Terug

Recensies BAUT

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 1274 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Maoula W.
  • 2 recensies
  10/10

  Ontzettend lekker gegeten en heel aardig bediening. Gerechten waren van top kwaliteit. Wij komen graag weer terug. Heel erg bedankt voor de vrolijke dame met de mooie glimlach. Toppie plek ????

 2. Irene R.
  • 19 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, wij hadden gekozen voor een verrassings 3 gangen diner. Mooi gepresenteerde gerechten met fijne smaakcombinaties. Grote ruimte maar erg mooi ingericht waardoor het toch knus aanvoelt. Bediening was vriendelijk en kundig.

 3. Ron G.
  • 11 recensies
  10/10

  Kwalitatief goede en aparte gerechten

 4. Roel S.
  • 2 recensies
  10/10

  Chef's menu was prima. Licht, luchtig, zuur, fris en hartig met mooie vis en vleespartijen. Heerlijk. Begeleidende wijnen zeer passend. Prima bediening

 5. Henk v.
  • 147 recensies
  8,5/10

  Uitstekend viergangen menu met verrassende gerechten. Erg aardige bediening. Kortom, een restaurant dat een bezoek waard is. Nog een half jaar in de Spaarndammerstraat, daarna popt het weer ergens anders up.

 6. Humberto H.
  • een recensie
  8/10

  Restaurant erg prettig, genoeg ruimte tussen de tafels en accoustiek prima. Frisse originele gerechten smakelijk bereid. Goed tempo van serveren, goede open wijnen. Value for money, een omweg waard. Ergens tussen goed en uitstekend.

 7. Debby D.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, super service met veel uitleg over het eten en de wijnen. Het was echt een avondje uit, wij hebben genoten!

 8. Raouia B.
  • een recensie
  9/10

  Het is altijd even spannend met een verrassingsmenu, maar in positieve zin verrast en gerechten, waar ik normaal niet voor zou kiezen, waren heerlijk.

 9. Jan h.
  • 33 recensies
  10/10

  Heerlijke gerechten en zeer gezellig. Bij BAUT ben je echt een avond uit!

 10. Maarten H.
  • 18 recensies
  8/10

  Heerlijke uitgebalanceerde gerechten, vooral de roodbaars viel in de smaak door een perfect evenwicht tussen zoet en zuur. Heerlijke wijn, ook per glas. Alleen jammer dat we op de rekening de fork korting niet terugvonden en we daar specifiek naar moesten vragen.

 11. Wibold J.
  • een recensie
  10/10

  Ontvangst en sfeer was prima. Tafels met voldoende ruimte ertussen. De zaak een beetje donker, maar tafels wel goed uitgelicht. Aardige bediening. Wel een beetje raar was dat er geen vaste tafel bediening is. Mooie en lekkere gerechten. Wij hadden 4 gangen waarbij 1e en 2e gang met zeebaars waren, beiden erg lekker, maar dus wel 2* zeebaars achter elkaar en geen amuse tussendoor. Het hoofdgerecht vonden wij wat karig en waren blij dat we extra groeten hadden besteld. Het vlees van hoofdgerecht was lekker, maar niet super. De Chardonay was ok, maar ook niet super. Al met al wel top avond gehad en heerlijk gegeten.

 12. Noor Aishah B.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk 4 gangen verrassingsarrangement, mooie setting. Hele leuke attentie voor de jarige met wie ik was. Druk bezette vrijdagavond, hoewel je er niet iets van merkt: je kan nog steeds een goed gesprek houden met je tafelgenoten.

 13. Theo F.
  • 10 recensies
  8/10

  leuk trendy restaurant waar je lekker kunt eten en prettige wijn per glas kunt drinken ; met de FORK zomer deal van 30% korting is het de moeite waard om naar dit restaurant te fietsen

 14. H.J. v.
  • 20 recensies
  9,5/10

  Topgerechtjes in een leuke omgeving. Redelijk rustig op een woensdagavond.

 15. Albert V.
  • 16 recensies
  7,5/10

  Van dit pop-up restaurant is de moderne keuken het hart. En dat hart is al vijf keer getransplanteerd. De sfeer is er trendy. De muziek moet dat benadrukken. Daar moet je wel van houden. Wij horen liever het geroezemoes van mensen die genieten. En dat kun je hier. Een feest voor de papillen. Zelden zo'n sappig filetje van een maïskippetje gegeten. Sous-vide gegaard en van tevoren waarschijnlijk eerst gepekeld. Mooi gecombineerd met vijf andere ingrediënten, Het sous-vide gegaarde lamsvlees was wat weerbarstiger, Tip: maak de borden wat warmer en als dat vanwege slablaadjes, mousse enzoverder niet kan, overweeg dan servies dat de warmte langer vasthoudt. Dan blijven de vrij kleine porties langer warm. Nu moet je flink dooreten om de kou voor te zijn. En probeer de volgende keer M 16 i.p.v, M 12 moeren om de rekening in te steken. Dat rolt gemakkelijker (…).

 16. Christiaan B.
  • 9 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, bijzondere smaken. Personeel was vriendelijk, kwam af en toe wat gedesorganiseerd over. Hele leuke speelse warme inrichting. Zeker een aanrader!

 17. Roland v.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Met veel zorg ontwikkelde gerechten, mooi uitgebalanceerd en heerlijk van smaak. De chef weet wat hij doet. Ook de bediening was geinteresseerd en deskundig. Een erg goede ervaring!

 18. Mylinh N.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Fijne ambience en prachtig en unieke restaurant. Echter kregen wij elke keer een andere bediening; de meeste waren zeer netjes en professioneel maar 1 dame die maakte het wel heel ongemakkelijk. Ze kwam zonder te groeten naar ons tafel toe met eten. Bleef stilstaan zonder wat te zeggen en keek naar ons tafel. Dat moest een stille hint zijn om onze tafelservet weg te halen. Kon ze dat niet even benoemen of een grapje om te maken? Daarnaast werd er heel netjes gevraagd of wij iets niet lusten. Mosselen hoefde mn vriend niet. Ik kreeg vervolgens een overheerlijke visgerecht met een mini mosselsaus. Mijn vriend baalde enorm omdat hij een appel en aardappel salade kreeg. Als hij dat had geweten! Wellicht dat men kon vragen of een mosselsaus ook niet gewenst was. Maargoed, heel kwalijk neem ik het ze niet. Wel heb ik om de bon moeten vragen terwijl ze pinmachine al werd gegeven. De 30% korting werd niet verrekend. Helaas moest ik dat aan tafel benoemen waardoor het ook iets van de beleving afeed voor mij tegenover mijn tafelgenoot

 19. Nanneke d.
  • een recensie
  8/10

  Ondanks dat we beiden lastige allergieën hebben konden we moeiteloos het verrassingsmenu bestellen. Dat werd prima daarop aangepast. Alle gerechten zagen er uit als plaatjes en waren erg lekker.

 20. • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, we hadden een hele aardige ober die zijn best deed het ons naar de zin te maken, Baut is allergie vriendelijk en muziek, inrichting alles was top! Iedere keer is het weer een verrassing