Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein
Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein
Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein
Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein
Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein
Suggestie van de chef - Asian Tower, Nieuwegein

Asian Tower

8,1/10
Gemiddelde prijs € 32
211 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 32 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 211 recensies
 1. Bert v.
  • een recensie
  10/10

  Wij vonden het heerlijk ....

 2. Miranda d.
  • een recensie
  8/10

  Gekozen voor een chef surprise menu bij het Japanse gedeelte, aan de prijzige kant maar meer dan waard. Heerlijk gegeten

 3. Polina V.
  • een recensie
  10/10

  Wij vandaag 12 mei voor het eerst daar gegeten.. Wij vonden het super. Geen gehaast omdat de tafel nogmaals gebruikt kan worden. Eten was erg goed.

 4. Nelleke V.
  • een recensie
  7/10

  Wegens drukte door Moederdag erg lang (1,5 uur) moeten wachten op het eten.

 5. Llm S.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, echt waar maar het duurde echt veel te lang..... 3 uur gezeten voor een voor en hoofdgerecht....

 6. Mieke S.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Zoals het schema het al aangeeft waren we allemaal zeer tevreden ! alleen doordat het zo druk was ( Moederdag !!) was het rumoeriger dan anders wat mij persoonlijk niet was opgevallen maar er waren er 2 met een gehoorapparaat en die hadden daar wel moeite mee !!Maar verder was het zoals altijd prima ! ondanks de drukte hebben we nergens op hoeven te wachten !

 7. Margreet V.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Met vrienden gegeten bij Asian Tower. Niemand beneden bij de garderobe, dus zelf maar naar boven gelopen, niet wetende of dit goed was. We kwamen op een rustig moment en hebben rustig aan gegeten. Omdat het restaurant in een heel langzaam tempo draait, heb je elke keer een ander uitzicht. Tussen het bestellen en het serveren zit een korte tijd. Vonden dit toch wel vreemd. Eten was voldoende en smaakte lekker. Het mag van mij wel wat warmer om eerlijk te zijn. Bediening vriendelijk en netjes en gaf ons ruimschoots de gelegenheid om bij te kletsen. Geen tafels erg kort bij elkaar en geen Chinese pingelmuziek op de achtergrond. Ik vindt het goed zoals het nu was.

 8. Ronald C.
  • 2 recensies
  8/10

  De entourage is een beetje vergane glorie, maar het eten en de wijn (Boschendal!) is verrukkelijk. En bovenal: de service is vriendelijk en adequaat. Een leuke plek om met kinderen naartoe te gaan, omdat het hele restaurant draait.

 9. Anton V.
  • 7 recensies
  10/10

  De sushi was weer fantastisch, inclusief de bediening!

 10. Jael P.
  • 88 recensies
  5/10

  Het Chinese eten was redelijk maar de service was slecht. De medewerker in de bediening ging nog wel, maar de zus van de eigenaar die er ook rondliep was ronduit ongemanierd. Ze groette niet en er kon geen boe of bah vanaf, en ook geen lachje. Niet voor herhaling vatbaar.

 11. Jljmteepen t.
  • 12 recensies
  8,5/10

  Leuk een draaiend restaurant

 12. Jane B.
  • een recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke bediening en een gezellige sfeer.

 13. Tonny M.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten! Altijd zeer hartelijk in ontvangst en bediening!!

 14. Tony v.
  • een recensie
  4/10

  Prijs kwaliteit verhouding is slecht, verwachting lag wellicht iets te hoog maar dat mag dan ook wel voor de prijs. De service was behoorlijk traag.

 15. Jurriaan R.
  • 7 recensies
  8/10

  Na stroef begin, heerlijk gegeten en prima service. Japans en menu verrassing van de chef, vis en vlees combi. En vegetarisch, dit was goed opgelost en herkenbaar Japans. Sushi prima, evenals de vis. Vlees gewoon. Zeker voor groepen, mooie plek om te eten aan de plaat. Aanrader.

 16. G. D.
  • 3 recensies
  9/10

  De bediening en het eten waren prima alleen was het qua bezoekers iets te rustig.

 17. Marion W.
  • een recensie
  7/10

  Het tempo van de bediening ligt erg hoog. Te hoog, binnen een uur heb je het 3-gangenmenu geserveerd gekregen. Extra kosten voor nasi € 9,-- werd niet gemeld, er werd een keus geboden zonder te vermelden dat er kosten voor gerekend zouden worden. Jammer. Het eten is goed, echter zo snel eten dat is voor ons een eenmalig bezoek geweest.

 18. Kevin v.
  • een recensie
  6,5/10

  Geen ontvangst. Mensen pakten zelf een jas bij de garderobe achter de toonbank en moesten erg lang wachtten op personeel. Reservering was niet doorgekomen bij het restaurant, moesten wachtten op een plekje. Eerste bestelling van drank waren ze vergeten. Na 45 minuten wachtten kwam het hoofdgerecht, soep waren ze ook vergeten. Beter om hier doordeweeks te eten als het rustig is dan in het drukke weekend.

 19. Johanna v.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Bij binnenkomst werd ons direct na de AH kaart gevraagd en werd er vermeld dat ze een menu hadden voor deze actie. Voorgerecht keuze uit tomatensoep, kippensoep of miniloempia. Hoofdgerecht een schaal met 3 soorten vlees (kip, rund en varken) en een schaal bami en nasi. nagerecht koffie of ijs. Dit alles voor de prijs van 38.50. (2e gratis) Eerlijk gezegd nogal duur betaald als je het mij vraagt, want normaal kost dit los besteld minder. Jammer dat er geen keuze was, het eten was redelijk, had meer smaak mogen hebben. Ik heb wel eens betere Chinees gegeten. De gangen kwamen heel snel achter elkaar, alsof we weer snel weg moesten om ruimte te maken voor anderen. Al met al een kleine voldoende voor de kwaliteit. Maar volgende keer kies ik een ander restaurant.

 20. Marlous v.
  • een recensie
  4/10

  De recensies waren zo goed. Maar jeetje... nog geen vraag wilden ze beantwoorden, bijna onbeschofte/arrogante houding. Ik had een kinderstoel gereserveerd. Was er bij aankomst niet dus hele avond met kind op schoot gezeten. AH menu was zeer teleurstellend en koud. Ontzettend dure avond voor een slecht gevulde maag. Erg jammer. Geen Asian Tower meer voor ons.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

1-A Ravenswade, 3439 LD, Nieuwegein, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

provincie Utrecht

Over het restaurant

360 graden sushi

Asian Tower is de blikvanger op knooppunt Nieuwegein. In 1 uur draait dit restaurant om zijn as waardoor het uitzicht continue verandert. Beneden eet je Japans, en boven Chinees. Het concept van twee halve hoofdgerechten bestellen brengt variatie en gezelligheid met zich mee. Er worden ook workshops sushi maken georganiseerd waarin je aan de slag gaat met rauwe vis, sushirijst en groenten.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Asian Tower"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.