Sfeerbeeld - Baars, Harderwijk
Entree - Baars, Harderwijk
Restaurant - Baars, Harderwijk
Sfeerbeeld - Baars, Harderwijk
Entree - Baars, Harderwijk

Baars

8,5/10
Gemiddelde prijs € 39
8 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 39 Speciaal verzoek

Dieetwensen

Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 8 recensies
 1. Petra S.
  • 29 recensies
  10/10

  Zeer vriendelijke bediening. Riante porties.

 2. • 2 recensies
  10/10

  waarom zal ik een heel scherm vol moeten schrijven als ik denk dat ik kan volstaan met tot onze volle tevredenheid gegeten.

 3. Michel v.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Broodplankje als vooraf besteld. Hoofdgerecht een boerenschnitzel. Het duurde een beetje lang voordat we wat kregen, erg rommelig. Tweede keer drinken besteld, duurde ook een kwartier nadat we er voor een tweede keer om hadden gevraagd, toen kregen we uiteindelijk nog de verkeerde drankjes. Misschien iets te haute cuisine voor ons. Eten was wel goed, maar ik zou er geen tweede keer heen gaan.

 4. Arnout d.
  • 22 recensies
  8,5/10

  Net zoals vorig jaar weer heerlijk onbeperkt van de mosselen gegeten, zeer goed klaargemaakt met diverse sausjes en fijne frietjes, bediening ook correct en vriendelijk. Derde persoon van de kaart gegeten en dat was ook zeer goed

 5. Kosta D.
  • 9 recensies
  7,5/10

  We waren er op een koude dag en we genoten van een fijne lunch in de serre. Fijn uitzicht op het plein bij de kerk. De omelet was heel lekker en betaalbaar. Lekker snel op tafel Daar zou ik 's avonds ook binnen stappen.

 6. Lilianne V.
  • 59 recensies
  7,25/10

  Na een frisse maar mooie wandeling door en rond Harderwijk hier neergestreken voor een lunch. Mijn tafelgenoot had een uitsmijter en ik nam de Clubsandwich. Klassieke lunchgerechten die goed en smakelijk werden uitgevoerd. Geen poespas, gewoon goed. De serre is gezellig met uitzicht op het prachtige oude kerkplein. Een fijn adres om even aan te leggen.

 7. Arnout d.
  • 22 recensies
  8,5/10

  1 week geleden hier onbeperkt mosselen gegeten, en dit was een zeer goede keuze, er worden diverse sausjes bij geserveerd, alsmede lekkere frietjes en salade. De mosselen zijn te bestellen traditioneel of klaargemaakt in bier en zijn van goede kwaliteit, een extra portie aanvragen is totaal geen probleem. De derde persoon nam een paar gerechten van de kaart en dit was ook zeer goed

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 21:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Smeepoortstraat 52, 3841 EJ, Harderwijk, Nederland

Routebeschrijving

provincie Gelderland

Over het restaurant

Kom warm en sfeervol dineren in Brasserie Baars te Harderwijk, waar de vijfde generatie Baars de traditie van gastvrijheid in ere houdt.

De café-brasserie straalt een warme en gezellige sfeer uit door de houten vloer en klassieke inrichting. Daarnaast biedt het restaurant alle mogelijkheden om te genieten van een drankje, uitgebreide lunch of een diner a la carte. De chefs koken volgens de traditionele Nederlands / Franse keuken en ongeveer 3 à 4 keer per jaar wordt de menukaart gewijzigd, zodat er altijd de juiste gerechten voor het juiste jaargetijde op te vinden zijn. Zowel vis- als vleesliefhebbers hebben ruime keuze. En voor de vegetariërs is er ook keuze uit verschillende gerechten!

Services

Amex, , ,

, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Baars"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.