Wat
Waar

Bistro Bonne Femme

Gemiddelde prijs € 40
8,9/10
127 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Fantastisch
8,9/10
Gebaseerd op 127 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :9/10
Service :9,1/10
Setting :8,7/10
 1. Sas S.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Fantastische keuken!

 2. Dagmar H.
  • 17 recensies
  10/10

  De rib Eye werd als fantastisch beoordeeld! Ook werd goed rekening gehouden met dieet wensen. De reservering leek niet goed te zijn doorgekomen, maar hier werd absoluut niet moeilijk over gedaan.

 3. Lisanne M.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Gezellige plek en leuk en aardig personeel, geven je persoonlijke aandacht. Vond de voor en nagerechten heerlijk. Hoofdgerecht wat minder. Heb een leuke ervaring gehad!

 4. Anne D.
  • 1 recensie
  10/10

  Fijne ongedwongen sfeer, heerlijke gerechten en goede wijnen. Vriendelijk personeel en eigenaresse heeft altijd aandacht voor je. Aanrader!

 5. Carola V.
  • 2 recensies
  8/10

  Hier kan je heerlijk en ontspannend eten. Fijne sfeer hangt er. Het was er niet druk, waaarschijnlijk i.v.m. de vakantie. We konden heerlijk buiten eten. Tafeltjes staan wel erg dicht bij elkaar.

 6. Teus I.
  • 7 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, leuke sfeer en een schitterend plekje buiten. Eten was super. De bediening deed het perfect. Hier komen wij zeker nog een keer terug

 7. Maria M.
  • 3 recensies
  10/10

  Onverwacht terecht gekomen in deze leuke bistro! Vriendelijk personeel en lekker eten. Een heerlijke witte verdejo bij het diner en dessert om af te sluiten.

 8. - -.
  • 2 recensies
  8/10

  Prima locatie en keuken met vriendelijke bediening inclusief een laat ik zeggen- ‘resoluut’ optredende matrone. Goede wijnkeuze per glas, zowel wit als rood.

 9. Annemiek V.
  • 2 recensies
  6/10

  2x om zout/peper gevraagd, niet gekregen. Hoofdgerecht stond al op tafel maar we hadden geen bestek. Water werd niet gelijk met de wijn gebracht, pas veel later. In het verleden beter gegeten hier, jammer.

 10. Vincent M.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk

 11. Antje P.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Leuk dat je gerechtjes kan delen en veel kan variëren. Gastvrije bediening die de avond gezellig maken. Daarnaast fijn buiten kunnen zitten.

 12. Hein V.
  • 4 recensies
  9/10

  Leuk klein bistrootje met vriendelijke bediening en lekker eten.

 13. Hendrik F.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Top eten en service. Vriendelijke bediening met kennis van zaken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Sfeervolle ambiance op goede locatie.

 14. Fam. B.
  • 7 recensies
  8/10

  Goede ontvangst ondanks de drukte van dat moment. We begrijpen dat als er groepen zijn er levendiger gepraat wordt en daar willen we niet in storen ondanks dat we ons zelf moeilijk konden verstaan. Gelukkig werkte de bediening heel goed mee door ons naar een vrijgekomen tafeltje te verplaatsen waar het gepraat minder goed te horen was. De gerechten (voor-, hoofd- en nagerecht) waren goed en erg lekker en de porties waren ruim voldoende.

 15. Frans P.
  • 1 recensie
  9,5/10

  prima vlotte leuke bediening origineel kaart met kleine voorgerechtjes voor jezelf of om te delen kwaliteit van het eten geweldig kortom aanrader in het centrum van Zwolle

 16. Bas C.
  • 2 recensies
  8/10

  Bijzonder bekwame bediening, ondanks de drukte op de avond voor Koningsdag was de service vlot en vriendelijk. De Runderstoof en de Steak Tartaar waren heel erg goed. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, met een interessant wijnassortiment. Enige minpunt was het hoge geluidsniveau op de bovenverdieping, mede door een grote groep veroorzaakt. We komen terug op een wat rustiger avond.

 17. Irving K.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Gastvrij en gezellig. Lekker gegeten.

 18. Pieter v.
  • 1 recensie
  9/10

  Mooie kaart, prima wijn en uitstekende gerechten. Reserveren verdient aanbeveling want het restaurant is populair. Van harte aanbevolen. The Fork wil dat deze recentie minstens 120 tekens omvat. Normaal zou ik nu allang gestopt zijn en de browser hebben afgesloten, maar het restaurant is werkelijk heel erg goed en verdient wat mij betreft een aanbeveling. Daarom ga ik maar even door. Lekker weertje vandaag he. Morgen weer een mooie dag heb ik gehoord. Verder lees ik dat Trumpo het aantal slachtoffers van de aanslagen op de Philipijnen op 138 miljoen geschat heeft. Heeft hij later wel gecorrigeerd, maar wat een sukkel he. Nou dat was het wel geloof,ik.

 19. Ellis d.
  • 3 recensies
  10/10

  Ontzettend leek restaurant. Goede bediening, lekker gegeten. Geen gehaast. Voor herhaling vatbaar

 20. Gé H.
  • 2 recensies
  8/10

  Sinds kort een nieuwe kaart. Gerechtjes om met meer mensen te delen. Maar ook zijn er heerlijke gerechten gebleven van de vorige kaart. De saté was heerlijk en ook de broodjes als voorgerecht was precies goed. Er is veel mogelijk bij Bonne Femme. Gaan zeker weer naar deze bistro.

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag 17:00 - 21:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Samuel Hirschstraat 5, 8011 PT, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 68 personen)

Af te huren, Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Bistro Bonne Femme"

Ingeburgerd

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (356 recensies)

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (243 recensies)

Insider

Bij Broeders

€ 55 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (281 recensies)

Insider

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (28 recensies)

€ 55 (gemiddelde prijs)

Score:9.4 (390 recensies)

Insider

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8 (144 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (47 recensies)

€ 50 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (445 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:6.8 (280 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (30 recensies)

-30%

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd