Terug

Recensies Banzai

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 158 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Jan-Tjerk S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Goede bediening ondanks de drukte. Wel waren de kinderen in de speelhoek wat luidruchtig, maar daar hebben we ons niet aan gestoord. Zeker voor herhaling vatbaar!

 2. Eyleen K.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, goede service en erg vriendelijk personeel. Als de tijd om is, word je niet weggekeken, maar mag je lekker lang natafelen. Komen hier zeker terug.

 3. Eri k.
  • 3 recensies
  7/10

  Sushi is goed. Bijgerechten minder. Biefstuk en garnalen zijn taai.verschillende bijgerechten geprobeerd. Helaas was ik er voor mn verjaardag en had 4 mensen mee. Dus dan is het duur wanneer je gerechten hebt die niet zijn gebakken. Helaas....

 4. Mario K.
  • 20 recensies
  7/10

  Kwalitatief is het vermoedelijk de beste japanner/all you can eat in Tilburg. Zeker de warme gerechten zijn goed. Telkens vers bereid. Ook de sashimi zalm verdient lof! Bediening mag wat scherper, alerter. Het is grote zaak, daar is het altijd wat moeilijker een gezellige sfeer te creëren. Toch gaan gaan we zeker terug.

 5. Célia H.
  • 1 recensie
  10/10

  Goede service, vers en goed eten en prima sfeer!

 6. Marion D.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het eten was zondermeer goed te noemen en het bestelsysteem uitstekend. De bediening is vlot. De inrichting is rustig en biedt verschillende tafelopstellingen zodat je echt gezellig bij elkaar kunt zitten

 7. Vanessa F.
  • 9 recensies
  10/10

  Super restaurant met goede bediening.. supervriendelijk en lekker eten! Alleen er zou wat meer keuze in de toetjes mogen zijn,maar dat is dan het enige kritiekpunt

 8. Manuel M.
  • 1 recensie
  8/10

  Sushi erg lekker, makkelijk bestellen via tablet. Wordt allemaal vlot en netjes uitgeserveerd. Korting via Fork wel voor het afrekenen nog eens naar vragen maar wordt dan direct ook verrekend.

 9. Ivo H.
  • 11 recensies
  6,5/10

  Het is oké maar het lijkt allemaal niet echt vers, de keuze is ook minder groot dan bij andere sushi restaurants.

 10. Peter L.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Geboekt via the Fork. Twee keer ook gezegd dat we via the Fork hadden geboekt. En ja hoor rekening zonder korting. Direct aangegeven dat rekening niet klopte en toen werd geëist een bewijs dat we via the Fork hadden geboekt, terwijl dat ook in hun computer stond. Je moet niet doen alsof je klant een laaielichter is. Uiteindelijk korting ingevoerd. Is dit klantvriendelijk en oprecht? Lijkt me niet...zie eerdere berichten... Dus rekening controleren. Eten was verder goed

 11. HC d.
  • 14 recensies
  10/10

  Japans, Brabants geschoeid op Bourgondische leest met internationale bediening. Dus: vriendelijk, lekker veel, goeie kwaliteit en gezellig op een Tilburgs plein. We komen zeker terug!

 12. Danielle K.
  • 2 recensies
  8/10

  lekker gegeten!@ voor herhaling vatbaar

 13. Fem F.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten en een mooie tent van binnen. Jammer dat de bediening niet vertelt welke sushi ze allemaal op tafel zetten op het moment dat ze het serveren. Daarnaast kregen we de 30% korting via the fork pas toen we hiernaar vroegen (mijn vriend had al afgerekend toen ik naar toilet was en kreeg geen korting terwijl we wel via the fork hadden gereserveerd). We kregen daarna wel het te veel betaalde geld terug. Al met al een geslaagd etentje.

 14. Linda Den Van B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Heerlijk verse sushi, de zalm erg lekker en de pokebowl. Super lekker! Snelle bediening. Geen haast hoeven maken ivm volgende ronde. .............

 15. Rachelle B.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Lang moeten wachten om te kunnen starten met het arrangement, maar daarna kwamen de gerechten snel op tafel. Alles was erg vers en goed van smaak. Ruime keuze!

 16. Astrid v.
  • 6 recensies
  5/10

  Service was langzaam en niet echt klantvriendelijk. Iedereen was erg gehaast waardoor de klantvriendelijkheid ver te zoeken was. Lang wachten op drankjes en tablet. Het eten was minimaal. Weinig smaak en een aantal gerechten terug omdat ze koud of gewoon niet lekker waren. Gegeten met 30% korting door reservering bij the Fork.

 17. Nicky S.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Supersnelle bediening en eten was erg goed. Moest alleen zelf wel aangeven dat we 30% korting kregen op het eten via TheFork (stond niet op de bon). Voor de rest zeker een aanrader!

 18. Margo B.
  • 1 recensie
  8/10

  Het enige wat ik jammer vond was dat de vloer onder de tafel erg vies was en plakte....

 19. N d.
  • 8 recensies
  9/10

  Diversiteit en versheid van de gerechten is prima. Snelle en vriendelijke bediening.

 20. Natasja D.
  • 12 recensies
  9/10

  Heerlijke sushi en andere gerechten en een vlotte bediening. Wij gaan hier graag eten en het is altijd voor herhaling vatbaar.