Dessert - Banka Hattem, Hattem
Terras - Banka Hattem, Hattem
Restaurant - Banka Hattem, Hattem
Restaurant - Banka Hattem, Hattem
Soepen - Banka Hattem, Hattem
Salade - Banka Hattem, Hattem
Pastrami - Banka Hattem, Hattem
Apfelstrudel - Banka Hattem, Hattem
Biefstuk - Banka Hattem, Hattem
Stoofpot - Banka Hattem, Hattem
Dessert - Banka Hattem, Hattem
Terras - Banka Hattem, Hattem

Banka Hattem

7,5/10
Gemiddelde prijs € 32
83 recensies
Gemiddelde prijs € 32 Speciaal verzoek

Scores en recensies

7,5/10
Gebaseerd op 83 recensies
 1. Bas d.
  • 2 recensies
  9/10

  Het was helaas drukker dan verwacht, en daardoor iets minder personeel dan normaal. Ook vanwege de braderie op zaterdag meer bezoek dan normaal. Heerlijk gegeten, aan alle dieetwensen kan worden voldaan. Nee geen vegetarische kip.

 2. R. v.
  • 3 recensies
  5,5/10

  Het duurde even voordat we ons drinken kregen, werd door 2 medewerkers gevraagd. Het eten was goed en verder was de bediening prima. De muziek stond hard waardoor het gezellig kletsen met elkaar minder goed lukte en ik de sfeer als minder rustig heb ervaren.

 3. Wilna H.
  • een recensie
  9/10

  Verrukkelijk gegeten voor een goede prijs. Gezellige ambiance en vriendelijke bediening. Jammer dat ik voor een goede recensie zoveel tekens moet gebruiken

 4. Paul P.
  • een recensie
  6,5/10

  Het duurde lang voordat we ons voorgerecht kregen, waarna we nog langer moesten wachten op ons hoofdgerecht. Serveerster is niet instaat contact te maken met ons als gast. Geen fijne ervaring.

 5. Egbert G.
  • 4 recensies
  7/10

  Het restaurant zag er gezellig uit druk bezocht en stralend warm weer! We moesten wel lang op ons eten wachten, misschien waren ze ons vergeten! Gelukkig werd t goed gemaakt door de lekkere maaltijden !! De service prima en vriendelijk! Al met al een geslaagde avond!!

 6. Jack v.
  • 3 recensies
  10/10

  Erg mooi ingerichte zaak, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Echt een aanrader.

 7. Alien T.
  • een recensie
  9,5/10

  Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en bediend. Zeer goed eten. Bij de slibtongen graag een bordje voor de graatjes????

 8. Willy W.
  • een recensie
  5/10

  We hadden een afspraak om 18.00 uur. Om 19.45 uur arriveerde het hoofdgerecht. Daarvoor hadden sommige een soepje. We hebben ivm de tijd geen nagerecht meer genomen.

 9. JW
  • een recensie
  7/10

  Gezellige sfeer, levendig. Warme ontvangst, informeel. Goede en prettige bediening. Sommige gerechten binnen het keuzemenu vallen wat tegen.

 10. Jannet v.
  • een recensie
  8/10

  We hebben erg van ons eten genoten, en vonden het heel leuk zo'n februari actie! Erg leuke bediening, en de gerechten werden met elke keer precies een mooi mooie tussentijd uitgeserveerd!

 11. Stéph K.
  • een recensie
  7/10

  Boter miste, en er werd niet gevraagd of we wilden bestellen. Eten was prima.

 12. Dirtdigger
  • 8 recensies
  7,5/10

  Vriendelijk personeel, vlotte bediening. Echter als het eten (3 gangen) echt 36 euro pp zou hebben gekost, was het veel te duur geweest. Wij hadden via social deal gekocht en dan is het wel goed qua prijs-kwaliteit. We moesten ook 2 x 3 euro meer betalen voor de voorgerechten. Dus via SD val je er geen buil aan, maar verwacht geen hoogstaand werk. uiteindelijk dus voor ongeveer 58 euro gegeten met 2 personen, 3 consumpties pp.

 13. Theo v.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten

 14. Mbsmith S.
  • 5 recensies
  9/10

  Net als de vorige keer hebben we ook deze keer weer genoten van de sfeer en het heerlijke eten! Misschien tot ziens bij een volgende gelegenheid.

 15. Rinke D.
  • een recensie
  8,5/10

  Een paar gezellige uurtjes gehad met dochters en iedereen heeft lekker gegeten. De huiskamersfeer en gemoedelijke bediening zijn toegevoegde waarde.

 16. Paula v.
  • een recensie
  7,5/10

  Moesten erg lang wachten totdat de borden werden afgehaald. Er was een grote groep aanwezig en die kregen alle aandacht. Werd niet gevraagd hoe het was of ze nog iets konden doen. We zaten bij het raam en het waaide bijna binnen, zo koud.

 17. Marjolein L.
  • 5 recensies
  6/10

  Tsja, we waren niet heel erg tevreden. Personeel was vriendelijk en het decor was gezellig en aangenaam. Er ging wel een boel mis, drankjes die niet voor onze tafel waren, de rekening die niet klopte, reservering was niet doorgekomen via de site. Eten was redelijk, niet bijzonder. Ik had de ribeye, die was behoorlijk smakeloos. Ik heb er nog extra zout en peper over heen gegooid. Het was ook niet druk op een vrijdagavond ... ik zou niet terugkomen om te eten. Misschien een drankje op het terras in de zomer, want ze zitten wel op een leuke locatie.

 18. • een recensie
  5/10

  Banka is een sfeervol restaurant, waar een gezellige sfeer hangt, al stond de muziek net wat te hard. Wij waren met een grote groep (11 personen). Helaas duurde het erg lang voordat we het hoofdgerecht kregen (2 uur). We kregen de gerechten vervolgens in fase. Niet alle gerechten vielen in de smaak. Het overkoepelende thema was 'te zout'. Dit gold overigens niets voor alle gerechten. We hebben het toetje uiteindelijk overgeslagen. Om met een grote groep bij Banka te gaan eten, zou ik niet aanraden. Gezellig wat drinken daar is prima.

 19. Nelleke E.
  • een recensie
  8,5/10

  We hadden een 3-gangenmenu. Het was lekker en goed klaargemaakt. Aandacht voor persoonlijke wensen. Goede De tussenpozen tussen de gangen waren nogal lang.

 20. Marloes d.
  • 5 recensies
  5/10

  Karig belegd broodje, kontjes van de augurk en lelijke stronkjes in de sla op je bord, lege kopjes werden ondanks belofte ze dadelijk op te halen niet meegenomen waardoor volle tafel, bot mes waarmee broodje niet gesneden kon worden. Weinig gastvrije bediening.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Markt 5, 8051 EZ, Hattem, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

provincie Gelderland

Over het restaurant

GRAND CAFÉ BANKA IS GEVESTIGD IN HET OUDE RABOBANK IN HET HARTJE VAN HATTEM. IN DIT MONUMENTALE PAND BELEEFT U HET SFEERTJE VAN TOEN IN EEN EIGENTIJDS JASJE!

BANKA VOLGT HET RITME VAN DE DAG – KOM LUNCHEN, BORRELEN, DINEREN, OF GENIETEN VAN TAPAS. IN UW EIGEN TEMPO, OP UW EIGEN PLEK, OP DE PLEK DIE BIJ U PAST. BINNEN ÓF BUITEN, WANT ER IS EEN PRACHTIG GELEGEN, RUIM TERRAS UITKIJKEND OP DE PRACHTIGE HISTORISCHE MONUMENTEN OP DE MARKT.

OP ONZE MENUKAART VINDT U VOORAL ‘HUISGEMAAKTE’ GERECHTEN VAN EERLIJKE PRODUCTEN UIT DE REGIO. BIJ ONS KUNT U AL VANAF 11:30 IEDER GERECHT NUTTIGEN WAT U WENST VAN DE KAART, 7 DAGEN IN DE WEEK.

OPENINGSTIJDEN

7 DAGEN PER WEEK GEOPEND VANAF 10 UUR

Services

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Banka Hattem"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.