Terug

Recensies Bij Broeders

8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 260 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Pascal E.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding met een super wijnkaart. Aanrader!

 2. Evelien H.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, restaurant had een prettige sfeer en vriendelijk personeel.

 3. Inge N.
  • een recensie
  9,5/10

  We werden zeer gastvrij ontvangen, keurige bediening. 2e rondje drinken had wat sneller gekund, hebben we zelf om gevraagd. De gerechten waren heerlijk!

 4. Nathalie F.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Het duurde wat langer eer we de kaart kregen. Er kwamen achter elkaar nieuwe gasten binnen, dus begrijpelijk. Echter een van de tafels kreeg eerder de kaart dan wij deden. Dus dat was wat opmerkelijk. Verder heerlijk gegeten met verrassende combinaties. En mooie plating!

 5. Martijn K.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, een goede wijnkaart en een fijne sfeer. Bij Broeders stelt nooit teleur en we komen zeker (weer) terug.

 6. Diederik W.
  • een recensie
  9,5/10

  Al meerdere malen mogen genieten van een heerlijke avond bij Bij Broeders. Het eten verrast en is bijzonder lekker. De bediening altijd allervriendelijkst en professioneel. Absolute aanwinst en aanrader om een avond heerlijk uit eten te gaan in Zwolle.

 7. Dorien B.
  • een recensie
  9/10

  We hebben van een heerlijk en goed verzorgd diner genoten. Ontvangst en service zeer vriendelijk en professioneel. We waren met een groep op een besloten avond, er was alle ruimte voor overleg over invulling van de avond. Al met al een groot succes!

 8. Heleen V.
  • 34 recensies
  10/10

  Heel lekker gegeten, heerlijke wijn gekozen van de interessante wijnkaart. Als aperitief een gin-tonic, deze werd aan tafel klaargemaakt en we konden kiezen uit 4 soorten gin, dat was leuk! Het was alleen erg rustig die avond, dat doet een beetje af van de sfeer. Wel leuk en sfeervol ingericht. Wij snapten niet helemaal waarom er niet meer mensen waren, het is gewoon een erg goed restaurant!

 9. Rogier H.
  • een recensie
  9/10

  Bij Broeders maakt er iets bijzonders van. Heerlijke, verrassende gerechten met een voortreffelijk bijpassend wijnarrangement. Er is aandacht en belangstelling, maar zeker ook privacy. We komen hier graag.

 10. • een recensie
  9,5/10

  Het 5 gangen menu met aangepaste wijn was zeer lekker. De gerechtjes waren verfijnd en de wijnen pasten zeer goed bij de gerechtjes. Van beiden kregen we voldoende en dit voor een goede prijs. We komen graag terug!

 11. Patrick K.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, 4 gangen met fantastische wijnen. Echt een aanrader! Bediening is goed, geen gehaast en kennis van wijn en eten.

 12. Peter T.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Verrassend. Smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Passie voor culinaire genieten straalt er vanaf. Goede (informele) ambiance en getalenteerde bediening. Aanrader.

 13. Madeleine S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten,erg goede bediening en zeer gastvrij. Mooi lokatie zo midden in de stad vlakbij makkelijk parkeren. Zwolle is een mooie en leuke stad om eens langs te gaan.

 14. Petra W.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk genoten van het eten. Echt een aanrader voor een exclusief diner. Aardige bediening, mooie locatie. Iets meer aandacht aan de inrichting zou het nog aangenamer maken. Er mist een eigen sfeer. Maar we komen vast weer eens terug!

 15. Ann G.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Verfijnde gerechten met goede smaakverhoudingen. Bijpassende wijnen prima. Excellente bediening.

 16. Anouk S.
  • een recensie
  8,5/10

  Zoals op de menukaart staat “echt genieten”. Een heerlijke lunch in een ongedwongen sfeer. Onze dochters van 5&7 voelden zich ook erg welkom en aten “de lekkerste hamburger ooit”.

 17. Karel A.
  • een recensie
  9,5/10

  Geweldig restaurant. Behoort tot de top van Zwolle. Heerlijk gegeten met prima wijn.

 18. • een recensie
  9/10

  Voor de eerste keer heb ik gisteravond bij broeders gegeten en het heeft me verrast. Alles klopte, sfeer, goed eten en een super bediening dit is hoe je het wilt. Lekker persoonlijk niet op de voorgrond je lekker laten genieten van alle mooie gerechten. Maar wel verstand hebben van wat ze serveren, overal hebben ze een mooi verhaal over te vertellen. Een super ervaring,

 19. • 2 recensies
  9,5/10

  Erg smakelijk, zoals altijd. Leuke en vlotte bediening. Goede prijs! /kwaliteit verhouding. Ook de hoeveelheden per gerecht zijn erg goed, ook voor de niet grote eter.

 20. Gerrit H.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Het eten was ronduit formidabel!!! Zelf ben ik niet zo gecharmeerd van één lange bank langs de muur, waardoor het een beetje op een doorsnee restaurant lijkt. Jammer dat er steeds iemand anders van de bediening aan onze tafel kwam. Het varieerde nogal qua persoon; de één was van zeer warm, vriendelijk en belangstellend (uitermate prettig) terwijl een ander een nogal gespannen en koele benadering had. Al met al een top restaurant waar ik graag nog een keer terugkom.