - Antonio's Spakenburg, Bunschoten-Spakenburg
Food - Antonio's Spakenburg, Bunschoten-Spakenburg
Burger - Antonio's Spakenburg, Bunschoten-Spakenburg
Binnen - Antonio's Spakenburg, Bunschoten-Spakenburg

Antonio's Spakenburg

8,4/10
Gemiddelde prijs € 19
22 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 19 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 22 recensies
 1. Ingrid B.
  • 3 recensies
  6,5/10

  De bediening was snel maar helaas niet echt gastvrij. Het is fijn als je vriendelijk ontvangen wordt met een lach maar dat ontbrak. Ook oogcontact was minimaal. Jammer voelt niet echt gastvrij. Bediening was wel snel en eten was prima. Niet bijzonder maar zeker niet slecht.

 2. Eveline R.
  • een recensie
  8/10

  Lekker gegeten, vriendelijk personeel, gezellig terras midden in het centrum van historisch Spakenburg. Heerlijke salade met veel vis, sla was voorgesneden, lekker sausje. Cappuccino ook uitstekend met 2 lekkere mini bitterkoekjes en dat allemaal voor een redelijke prijs. Wij gaan zeker terug! (Eveline R. nieuwe inwoner van Spakenburg)

 3. Charlotte w.
  • een recensie
  6,5/10

  Het eten was echt heel lekker. De bediening was echter ongeïnteresseerd en een beetje nors. Dat was jammer. De setting en sfeer was wel gezellig.

 4. Loes A.
  • een recensie
  6,5/10

  Is meer een veredelde snackbar dan een restaurant. Gerechten zijn best lekker, maar niet erg verfijnd.

 5. Sabine V.
  • een recensie
  9/10

  Super leuke tent En erg lekker eten????

 6. Gert-Jan v.
  • 2 recensies
  9/10

  Eten is heerlijk. Bediening is goed. Het enige minpuntje is het geluid dat aan alle kanten op je af komt. Moeilijk om een gezellig gesprek te voeren met je tafelgenoten.

 7. Anouk S.
  • 6 recensies
  10/10

  Wij hebben hier gisteren heerlijk zitten eten met onze twee dochters. Er is voor ieder wat wils en alles wat je neemt is super lekker????

 8. Yvonne b.
  • een recensie
  6,5/10

  We moesten erg lang op de bediening wachten en vrolijk waren ze ook niet

 9. Gerton J.
  • 2 recensies
  10/10

  Het smaakt zoals altijd heerlijk. Vandaag Nacho’s gegeten en werkelijk super lekker de Giant hamburger verdient een dikke 10 Even heerlijk buiten de deur eten en zeer betaalbaar

 10. Marc K.
  • een recensie
  7,5/10

  Het is heerlijk eten maar ik vind ondanks dat het druk is hoeven wij daar niks van te merken ze laten dan steken vallen .

 11. Maarten K.
  • 10 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, niet voor de uitgebreide diners maar voor al top als je even snel met je kinderen iets wilt eten. Erg lekkere broodjes hamburger!

 12. John V.
  • een recensie
  7,5/10

  Leuk, sfeervol restaurant met goed eten. Boven zitten is leuk, maar lastige trap!

 13. Elja v.
  • een recensie
  8/10

  Alleen buiten op het terras gezeten, gezellig sfeervol terras prettige bediening met aandacht voor de gasten, eten was goed, wordt serieus iets van gemaakt zeker voor herhaling vatbaar.

 14. Ria v.
  • 26 recensies
  8/10

  Op vrijdag 5 mei met z'n tweetjes geluncht. Vlotte bediening, korte wachttijd. Beiden een broodje zalm met een glas witte wijn. Jammer dat er erg veel boter op het broodje zat. Mag best wel wat minder...Verder in orde.

 15. m k.
  • een recensie
  10/10

  Wij hebben hier al heel vaak gegeten al het eten smaakt heerlijk. Zeer vriendelijke bediening prachtige inrichting Wij komen zeker nog eens terug

 16. galois
  • 66 recensies
  8/10

  We zaten buiten op een heerlijke zonnige dag. Een leuk terras waar de kinderen rustig kunnen spelen op het plein (bij de waterfontein). Ideaal! We zeiden tegen elkaar dat we hier zeker weer eens gaan lunchen als het zulk mooi weer is. We hebben een broodje gehad en het brood was erg lekker. Knapperig, goede smaak. Verder eenvoudige belegd en de tonijnsalade die ik erop had, was niet bijzonder lekker of zo. De bediening was aardig en attent. Wel erg onervaren, maar goed, iedereen moet het leren toch?

 17. Telat
  • 4 recensies
  7,25/10

  Meerdere malen geweest op vrijdagavond..... Conclusie, ga niet op vrijdag hier naar toe. Ze kunnen het gewoon niet aan. Ik heb 1 x met twee kleine meiden van 7 jaar, 50 minuten moeten wachten op een patatje met kroket.... Hoe moielijk kan dat zijn. De tweede keer heb ik 60 minuten moeten wachten..... Of ze moeten de bovenetage sluiten of tien man meer aan nemen. Het eten is goed.... Maar dat mag dan ook wel....

 18. Erik v.
  • 12 recensies
  2,5/10

  Afgaande op de kaart leken er smakelijk gerechten te kunnen worden gekozen. In de praktijk bleek het eten te zijn dat je ook in een cafetaria kunt krijgen. De maaltijdsalade leek zo uit een zakje te komen vermengd met ingrediënten uit blik. Weinig vers. De bij de maaltijd geleverde patat was zover doorgebakken dat deze hard was en veel vet bevatte. Toen ik dit de bediening liet weten kregen we nieuwe patat van dezelfde slechte kwaliteit. Het was een warme dag en in het restaurant was het warm en druk zodat we op het terras gingen zitten. We zijn vanwege sigarettenrook op een andere plek gaan zitten, maar zaten daar even later opnieuw in de rook. We zijn hier heel snel weer weggegaan, om niet nooit meer terug te komen.

 19. - -.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Eten was op zich prima toen het na ruim anderhalf uur kwam was het alsnog de verkeerde bestelling.Snap best dat het met de spakenburgsedagen druk is maar wij zijn schandelijk behandeld. Wilde nog een gesprek met de bedrijfsleider maar die was helemaal niet aanspreekbaar en kon alleen maar schreeuwen. Heb meerdere mensen gesproken die daar slecht behandeld zijn. Jammer jammer jammer juist met deze drukke dagen moet je je gasten op nummer 1 zetten. En vooral gastvrij zijn.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00 uur

Dinsdag t/m donderdag 11:00 - 22:00 uur

Vrijdag 11:00 - 23:00 uur

Zaterdag 10:00 - 23:00 uur

Zondag gesloten

Routebeschrijving naar het restaurant

Spuistraat 57, 3752 AK, Bunschoten-Spakenburg, Nederland

Services

Restaurants rond "Antonio's Spakenburg"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.