Wat
Waar

Brasserie Op Zuid

Gemiddelde prijs € 33

Niet te reserveren op TheFork

Niet te reserveren op TheFork

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek

Scores en recensies

 1. Erik B.
  • 220 recensies
  5,5/10

  Nogmaals hier gegeten op verzoek van min tafelgenoot. Deze keer nam ik de dagschotel voor 10 euro: Bamie met beef. Een zielig bordje Bamie met 2 stukjes vlees, teleurstellend. De zaak was druk bezet.

 2. Yvon B.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Bediening was vriendelijk. Het eten was slecht ...Schnitzel besteld maar dit stuk vlees zag er niet uit als een schnitzel het was een heel dik stuk droog vlees van minstens 6 cm dik! Kipsate waren grote gladde stukken kip die lagen los! Het was ook heel stil erg jammer.

 3. Erik B.
  • 220 recensies
  6/10

  Lekker op het terras gegeten. Ik had de kipsate met friet, helaas was er geen groente bij( 2 slablaadjes als garnering ) voor deze prijs wel verwacht . Vriendelijk geholpen .

 4. joke k.
  • 1 recensie
  10/10

  ik heb er lekker gegeten en het was erg gezellig

 5. Denise D.
  • 24 recensies
  6,5/10

  Laatst hier geluncht met mijn gezin. Het broodje carpaccio is lekker, maar het had wel iets meer gemogen. Het brood bestond uit twee kleine sneetjes. Qua hoeveelheid vond ik het te weinig. Deze twee kleine sneetjes brood waren gelukkig wel rijkelijk belegd. Het personeel is vriendelijk en wel in voor een grapje. We hebben wel lang moeten wachten tot ze onze bestelling opnamen en later onze lege borden/ tafel weer afnamen.

 6. Richard K.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten we hebben de chef een verrassingsmenu laten maken en hij heeft ons niet teleur gesteld????????.volgende keer zeker weer. Fons bedankt!!

 7. Ine O.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Lekker gegeten. Zeer attent personeel.

 8. - -.
  • 1 recensie
  8,75/10

  Ondertussen al een paar keer wezen eten bij brasserie op zuid en het blijft er gezellig en lekker eten. We hebben aantal verschillende dingen van de kaart geprobeerd maar de burger blijft het lekkerst. Vorige week ook de mosselen gegeten en jeetje...wat waren deze lekker, dus ook een echte aanrader. De bediening bestaat over het algemeen uit jonge gezellige meiden. Ze nemen echt de tijd voor je om naar je te luisteren en wil je iets "anders" proberen ze dat altijd voor je te doen. Ook voor de kinderen zijn ze heel leuk en gezellig. Klein speelhoekje voor de kids is dan ook slim gedaan zo kunnen zij gaan spelen wanneer wij nog van een dessert genieten. Binnenkort gaan we maar weer eens langs en dan hopen op mooi weer zodat we lekker op het terras kunnen zitten.

 9. Joke V.
  • 7 recensies
  5,5/10

  Was eerst Mond, met redelijk eten maar slechte bediening. Nieuwe eigenaar, beperkte kaart en onervaren bediening. Saté met fabriekskroepoek, biefstuk taai, diepvries frites. Eens, maar niet meer. Kost niet veel, is niet veel. Wanneer komt er eindelijk eens een goed restaurant in groot-IJsselmonde????

 10. Dezoete
  • 13 recensies
  6,75/10

  Beperkte kaart, leuk dat men een 'daghap' aanbiedt. Bediening laat diverse steekjes vallen, zijn onzeker, wellicht stagiaires. De gerechten zijn prima. Gevraagd wordt welke saus bij de burger is onnodig en kost de klant extra. Aandacht voor de kleine gast. Als dit door de eigenaar ook voor de grote gasten gebeurd zal dit alleen maar ten goede kpmen. Bij mooi weer zal het terras zeker vollopen. Jammer dat het weer bij onze komst niet meezat, maar dat is nog geen reden om het glaswerk e.d. niet van de terrastafels weg te halen. Dat geeft een slordige indruk. Eigenlijk is dat taak voor de gastvrouw om dat in de gaten te houden en de medewerkers hierop te attendeten.

 11. Jan d.
  • 48 recensies
  7/10

  Voorkomende ontvangst. Gevarieerde kaart. Gekozen voor sateh schotel. Prima bereid, mooi gevarieerd opgemaakt. In de hal was een bewonersbijeenkomst gaande waarvan de presentator letterlijk aan tafel te verstaan was. Personeel had ook iets te veel aandacht voor de happening in de foyer, dus bediening liet op zich wachten. Scherm alsjeblieft het restaurant van de foyer af; een scherm grote planten zou al wonderen doen.

 12. Edwin V.
  • 38 recensies
  8,75/10

  Zijn hier met valentinesdag wezen eten. Hadden gereserveerd om 1800 uur en tafel stond netjes gereed met kinderstoel. En was in valentines thema gedekt. Ze hebben een kleine kaart en een daghap krijg je een dag gerecht toen pasta tonno met een drankje. Voorgerechten waren lekker en de borden waren mooi opgemaakt. De hoofdgerechten kwamen met kleine schaaltjes patat verse salade en groente. Zeer vriendelijk personeel en ook zeer kind vriendelijk. Komen hier zeker nog eens terug.

Meer informatie

Openingstijden

Zondag en maandag 10.00- 19.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 22.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Herenwaard 17, 3078 AK, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

provincie Zuid-Holland, , Rotterdam-Zuid

Over het restaurant

Brasserie op Zuid is gevestigd in Islemunda, het podium van IJsselmonde. Hier word je omgeven door cultuur, op een ongedwongen manier. Rondom de voorstellingen serveert Brasserie op Zuid aantrekkelijke menu’s. Maar je kunt hier ook terecht voor een lekker kopje koffie, een ontspannen lunch of een voordelige daghap. Behalve de creatieve maaltijden is er van alles te beleven. Van film tot theater, hier leeft het.

Restaurants rond "Brasserie Op Zuid"

Helai

€ 34 (gemiddelde prijs)

Score:9 (605 recensies)

€ 18 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (48 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (500 recensies)

€ 27 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (476 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (104 recensies)

-50%

€ 27 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (50 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

(2 recensies)

-50%

€ 15 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (3 recensies)

-30%

€ 23 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (131 recensies)

€ 26 (gemiddelde prijs)

Score:7.3 (59 recensies)

-30%

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken