Suggestie van de chef - Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag, Den Haag
Suggestie van de chef - Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag, Den Haag
Suggestie van de chef - Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag, Den Haag
Suggestie van de chef - Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag, Den Haag

Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag

8,7/10
Gemiddelde prijs € 18
117 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Diverse Studenten

Gemiddelde prijs € 18 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 117 recensies
 1. KM K.
  • een recensie
  10/10

  We hebben heel erg lekker gegeten en de bediening was vriendelijk en meedenkend. De prijs is natuurlijk aan de lage kant vanwege het leerbedrijfconcept maar de kwaliteit is wat ons betreft van een niveau waar een hoop horecagelegenheden (in Scheveningen zeker) een voorbeeld aan zouden mogen nemen. Wij gaan er zeker nog eens terug, kortom een aanrader!

 2. Jenny C.
  • 8 recensies
  8/10

  Niet alles was aanwezig omdat ze de produkten aan het opmaken waren voor de grote vakantie . Het wisselde van personeel aan onze tafel. Rondleiding in de keuken gehad van Daan Boon . Goed eten en gelachen om en met ????

 3. • een recensie
  7,5/10

  Het voorgerecht (salade) viel tegen, weinig smaak en geen dressing. Andere voorgerechten waren wel goed. Hoofdgerecht en nagerecht waren smaakvol. De bediening was geweldig omdat het mijn kleinzoon was. We komen zeker nog een keet terug!

 4. Wonny L.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten , de gerechten mooi opgemaakt en smaakvol . De bediening door de studenten heel goed gedaan, goede uitleg over de wijnen en de combinatie wijn , spijs was top. De knolselderij- ijs was verrassend lekker. Hoofdgerecht , een combi van 3 soorten lamsvlees met asperges en een aardappelmousseline was over heerlijk.

 5. Ingrid b.
  • een recensie
  8,5/10

  Zeer welkom, goed prijs kwaliteitsverhouding, veel persoonlijke aandacht. Voldoende keuze voor de verschillende wensen. Goede wijn/ spijs combinatie

 6. Jan W.
  • een recensie
  9/10

  Voor de derde keer waren wij hier met een groep van 40 personen, allen gepensioneerden van de FNV Horecabond, die zich dit keer weer lieten verwennen door de jonge garde die zich gaan bezighouden in dat mooie vak van de Horeca. Ontvangst, bediening en natuurlijk de kwaliteit van de keuken was ook dit keer bijzonder goed. Mooie opgemaakte gerechten met fantastische smaakcombinaties. Volgend jaar zeker weer.

 7. • een recensie
  10/10

  Wat een prachtige avond met hele fijne lieve jonge mensen die hard werken om ons een mooie avond te laten ervaren.

 8. Gerard g.
  • 30 recensies
  8/10

  Bijna net zo goed als de vorige keer. Fractie duurder. Mooi koekje bij de koffie. Kompliment voor de inkoop van de rieszling van Bassermann-Jordan. Leuk dat jullie verder kijken dan de neus lang is.

 9. Wim V.
  • een recensie
  8,5/10

  wij komen als 'buurtbewoners vaak in Zinq voor een lunch; met m'n club 'Hart Trim vrienden' 6 man sterk komen wij terug op vrijdag 14 juni. Uitzicht/panorama is schitterend op het groen van de Nieuwe Scheveningse bosjes. Het niveau van de studenten is natuurlijk evident.

 10. Johann S.
  • 6 recensies
  8/10

  Zoals gebruikelijk was er een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zeer smakelijk eten, mooi opgediend. De service was uitstekend. Het blijft een duidelijke aanrader.

 11. Adriana R.
  • 4 recensies
  5/10

  Helaas was de catch of the day uitverkocht. Omdat de kaart heel summier konden wij eigenlijk niet kiezen. Uiteindelijk kregen wij heilbot aangeboden met een korst. Het was te droog. Nagerecht hadden wij een wafel genomen met karamelsaus en bolletje ijs. Helaas was wafel koud. Ik was jaren geleden voor het laatst geweest maar de kwaliteit is echt verslechterd. Jammer wij komen niet meer terug

 12. Pieter T.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Wederom top! Lekker gegeten met uitstekende service!

 13. Ben-en-Wendy H.
  • 101 recensies
  8/10

  Mooie bar - bistro waar we vriendelijk werden ontvangen door de medewerkers (in opleiding). Lokaliteit was iets te lawaaierig, maar dat komt door de combinatie bar - bistro. Muziek mag wel iets zachter. Vriendelijke bediening die soms wat onzeker overkwam, maar ook toegaf sinds kort in opleiding te zijn (we hoeven niet steeds te worden gevraagd hoe het smaakt). Voorgerecht voortreffelijk, hoofdgerecht (catch of the day zalm) was helaas veel te zout. Kaasplankje smaakte heerlijk. Al met al een leuke avond gehad.

 14. Saskia B.
  • een recensie
  9,5/10

  Leuk om te zien hoe professioneel alles is. Het is een school en je ziet dat er wordt opgeleid maar dat doet niets af aan de beleving. Complimenten

 15. Dominique P.
  • 2 recensies
  9,5/10

  BEDANKT !

 16. Elwing V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten en gezellige sfeer!

 17. Gerard g.
  • 30 recensies
  9,5/10

  Onwaarschijnlijk hoog niveau blijft gehandhaafd. Zeker als je beseft dat de leerlingen in de toekomst slechts zijdelings betrokken zullen zijn bij de kookkunsten. Maar wat was de gazpacho mooi en compleet. De ravioli van o.a. bietjes, spinazie en pesto zal ik nooit meer zo mooi eten. Ook in Italië niet. De prijzen moeten in de gaten gehouden worden. Ze zijn een doorsnee restaurant genaderd. o.a. door zaken die in het verleden uit gastvrijheid werden verstrekt, thans in rekening worden gebracht. Italiaans gastheerschap was scherp op snee. Zeer voorkomend.

 18. Lynda K.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Goed eten,prima service. Ga zeker terug.

 19. Richard.van.der.weert v.
  • 28 recensies
  6,5/10

  De brasserie is tevens een ruimte voor de studenten. Sfeer is dan ook als in een studentenhuis. Eten was goed, de porties klein. Het brood werd vooraf geserveerd bij het hoofdgerecht. Kan beter.

 20. Carla S.
  • een recensie
  8/10

  Lekker en gezellig gegeten bij brasserie Zinq! Goede kwaliteit van de lunch, verse producten, ontspannen sfeer en vriendelijke bediening. Aanrader!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag / Monday to Friday

12:00 - 22:30

Keuken / Kitchen

12:00 - 19:30

Zaterdag en Zondag Gesloten / Closed on Saterday and Sunday

Geopend tijdens schoolweken / Open on schoolweeks

Routebeschrijving naar het restaurant

Brusselselaan 2, 2587 AH, Den Haag, Nederland

Openbaar vervoer

Bus 21, halte Nieuwe Parklaan

Routebeschrijving

Betaald parkeren / Payed Parking

provincie Zuid-Holland, Scheveningen

Over het restaurant

Welcome to the home of hospitality. If you want to experience true service, come visit Brasserie Zinq, located in The Hague.

In this restaurant first-year hotel management students perform the basic skills, while the students of the second/third year fulfil the role of leader and actually manage the facility under the supervision of an instructor of the school. Please feel free to enjoy our hospitality at one of the many facilities.

Enjoy either lunch or dinner in our Brasserie Zinq in The Hague. Enjoy a freshly made salad or an organic beef burger at lunch. Also a delicious 3-course lunch is an option.

Are you only in for a few drinks? No problem. You can enjoy a drink at our bar accompanied by snacks. For dinner you can choose from a menu inspired by the season.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , , , , , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Brasserie Hotelschool Zinq Campus Den Haag"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.