Terug

Recensies Apartt Steaks & Fondue

7,5/10
Gebaseerd op 103 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

  1. Ronald B.
    • een recensie
    9,5/10

    Snel geholpen, iets te snel soms, maar konden we zelf wel afremmen, door te melden dat we nog geen keuze hadden gemaakt. Klein min-puntje, na bestelde friet kwam na het eten, dat had juist beter gekund. We misten op deze ietwat frisse avond wel de terras verwarmers, die we 1,5 jaar geleden wel in onze nek voelden branden. Waar zijn die gebleven?

  2. Yu-on T.
    • een recensie
    7,5/10

    Begon met miscommunicatie met de drankjes, daarna kregen wij 6 starters terwijl wij 4 starters hebben besteld met 6 man delen. Ribeye hebben een vaste portie, grotere porties bestellen kon niet. Noodgedwongen dan maar de Bavette on stone, wat mager is en weinig heeft smaak. Ossehaas was verder wel top.

  3. Erika v.
    • een recensie
    5/10

    Opvallend dat we in een vleesresraurant om speciale vleesmessen moesten vragen. Restaurant is sfeerloos en muziek te hard. Slechte afzuiging (“soort steengrillen”) en buitendeur liet autogassen binnen komen. Eten is eenvoudig maar goed.

  4. Corry W.
    • een recensie
    9,5/10

    Jammer dat onze serveerster het te druk had met een tafeltje mannen. We moesten schreeuwen om haar aandacht te trekken en zelfs dat werkte niet.

  5. Martijn B.
    • een recensie
    7/10

    Bediening werkt absoluut nog niet goed samen. Naast ons waren er meerdere mensen die ook heel erg lang(meer dan een uur) moesten wachten op hun eten nadat het besteld was. Ook werd er meerdere keren hetzelfde gevraagd door meerdere personen. Kortom het eten was goed maar qua service kan er nog heel veel verbeterd worden.

  6. Christian S.
    • 3 recensies
    9/10

    Erg lekker eten, goed vlees zelf bakken op hete steen, erg leuk, jonge vriendelijke bediening

  7. Suzan S.
    • een recensie
    6,5/10

    Er was een grote partij binnen, waardoor er alleen op het terras plek was. Wel heaters en dekentjes en verwarmde kussentjes gekregen. Maar de wachttijd op het eten was erg lang, terwijl we toch eten van de steen hadden genomen, wat volgens mij niet heel lastig klaar te maken is. Het was niet slecht, maar denk zeker dat het beter kan.

  8. Mariska L.
    • 2 recensies
    6,5/10

    Concept leuk,maar te duur voor wat je krijgt,,er mag wel wat extra eten toegevoegd worden

  9. Arnoud r.
    • een recensie
    7/10

    prima ossehaas op de steengril.sla als bijgerecht wat smakeloos.Wij hadden wat onervaren personeel die avond waardoor vragen pas beantwoord werden na checken collega. Best dure wijn besteld maar glazen werden direct gevuld ipv eerst laten proeven. Verder ok

  10. M.a.a. M.
    • 5 recensies
    4,5/10

    Gistermiddag was ik hier met een vriendin, lekker op ’t terrasje aan ’t water gezeten. We hebben wat gedronken en gegeten. Daarna nog lekker een afzakkertje genomen. We wilden er nog 1 nemen “one for the road”. Gezellig ter afsluiting, tot er een ober naar ons toe kwam met de mededeling dat er klanten waren die gereserveerd hadden om aan ’t water te zitten, of wij dan ergens anders willen zitten hiervoor zouden wij het laatste drankje van het huis krijgen. Ik was met stomheid geslagen, heb bedankt voor het drankje (kom nou zeg ik ben geen teenager die je met een gratis drankje kan afwimpelen!) en vroeg om de rekening. De ober kwam met het pinapparaat en heb hem duidelijk gemaakt dat ik er niet gediend van was om zo weggestuurd te worden. We stonden op om weg te gaan en de genoemde klanten stonden gelijk op om op onze plek te zitten. Dit was zo verschrikkelijk vernederend. Hier ga ik dus nooit meer naar toe.

  11. Martijn Z.
    • een recensie
    7/10

    Op zich prima eten en erg leuk concept, zo met je eigen steen je vlees bereiden. Wel zou het interieur een update mogen krijgen en zou de afzuiging in het restaurant beter moeten zijn. Bij binnenkomst loop je direct een muur van vleesgeuren in. Je voelt je binnen een kwartier net een bouillonblokje ;-) Personeel is vriendelijk en doet zijn best, maar zit wel veel verschil tussen jong en oud personeel. Al met al een prima en gezellige avond gehad, met goed kwaliteitsvlees en uiteindelijk wast de wasmachine de vleesgeuren wel weer weg en kijk je terug op een unieke eet-ervaring.

  12. Arie R.
    • een recensie
    10/10

    Prima gastheerschap icm gerechten met een juiste prijsverhouding. Een topper in het horeca landschap! De bediening is fris en fruitig en zeker attent. Doorgaan zo!

  13. Rene G.
    • een recensie
    10/10

    Gisteravond met 4 vrienden uitstekend gegeten en gedronken bij Apartt. Bediening is attent, no nonsense en snel. Eten was prima verzorgd. Je voelt je er al snel helemaal thuis. Zeker een aanrader!

  14. Arthur M.
    • een recensie
    2,5/10

    Wij hebben bijna een uur op ons voorgerecht gewacht. De soep was erg flauw en bovenal smaakloos! De carpaccio was nog bevroren. Ontvangst was er niet. De steak was wel lekker, maar al met al niet voor herhaling vatbaar.

  15. Frida T.
    • een recensie
    9,5/10

    Afgelopen week bij Apartt geweest met mijn ouders. Het was echt top! Mijn vader had een steak on the stone, super mals vlees en bijft warm. Verder hadden mijn moeder en ik blauwe kaasfondue en die was ook mega lekker! Veel variatie om erin te dippen en super lekkere kaas. De bediening was ook heel aardig en snel. Nog mee gelachen ook!

  16. Catrien H.
    • een recensie
    8,5/10

    Afgelopen week ben ik samen met mijn vriend hier gegeten. Hij had Steak on the stone en ik had een Hangover. Het concept van de Steak on the stone is erg leuk en lekker! De Hangover smaakte ook erg goed. Het personeel is vrolijk en heeft gepaste humor. Kortom, top! Ik kom zeker een keer terug.

  17. J.W. W.
    • 205 recensies
    5/10

    Op weg naar een afspraak hier 'even wat' gegeten en gedronken. Gekozen voor een zogeheten hangover schnitzel (a € 18,50 + pepersaus a € 2,50) en een kipsaté (a € 14,50). Helaas, maar het viel ons tegen, niet de smaak van het vlees, maar het geheel en de ambiance: bij binnenkomst rook het een beetje (naar bier?) en op andere tafels werd gesteengrild, waardoor de baklucht over ons heen kwam. De prijzen zijn ook aan de hoge kant. Zo kost een broodplankje € 5,50 en een Leffe blond (0,25 cl) kost € 4,20. Best pittige prijzen. Aandachtspunt voor de keuken (ook tegen de bediening gezegd, die overigens steeds per tafel wisselde): het zakje met frites bij de saté lag op (!) de pindasaus. Niet erg handig bij het eten.

  18. Hans F.
    • 12 recensies
    8,5/10

    Heerlijk vlees voor een betaalbare prijs op een leuke locatie op terras in oude haven Zeker de steengrill is een aanrader.

  19. JoOu
    • 3 recensies
    5/10

    Het is een mooie locatie, maar voor het eten moet je hier echt niet zijn. Als voorgerecht hadden wij een proeverij van verschillende voorgerechten: Het soepje en de vreemde combinatie van carpaccio en vitello tonato waren ok, de mix van vis was vreemd. Ik heb niet kunnen ontdekken welke vis ik heb gegeten (behalve de zalm). De ober kon ook niet vertellen welke vis er op de plank lag en maakte er zich gemakkelijk van af door te zeggen dat hij het niet wist!!! Het hoofdmenu viel ronduit tegen. Een quiche die heel veel vocht bevatte, smakeloos, met nauwelijks geitenkaas, vieze friet, de victoriabaars was ook niet echt lekker, groenten die hun smaak verloren hadden. Kortom, niet lekker. Toch een toetje genomen (dat zou toch goed moeten zijn), maar wat is het dan jammer dat je van die vieze goedkope slagroom krijgt. Absoluut geen reden om terug te komen. De bediening was overigens wel heel aardig! Wel jammer dat niets met onze klacht gedaan werd!

  20. Carel C.
    • 2 recensies
    4/10

    We hadden een barbecue met het werk. Het vlees werd niet echt bereid op de barbecue maar ergens anders vandaan gehaald (uit de keuken): het vlees was lauw en en de keuze was uit een hamburger en saté. De friten waren koud, ook toen een nieuwe voorraad werd gebracht op de buffettafel waren deze koud. Alleen de aardappelsalade was goed, maar die hebben ze niet zelf bereid. Nog nooit zo slecht ergens gegeten.