Wat

Wat

Waar

Waar

Aziatisch

Banzai

Gemiddelde prijs € 26
8,4/10
182 recensies

Gratis serviceOnmiddellijke reservering

Restaurantmenu

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek

Aanbevolen door de chef-kok ...

REGULIER MAANDAG – WOENSDAG
€ 25,5
REGULIER DONDERDAG – ZONDAG & FEESTDAGEN
€ 27,5

Waarderingen en beoordelingen

Zeer goed
8,4/10
Gebaseerd op 182 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :8,7/10
Service :8,3/10
Setting :8/10
 1. Cristel V.
  Cristel V.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker gerechten sommige waren niet echt warm en sommige duurde erg lang. Maar voornamelijk vriendelijk personeel, en lekkere gerechten. Voor herhaling vatbaar

 2. Annemie v.
  Annemie v.
  • 1 recensie
  6/10

  We hebben al vaker bijj Banzai gegeten, echter gisteravond waren we toch wel erg teleurgesteld. In plaats van 5 bestellingen per ronde mochten we er maar 4 bestellen; dit in verband met drukte en anders kan de keuken het niet aan! Echter, diverse keren werden de hapjes te laat geserveerd of niet, dan maar opnieuw bestellen, of te koud. Jammer!

 3. Ashley v.
  Ashley v.
  • 1 recensie
  3/10

  Ik kwam maandelijks bij Banzai en normaal erg tevreden. Nu voor mijn verjaardag mijn ouders en vriend uitgenodigd, bleek er een probleem te zijn met de airco/ventilatie/verwarming. Niemand die dit ons heeft gemeld bij aankomst. Na een tijdje werd de kou echt vervelend, kregen we een andere tafel en de mededeling dat ze ermee bezig waren en het zo warmer ging worden. Echter werd het steeds kouder, mensen zaten met hun jassen aan te eten en het probleem werd niet verholpen. Uiteindelijk na twee uur in de vrieskou te hebben gezeten, hebben we de rekening maar gevraagd. Tot onze grote verbazing werd er niks van compensatie geboden, niet eens een drankje van het huis. Toen wij dat aangaven werd er gezegd: ja volgende keer krijg je wel een drankje van het huis. Ik heb een dag later nog gebeld om mijn klacht neer te leggen, maar de eigenaar kon helaas geen compensatie bieden omdat het geen menselijke fout was?! Schandalig dat je het probleem van je zaak het probleem van je (vaste) gasten maakt. Ik kom er niet meer!!

 4. Eyleen K.
  Eyleen K.
  • 9 recensies
  10/10

  Sinds vandaag gebruik gemaakt van de “nieuwe” tablet. Hierbij bestel je ook je drinken en vraag je om service of de rekening. Maakt het wel een beetje onpersoonlijk. Eten is nog steeds top!

 5. Jan-Tjerk S.
  Jan-Tjerk S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Goede bediening ondanks de drukte. Wel waren de kinderen in de speelhoek wat luidruchtig, maar daar hebben we ons niet aan gestoord. Zeker voor herhaling vatbaar!

 6. Eyleen K.
  Eyleen K.
  • 9 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, goede service en erg vriendelijk personeel. Als de tijd om is, word je niet weggekeken, maar mag je lekker lang natafelen. Komen hier zeker terug.

 7. Eri k.
  Eri k.
  • 3 recensies
  7/10

  Sushi is goed. Bijgerechten minder. Biefstuk en garnalen zijn taai.verschillende bijgerechten geprobeerd. Helaas was ik er voor mn verjaardag en had 4 mensen mee. Dus dan is het duur wanneer je gerechten hebt die niet zijn gebakken. Helaas....

 8. Mario K.
  Mario K.
  • 23 recensies
  7/10

  Kwalitatief is het vermoedelijk de beste japanner/all you can eat in Tilburg. Zeker de warme gerechten zijn goed. Telkens vers bereid. Ook de sashimi zalm verdient lof! Bediening mag wat scherper, alerter. Het is grote zaak, daar is het altijd wat moeilijker een gezellige sfeer te creëren. Toch gaan gaan we zeker terug.

 9. Célia H.
  Célia H.
  • 1 recensie
  10/10

  Goede service, vers en goed eten en prima sfeer!

 10. Marion D.
  Marion D.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het eten was zondermeer goed te noemen en het bestelsysteem uitstekend. De bediening is vlot. De inrichting is rustig en biedt verschillende tafelopstellingen zodat je echt gezellig bij elkaar kunt zitten

 11. Vanessa F.
  Vanessa F.
  • 9 recensies
  10/10

  Super restaurant met goede bediening.. supervriendelijk en lekker eten! Alleen er zou wat meer keuze in de toetjes mogen zijn,maar dat is dan het enige kritiekpunt

 12. Manuel M.
  Manuel M.
  • 1 recensie
  8/10

  Sushi erg lekker, makkelijk bestellen via tablet. Wordt allemaal vlot en netjes uitgeserveerd. Korting via Fork wel voor het afrekenen nog eens naar vragen maar wordt dan direct ook verrekend.

 13. Ivo H.
  Ivo H.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Het is oké maar het lijkt allemaal niet echt vers, de keuze is ook minder groot dan bij andere sushi restaurants.

 14. Peter L.
  Peter L.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Geboekt via the Fork. Twee keer ook gezegd dat we via the Fork hadden geboekt. En ja hoor rekening zonder korting. Direct aangegeven dat rekening niet klopte en toen werd geëist een bewijs dat we via the Fork hadden geboekt, terwijl dat ook in hun computer stond. Je moet niet doen alsof je klant een laaielichter is. Uiteindelijk korting ingevoerd. Is dit klantvriendelijk en oprecht? Lijkt me niet...zie eerdere berichten... Dus rekening controleren. Eten was verder goed

 15. HC d.
  HC d.
  • 18 recensies
  10/10

  Japans, Brabants geschoeid op Bourgondische leest met internationale bediening. Dus: vriendelijk, lekker veel, goeie kwaliteit en gezellig op een Tilburgs plein. We komen zeker terug!

 16. Danielle K.
  Danielle K.
  • 2 recensies
  8/10

  lekker gegeten!@ voor herhaling vatbaar

 17. Fem F.
  Fem F.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten en een mooie tent van binnen. Jammer dat de bediening niet vertelt welke sushi ze allemaal op tafel zetten op het moment dat ze het serveren. Daarnaast kregen we de 30% korting via the fork pas toen we hiernaar vroegen (mijn vriend had al afgerekend toen ik naar toilet was en kreeg geen korting terwijl we wel via the fork hadden gereserveerd). We kregen daarna wel het te veel betaalde geld terug. Al met al een geslaagd etentje.

 18. Linda Den Van B.
  Linda Den Van B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Heerlijk verse sushi, de zalm erg lekker en de pokebowl. Super lekker! Snelle bediening. Geen haast hoeven maken ivm volgende ronde. .............

 19. Jasper v.
  Jasper v.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Lang moeten wachten om te kunnen starten met het arrangement, maar daarna kwamen de gerechten snel op tafel. Alles was erg vers en goed van smaak. Ruime keuze!

 20. Astrid v.
  Astrid v.
  • 6 recensies
  5/10

  Service was langzaam en niet echt klantvriendelijk. Iedereen was erg gehaast waardoor de klantvriendelijkheid ver te zoeken was. Lang wachten op drankjes en tablet. Het eten was minimaal. Weinig smaak en een aantal gerechten terug omdat ze koud of gewoon niet lekker waren. Gegeten met 30% korting door reservering bij the Fork.

Meer informatie

Openingstijden

MAANDAG: 12:00 – 22:00

DINSDAG: 12:00 – 22:00

WOENSDAG: 12:00 – 22:00

DONDERDAG: 12:00 – 22:30

VRIJDAG: 12:00 – 22:30

ZATERDAG: 12:00 – 22:30

ZONDAG: 12:00 – 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Heuvel 25, 5038 CP, Tilburg, Nederland

Routebeschrijving

provincie Noord-Brabant

Over het restaurant

Welkom bij Japans restaurant Banzai, gelegen aan de Heuvel 25 in het centrum van Tilburg. Geniet van verse Japanse Sushi en Grill gerechten in een sfeervol restaurant. Service staat bij Banzai hoog in het vaandel, dus voel je vrij om voor al je vragen terecht te komen bij het personeel.

Services

,

Restaurants rond "Banzai"

Havana

Tilburg

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 122 recensies

Tilburg

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8 115 recensies

Tilburg

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:9.2 144 recensies

Insider

Tilburg

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:8.4 292 recensies

Tilburg

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 334 recensies

Tilburg

€ 25 (gemiddelde prijs)

0 recensies

Tilburg

€ 31 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 149 recensies

Tilburg

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 99 recensies

Tilburg

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 40 recensies

Tilburg

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 37 recensies

Gratis serviceOnmiddellijke reservering