Suggestie - Bistro Bonne Femme, Zwolle
Restaurant - Bistro Bonne Femme, Zwolle
Restaurant - Bistro Bonne Femme, Zwolle
Suggestie - Bistro Bonne Femme, Zwolle
Restaurant - Bistro Bonne Femme, Zwolle

Bistro Bonne Femme

8,8/10
Gemiddelde prijs € 40
113 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 113 recensies
 1. Hein V.
  • 4 recensies
  9/10

  Leuk klein bistrootje met vriendelijke bediening en lekker eten.

 2. Hendrik F.
  • een recensie
  9,5/10

  Top eten en service. Vriendelijke bediening met kennis van zaken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Sfeervolle ambiance op goede locatie.

 3. Fam. B.
  • 7 recensies
  8/10

  Goede ontvangst ondanks de drukte van dat moment. We begrijpen dat als er groepen zijn er levendiger gepraat wordt en daar willen we niet in storen ondanks dat we ons zelf moeilijk konden verstaan. Gelukkig werkte de bediening heel goed mee door ons naar een vrijgekomen tafeltje te verplaatsen waar het gepraat minder goed te horen was. De gerechten (voor-, hoofd- en nagerecht) waren goed en erg lekker en de porties waren ruim voldoende.

 4. Frans P.
  • een recensie
  9,5/10

  prima vlotte leuke bediening origineel kaart met kleine voorgerechtjes voor jezelf of om te delen kwaliteit van het eten geweldig kortom aanrader in het centrum van Zwolle

 5. Bas C.
  • 2 recensies
  8/10

  Bijzonder bekwame bediening, ondanks de drukte op de avond voor Koningsdag was de service vlot en vriendelijk. De Runderstoof en de Steak Tartaar waren heel erg goed. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, met een interessant wijnassortiment. Enige minpunt was het hoge geluidsniveau op de bovenverdieping, mede door een grote groep veroorzaakt. We komen terug op een wat rustiger avond.

 6. Irving K.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Gastvrij en gezellig. Lekker gegeten.

 7. Pieter v.
  • een recensie
  9/10

  Mooie kaart, prima wijn en uitstekende gerechten. Reserveren verdient aanbeveling want het restaurant is populair. Van harte aanbevolen. The Fork wil dat deze recentie minstens 120 tekens omvat. Normaal zou ik nu allang gestopt zijn en de browser hebben afgesloten, maar het restaurant is werkelijk heel erg goed en verdient wat mij betreft een aanbeveling. Daarom ga ik maar even door. Lekker weertje vandaag he. Morgen weer een mooie dag heb ik gehoord. Verder lees ik dat Trumpo het aantal slachtoffers van de aanslagen op de Philipijnen op 138 miljoen geschat heeft. Heeft hij later wel gecorrigeerd, maar wat een sukkel he. Nou dat was het wel geloof,ik.

 8. Ellis d.
  • 2 recensies
  10/10

  Ontzettend leek restaurant. Goede bediening, lekker gegeten. Geen gehaast. Voor herhaling vatbaar

 9. Gé H.
  • 2 recensies
  8/10

  Sinds kort een nieuwe kaart. Gerechtjes om met meer mensen te delen. Maar ook zijn er heerlijke gerechten gebleven van de vorige kaart. De saté was heerlijk en ook de broodjes als voorgerecht was precies goed. Er is veel mogelijk bij Bonne Femme. Gaan zeker weer naar deze bistro.

 10. Gerrit d.
  • 2 recensies
  10/10

  Leuk restaurant, uitgebreide kaart met aparte gerechten. Goede vriendelijke bediening Door de carnaval wat roemoetig maar wel gezellig

 11. Ilse v.
  • 7 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, fijne bediening en leuke afwisselende kaart.

 12. Martin M.
  • 14 recensies
  9/10

  Lekker eten in een zeer smaakvolle ambience. Vriendelijk personeel.

 13. Rogier V.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Eten was prima, bediening uitstekend! Alleen bijzonder rumoerig zeker boven wanneer er grotere groepen zijn

 14. - -.
  • een recensie
  7/10

  vooraf groente taartje klein niet veel bijzonders overige 3 voorafjes garnalen kibbeling en tartaartje waren zeer goed. Hoofdgerecht tong en lever zeer goed zat alleen geen salade en patat bij 2 x sate waren niet warm of koelde snel af zat wel salade bij en patat en kaasplankje was erg weinig.

 15. Veerle S.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten en de sfeer was heel erg fijn! Als we nog eens in Zwolle zijn komen we graag terug!

 16. Jan W.
  • een recensie
  8/10

  Prima eten!! Alleen jammer dat het schaaltje frites voor drie personen erg karig was. Toen we een tweede schaaltje bestelden voor de prijs van € 3,50 was het goed gevuld. Is dat bewust zodat je een extra schaaltje er bij bestelt??

 17. Nicole M.
  • een recensie
  8,5/10

  Gisteravond hier gegeten in dit restaurant met vriendinnen, heerlijk gezeten. Enthousiaste ontvangst, attente bediening. Lekkere gerechtjes om te delen waarbij we goed advies kregen wat/ hoe te bestellen. Goede kwaliteit/ prijs verhouding

 18. Jan C.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Eten van goede kwaliteit en gezellige ambiance maar in deze wi tertijd mag de kachel wel een beetje hoger

 19. Anique v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten! Doordat veel gasten tegelijk binnenkwamen was de service even iets minder. Gelukkig herstelde dat wel weer later op de avond. Maar had beter gekund. Verder is het een echt Franse inrichting met een gezellige inrichting. Fijne avond gehad!

 20. Ilana K.
  • 4 recensies
  9/10

  Leuk gezellig restaurant. Bediening heel erg vriendelijk. Enige nadeel is dat de toiletten boven zijn. Mensen die slecht ter been zijn kunnen hierdoor niet naa4 het toilet. Het eten was meer dan lekker! Ik had de sate van diamanthaas. Heerlijke smaak. Voormij ruim voldoende, maar voor een grote eter aan de kleine kant denk ik. Een restaurant waar wij zeker naar terug gaan

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag 17:00 - 21:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Samuel Hirschstraat 5, 8011 PT, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 68 personen)

Af te huren, Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Bistro Bonne Femme"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.