Suggestie van de chef - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Suggestie van de chef - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Suggestie van de chef - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht
Restaurantzaal - Beers & Barrels at the Harbour, Utrecht

Beers & Barrels at the Harbour

8,4/10
Gemiddelde prijs € 37
529 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 37 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 529 recensies
 1. Bert L.
  • 2 recensies
  7,5/10

  was wat rommelig in de bediening maar verder goed eten en ontspannen sfeer????

 2. Merei V.
  • een recensie
  6/10

  Steak was heerlijk mals. Frietjes waren erg lekker. Toetje was niet goed. De wortelcake was aangebrand en droog. Ik heb dit aangegeven, hiermee werd verder niets gedaan.

 3. Bianca m.
  • een recensie
  8/10

  Positief, lekker buiten kunnen zitten. Eten werd snel gebracht. Personeel erg vriendelijk.

 4. Mike P.
  • een recensie
  8,5/10

  -Beste vlees(low & slow) ooit gegeten. Heerlijk mals en goed gemarineerd super smaak -Service mag iets sneller maar was wel vriendelijk. -Tafel voor 2 personen was echt te klein. Eten was uitstekend. Gaan er zeker vaker komen.

 5. Marloes I.
  • een recensie
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten, de bediening was goed en er hing een gezellige sfeer. Wij hebben genoten en komen hier zeker weer!

 6. Ben A.
  • een recensie
  10/10

  Lekker eten voor een goede prijs en een geweldige sfeer en top bediening

 7. Petra V.
  • een recensie
  6,5/10

  De bediening was, een enkele uitzondering daargelaten, bedroevend.

 8. Wolf H.
  • 29 recensies
  7/10

  Lekker eten, maar vrijwel alle bediening sprak Engels en het was loeiheet binnen

 9. Rick d.
  • 2 recensies
  8/10

  Lekker leuk en prima prijs. Flink assortiment speciaal biertjes, leuke bediening, helemaal top! De reservering vanuit iens was niet doorgekomen. Geen probleem op een maandag avond maar was anders best problematisch geweest...

 10. Rogier B.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Mijn vriendin en ik hadden vooraf nachos en kip voor 2 personen besteld. Wat aan de smaak opviel was dat bij beide gerechten de zoutmolen over-enthousiast werd gebruikt in de keuken, wat de smaak zeker niet ten goede kwam. We moesten lang wachten op het hoofdgerecht, bijna anderhalf uur. Na vragen waar het bleef, werd het dan toch opgediend. Het was weliswaar vrij druk, maar er liep veel personeel rond. Het had niet zo lang hoeven te duren. De sfeer en ambiance van het restaurant was prima.

 11. Bekkie v.
  • 10 recensies
  7/10

  Prima maar duur eten, jammer dat je er in het engels wordt bediend, in Nederland, vind ik heel storend.

 12. Femke S.
  • 18 recensies
  6/10

  We hadden laat gereserveerd en daardoor kreeg je de indruk dat de keuken en het personeel geen haast meer had. Dat de wijn op is: geen probleem. Maar zorg dan dat de alternatieve wijn niet lang op zich laat wachten. Gezien mijn vriendinnen allang voorzien waren. Gelukkig kwam het snackje snel. Maar vervolgens liet het hoofdgerecht op zich wachten. Na een uur maar eens gevraagd, waar het eten bleef. Het was inmiddels 22:00. Bij de bestelling had ik gevraagd of het pittig was: en volgens de frans engelse bediening was dit niet het geval. Maar helaas was dit wel het geval. Dit hebben ze keurig opgelost bij het afrekenen: met een gratis glas wijn. Erg netjes. Onze conclusie van de avond: - Bedienend personeel mag veel service gerichter zijn en ook tussentijds vragen of het smaakt en het naar wens is. - Meer alert zijn op lege glazen: jullie willen toch ook drank omzetten? - Op de menukaart aangeven of het gerecht pittig is of niet.

 13. Amber M.
  • een recensie
  7/10

  We mochten op het terras zitten in de zon ondanks onze gereserveerde tafel binnen. Dus dat was erg fijn. Het duurde vervolgens wel erg lang tot onze drankjes kwamen. Ook bestelde we wat brood, maar deze bleef weg. Uiteindelijk kwam het brood tegelijk met ons hoofdgerecht.. erg jammer. Na afloop wilde we nog een drankje doen. Onze bestelling werd opgenomen, maar na 20 minuten waren de drankjes er nog niet en gezien onze volgende afspraak, was het ook niet meer mogelijk om deze alsnog op te drinken als ze zouden kunnen. We zijn naar binnen gegaan om door te geven dat de laatste drankjes niet meer konden en ze zouden van de rekening worden gehaald. Bij betalen stonden ze er uiteraard ook nog op. Erg jammer. Eten was lekker, maar de bediening en service kan echt vele male beter.

 14. Wouter W.
  • 3 recensies
  7,5/10

  leuk restaurant aardige gerechten leuke prijsjes maar wat in dit concept mexicaanse gerechten op de kaart moeten is mij een raadsel en vooral jammer en een gemiste kans hou je bij leest maar als je de bbq gerechten kiest is het gewoon erg lekker

 15. Dionne A.
  • een recensie
  7,5/10

  Enige rare was dat ons niet gevraagd werd of we nog een dessert wilde hebben en we alleen 1x drinken werden aangeboden.... Hebben er zelf niet meer om gevraagd. Ze wilde waarschijnlijk eerder naar huis

 16. Ron B.
  • 12 recensies
  7/10

  Gezellige plek met mooie inrichting. Ze hebben een ruime keuze aan bieren en eten. Een tikkeltje zout was al het eten wel.

 17. Sanne B.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening!

 18. Baine K.
  • een recensie
  4,5/10

  Gerechten waar goed, maar de service was extreem traag. We hebben een uur gewacht om te bestellen. Het ergste dat ik heb gehad in Utrecht.

 19. Paul R.
  • 2 recensies
  8/10

  Mooie locatie aan de intieme haven van Utrecht. Ondanks vergissing in de tijd van een uur waren we toch welkom. We hebben de High Beer gedaan en daarbij werd een heerlijke schotel geserveerd.

 20. Sandra R.
  • een recensie
  7,5/10

  Leuke tent met een lekker stuk vlees

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Veilinghavenkade 177, 3521 AT, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

provincie Utrecht,

Over het restaurant

Bier drinken wordt bier beleven

Van burger en BBQ, tot steaks en kreeft, bij Beers & Barrels at the Harbour kun je smakelijk borrelen, lunchen en dineren. Ook kun je een eigen tafel met tap te reserveren, bijvoorbeeld voor een uitje met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Aan de hoge taptafels wordt het gegarandeerd gezellig. Uiteraard kun je aan deze taptafels ook lekker eten, bestel borrelhapjes, een lunch of diner van de kaart.

Restaurants rond "Beers & Barrels at the Harbour"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.