Terug

Recensies Arles

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 154 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Helenstaalman S.
  • 7 recensies
  10/10

  Bij Arles beleef je Frankrijk in de pijp, een echte aanrader. Er wordt met liefde gekookt en dat proef je en zie je terug op je bord.

 2. Hans B.
  • 5 recensies
  8/10

  Personeel en zeker de gastvrouw zijn zeer hartelijk en zorgen voor een prettige ontvangst. Ondanks een ietwat beperkte kaart toch heerlijk gegeten! Bijbehorende wijn was ook lekker.

 3. Marco M.
  • 4 recensies
  7/10

  Klein, maar fijn. Deskundige, maar vrij ‘bijdehand’ bediening, eten (te) wisselend van kwaliteit. Van top pulpo tot nauwelijks gare kip. Goede, betaalbare wijn.

 4. Rob V.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Erg goede en originele gerechten. Het eten is niveau sterrenrestaurant, de ambiance is doorsnee gezellig, het personeel is attent en ze hebben er zichtbaar plezier in. De prijskwaliteit verhouding is buitengewoon goed.

 5. Lydia K.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten, gezellige inrichting en goede bediening!

 6. Raymond W.
  • 4 recensies
  9,5/10

  tafeltje en opzet wel vrij krap

 7. Monique M.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Ontzettend vriendelijk personeel. Vakkundig maar niet overdreven. Je voelt je op je gemak! Zeer prettige sfeer!!

 8. Sophie V.
  • 1 recensie
  9/10

  fijne avond gehad met leuke bediening en eten was fantastisch! een gelegenheid om zeker weer terug te gaan

 9. Marga k.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Ik had hoge verwachtingen, maar ik vond de kwaliteit van met name het hoofdgerecht onder de maat( halslap) geen lekkere stoofpot en karige en verbrande niet lekker klaargemaakte groente. En ook weinig... Ook het dessert met fruit was niet smakelijk. Voor het geld wat we betaalden kregen we absoluut geen waar voor ons geld. Het restaurant was mij aanbevolen , maar ik zou dat bij anderen niet doen....

 10. Trix U.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. . Prachtig opgemaakte borden en alles zeer smaakvol. Bijzonder vriendelijk personeel. Intiem restaurant. Ik kom zeker nog eens terug.

 11. Conny D.
  • 9 recensies
  9/10

  Heerlijk eten, aantrekkelijk opgemaakt en leuke bediening!

 12. Cil G.
  • 1 recensie
  9/10

  Restaurant wat je iedereen kunt aanraden. Bijzondere en lekkere gerechten. Vriendelijke bediening. Sfeer goed.

 13. Guido H.
  • 50 recensies
  4/10

  Winderige plaats naast de ingang, bovenop de buren. Gehaaste bediening, vlakke smaken, vieze vloer in toilet. Net voor het voorgerecht zelf maar om brood gevraagd. Geen olie ontvangen. Wijn werd bijna standaard te laat geserveerd. Drankje van t huis ontvangen ter compensatie. De goeie wijnen kunnen de ervaring helaas meer in balans brengen.

 14. Guido H.
  • 50 recensies
  4/10

  Koude tochtige tafel naast de ingang is geen succes. Goeie wijnen maar gehaaste bedieding en vlakke smaken. Bijna alle wijnen werden pas na het serveren van het gerecht gebracht. Vieze vloer herentoilet.

 15. Emmanuelle F.
  • 2 recensies
  10/10

  Prachtige sfeer, heerlijke maaltijd ook voor vegetariers. Perfect!

 16. Boyd H.
  • 6 recensies
  10/10

  Een verborgen pareltje! Informele sfeervolle brasserie waar ik inmiddels regelmatig met vrienden gegeten heb.

 17. Boyd H.
  • 6 recensies
  9/10

  Een parel waarvan je hoopt dat ie zichzelf blijft. Kleine kaart met ruime variatie. Prima wijn selectie. Persoonlijke bediening, met alle aandacht en kennis die daar bij nodig is.

 18. Marcelle R.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. We komen graag nog een keer om meer te proeven.

 19. Tes B.
  • 8 recensies
  10/10

  Knus restaurant, gastvrije ontvangst. Beperkt aantal originele gerechten op de kaart met soms wat onduidelijke namen, maar de attente bediening neemt alle onzekerheden weg en licht alles uitgebreid toe. Grote selectie aan wijnen, aparte smaken. Kwantiteit ook prima, drie gangen gingen prima zonder het gevoel te krijgen te veel te eten. Het menu wisselt regelmatig dus wij komen binnenkort graag terug!

 20. Walter T.
  • 7 recensies
  8/10

  Hoewel het eten heel goed was toch een negatieve ervaring! De amuse kostte €3 pp terwijl dat in restaurants van dit niveau toch normaal gesproken gewoon bij de service horen. Daarnaast veel surplus op de kaart bij gerechten (zet gewoon de prijs op de kaart en noem geen menuprijs). Verder was Ik na afloop van de maaltijd niet echt verzadigd. Porties mogen zeker groter al is het maar met begeleidende groente. Onder de streep kom ik tot een teleurstelling voor wat betreft dit restaurant. En dat heeft niet gelegen aan de bediening maar de ontzettend foute prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met de grootte van de porties eten.. Eenmaal maar geen vervolg.....