Atelier Gastronómico 6 - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 2 - Atelier Gastronómico, Valencia
Vista de la sala - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 7 - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 4 - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 5 - Atelier Gastronómico, Valencia
Sugerencia del chef - Atelier Gastronómico, Valencia
Sugerencia del chef - Atelier Gastronómico, Valencia
Sugerencia del chef - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 6 - Atelier Gastronómico, Valencia
Atelier Gastronómico 2 - Atelier Gastronómico, Valencia

Atelier Gastronómico

Gemiddelde prijs € 25

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Carlos Alonso

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

  1. R S.
    • een recensie
    4/10

    Rioollucht als je binnen komt, een serveerster die geen Engels spreekt en je constant schaapachtig aankijkt, gerechten waarbij groentes ontbreken en een grote hoeveelheid machtige dunne puree wordt geserveerd. Zowel bij voor- als hoofdgerecht. En als kers op de taart: de kip was rauw van binnen. Er zaten maar 2 andere stelletjes. Wij snappen nu waarom. Zonde! Het concept is namelijk goed, nu de uitwerking nog.

  2. Frank S.
    • 73 recensies
    4/10

    Sterke toiletlucht in het restaurant. We hadden toen al weg moeten gaan. Voorgerecht van mij was en soort toast met 2 over de lengte doorgesneden rauwe garnalen met daartussen in gebakken pancetta. de panchetta overheerste. De portie was heel klein. Mijn tafelgenoot had een tartaar van tonijn, . Deze was beslist niet dagvers. Veel te sterke vissmaak. Zij liet een deel staan en onze gastheer vroeg of ze het niet lekker vond. Toen ze antwoorde; niet zo erg lekker, trok hij een gezicht van; daar begrijp ik niks van en deed vervolgens niets met haar antwoord. Hiernaa hadden we beide een entrecote van (4 ons volgens de kaart) met sechuan pepersaus. De entrecote was niet mer dan 250 gram, meer dan genoeg, maar zet dan geen 400 gr. Op je kaart. Wat Sechuan in de saus waswerdnietduidelijk. Maar ergere was dat het vlees bepaalniet erg mals was. Gelukkig kon men aan de goede Rioja weinig verpesten. Al met al een beste tegenvaller dus. Beter een ander restaurant uitzoeken, er zijn er meer dan voldoende in deze buurt.

  3. Jose Luis G.
    • 15 recensies
    9/10

    muy bien sitio

  4. Daniel t.
    • 7 recensies
    10/10

    Todo de 10, gran oferta del 40% en toda la carta, raciones perfectas acompañadas de un ambiente intimo, repetiremos!

  5. Raul A.
    • 21 recensies
    9,5/10

    Estupendo

  6. MIGUEL A.
    • 108 recensies
    8,5/10

    Una cena agradable

  7. Lucia C.
    • 7 recensies
    10/10

    Lo recomiendo!!

  8. Loles A.
    • 22 recensies
    6/10

    Muy caro

  9. toni e.
    • 3 recensies
    10/10

    Simplemente perfecto

  10. ARANTXA T.
    • 5 recensies
    4,5/10

    Mediocre

  11. Alicia M.
    • 121 recensies
    6,5/10

    En general bastante bien.

  12. Louise v.
    • 4 recensies
    8,5/10

    Wij waren hier op Oudejaarsavond, een avond niet als alle andere. Het speciale menu (inclusief drank) was uitstekend, Dat het rumoerig was lag waarschijnlijk aan de feestelijke stemming en het overvloedig drankgebruik. De staf was ondanks de drukte uitermate vriendelijk en deed zijn best om ons in het Engels te woord te staan.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Carrer de Ciscar, 52, 46005, Valencia, Spanje

Openbaar vervoer

Autobús Císcar - Mestre Racional (13)

Routebeschrijving

Over het restaurant

El centro de la ciudad de Valencia os presenta Atelier Gastronómico, un restaurante que ofrece un amplia experiencia culinaria de alta cocina donde sorprenden al comensal con cocina artesanal de nuevos sabores e ingredientes que provienen de las mas exquisitas gastronomías del mundo. Todo ello gracias al conocimiento aportado por los innumerables viajes de su cocinero y anfitrión.

Hay platos destacables que no podéis perderos como la lubina con verduras de la huerta y salsa beurre blanc o la suprema de pollo con polenta de trufa y salsa de vino Madeira.

Su chef Carlos Alonso, ha trabajado en grandes capitales como Londres, Dublin, París, Berlin, Doha en otros lugares tan genuinos como los Alpes suizos o las islas tropicales de Tailandia y Madagascar. Vivencias gastronómicas que aportan toques deliciosos en sus platos perfectamente decorados. ¿A que esperáis para reservar?

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 28 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, Wi-Fi

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken