Terug

Recensies Bar & Bistro Op Zuid

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 196 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Chan v.
  • een recensie
  4/10

  Leuke stek aan het water met fijn terras! Bediening sprak veel Engels, vreemd! Eten was flauw. Drie van de 6 gasten kregen hun eten later. Drie van ons gezelschap waren dus al klaar met eten en daarna kwamen pas de andere gerechten, niet echt het idee van gezellig samen uiteten. Als goedmakertje gratis dessert, daarvan was er vervolgens ook een vergeten....zucht. Leuke stek voor een kopje thee op het terras maar niet voor gezellig samen uiteten.

 2. Sigrid P.
  • een recensie
  10/10

  Lekker eten op een toplocatie: het terras ligt de hele middag en avond in de zon. En kinderen springen zo in het kanaal er tegenover!

 3. Noa D.
  • een recensie
  6,5/10

  Ruim 2 uur gewacht op een tafel. Duidelijk geen goede communicatie tussen het personeel. Er kwam niemand vragen of we nog wat wilden drinken. Bij het afrekenen klopte er niks van de rekening. Nieuw restaurant, dus kan gebeuren: maar een excuus of tegemoetkoming was op zijn plaats geweest.

 4. Angela D.
  • 4 recensies
  7/10

  Wij denken dat de bediening nog het e.e.a. kan verbeteren. Het eten was prima. Niet over de top, maar precies goed. De serveerster had mijn man niet verteld dat hij bij de entrecote verder niets kreeg. Dat bleek pas toen het vlees al geserveerd werd. Snel nog wat bijgerechten besteld. Gelukkig werden deze redelijk snel geserveerd. Bij het dessert ging het qua drankjes mis. We hadden 2 limoncello, 1 ristretto en 1 thee besteld. We kregen alleen de limoncello. Uitgelegd wat we bedoelden. De ristretto kwam er nog achteraan, alleen had de serveerster zo'n haast dat ze het neerzette en snel verder ging. De suiker helemaal vergeten aan te bieden en ze hoorde of zag ons ook niet meer. De ristretto was overigens koud. De thee heb ik nooit gekregen. Wel genoemd bij de serveerster. We konden nog wel een drankje van het huis krijgen, maar qua tijd redden wij dat niet meer. Verder zat ik met een aardige serveerster te praten en tot twee keer toe werden we onderbroken door een collega van haar, die haar voor onze neus een berisping gaf. Dit kwam erg onprofessioneel en bijna jaloers over. Tenslotte schrokken we echt van de rekening. Dat hadden we niet verwacht. Het eten was prima, maar om er zoveel geld voor neer te tellen, dat vonden we echt overdreven. Bediening en prijs-kwaliteit zijn voor ons verbeterpuntjes.

 5. Arnoud B.
  • een recensie
  7,5/10

  Leuke ruimte en eten was prima. Bediening was heel vriendelijk maar leek nog niet echt op elkaar ingespeeld. Tikkie rommelig en er ging hier en daar wat mis met de bestellingen. De rekening in elk geval even (dubbel) checken.

 6. Bart P.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Mooie locatie, leuke inrichting maar helaas slecht personeel en zeer matig eten...vette spare ribs, slappe frites en erg kleine porties...jammer, wij komen hier niet meer terug

 7. Matthijs V.
  • een recensie
  7,5/10

  Bediening nog even de puntjes op de i en dan is het helemaal top. Mooie locatie, heerlijk eten, hoeveelheden prima en voldoende keuze.

 8. Daan V.
  • een recensie
  7/10

  Super toffe plek op een leuke locatie net buiten het centrum van Utrecht. Leuke muziek, gaaf interieur en mooi terras. Bij aankomst werden we meteen begroet en naar de tafel gebracht door een medewerker. Hierna duurde het vrij lang voordat we een drankje konden bestellen. Ze hebben een leuke selectie van speciaalbieren (op tap), echter waren vrij veel van deze bieren niet beschikbaar, niet koud of was de druk niet goed. Nadat we ons drankje hadden kregen we wel vrij snel de menukaart. Het bedienend personeel was niet helemaal op de hoogte van de menukaart/de gebruikte producten. Vanuit het restaurant kun je de keuken in kijken, erg gaaf met de grote steenoven en de Josper Grill. Het eten dat geproduceerd wordt is echter van matige kwaliteit, helemaal als je het vergelijkt met de prijs. Al met al een leuke tent op een goeie locatie, waarbij je nog wel merkt dat het nog niet zo lang geopend is. Zowel de bediening als het eten kan allemaal nét wat beter.

 9. • een recensie
  5,5/10

  concept, locatie en inrichting van bar-bistro is prima. Bediening en keuken nog veel te ontwikkelen, is nog in startfase

 10. • 3 recensies
  7/10

  Locatie is goed. Eten was oke, beetje flauwe smaak. Jammer dat je alle bijgerechten nog extra moet bestellen. Wat chaotische bediening.

 11. Laura M.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Unieke locatie met heerlijk weids uitzicht over het Merwedekanaal. Het is levendig en origineel ingericht, net als de menukaart. Er zijn veel speciaalbiertjes op de kaart waarvan er helaas veel op waren. De bediening is vriendelijk, sommige bediening spreekt alleen Engels. Geen probleem natuurlijk maar wel wat vreemd als je de Crème Brûlée bestelt en je dan als reactie krijgt, "Sorry in English please...."

 12. Faith M.
  • een recensie
  6/10

  Top locatie aan het water, eten is echter niet bijzonder. Wel lekkere biertjes op de kaart! En de inrichting is mooi. Vriendelijke, vlotte bediening.

 13. Maike M.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Heerlijke plek voor met vrienden of familie, lekkere gerechten en leuke bediening!

 14. Agnes v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Lekker eten, alleen is het personeel nog niet op elkaar ingespeeld. Wel mensen die ervoor gaan.

 15. Erwin M.
  • een recensie
  9,5/10

  Op een warme zomerdag hier met mijn vriendin wezen eten. Het eten was erg lekker. En de drankjes waren ook erg lekker. Veel speciaalbier en wijnen. Personeel had er verstand van. Het eten duurde bij ons erg lang. Maar hier werd goed op geanticipeerd. Bij andere leek het sneller te gaan en wel binnen normale tijd. Indien er lekker weer is, is het de perfecte locatie. Een verassend mooi plekje buiten de stad. Ook geschikt voor vrienden. De zon schijnt tot op het einde hierop. Het zit naast het water. Vooral gezellig, wat minder romantisch.

 16. Peter H.
  • een recensie
  5/10

  Op zuid is een erg leuk cafe met goede sfeer en bediening. De bierkaart is ook erg goed. Helaas was het eten ondermaats.

 17. Wesley Axel D.
  • 10 recensies
  10/10

  Personeel is erg enthousiast, sommige nog wat terughoudend maar dat komt omdat een aantal nieuw waren in de horeca. Uitstekende service, probeert alles op te lossen. Het eten is heel erg lekker, zitten een aantal standaard gerechten bij die omgetoverd zijn tot iets nieuws. Vaak ook frisser en lichter op de maag waardoor het veel fijner is om er bij te drinken. Prijs is varierend, van goedkope pizza's tot wat duurdere steak/kip combo's. Zowel studenten als gezinnen kunnen hier dus heel goed eten! Inrichting is super, natuurlijke sfeer door hout gebruik en planten, enorm terras aan het water. Zijn nog geen 2 weken oud, dus nog veel schoonheidsfoutjes en details, maar potentie om een van de toppers van Utrecht te worden!

 18. Marcel N.
  • 3 recensies
  9/10

  Leuk personeel en leuke plek om te zitten. Lekker buiten aan het water, maar ook binnen als het regent..

 19. Marleen K.
  • 4 recensies
  5/10

  Net open, dus ik snap dat nog niet alles vlotjes loopt, maar het eten vond ik wel echt onder de maat. Bedrijfsleider doet erg 'popie jopie' en trekt veel aandacht naar zich toe. Zaten wij echt niet op te wachten. Uitzicht en plek is wel echt te gek. Gewoon een heerlijk tapbiertje nemen!

 20. Kadaver H.
  • een recensie
  8/10

  UItstekende gerechten, met veel smaak. Een tikje aan de weinige kant. De 'Mexicaanse salade' was een kommetje rouwkost voor€3,75. Dat kan wel beter.