Ben je de eigenaar?

Stuur je foto’s naar foto@thefork.nl.

Brasserie Rien Schulten

8,2/10
8 recensies

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 8 recensies
 1. J. W.
  • 13 recensies
  7,5/10

  Op de doordeweekse dagen is de keuken dicht om 19.00 uur. Niet echt rustig uitbuiken als je om 18.45 uur je maaltijd bestelt. Alles wordt al opgeruimd zodat men na jouw vertrek de deuren dicht kan doen. Maaltijd en sfeer verder goed. Service op dit tijdstip laat te wensen over. Overigens na alle keren hier overdag geweest te zijn was het dit keer voor het eerst een afknappertje.

 2. CJJ S.
  • 53 recensies
  8,5/10

  heerlijk geluncht bij brasserie Schulten in Ootmarsum. prima sfeer de zaak is als een gezellige huiskamer. heerlijk broodje, lekker koffie, en voor de genieters neem een plakje krentenwegge uit eigen bakkerij, heerlijk.

 3. beltesassar
  • een recensie
  3,5/10

  Gerechten: Voor de 2e keer een gekregen luxe lunchebon benut en beide keren was het teleurstellend. Hoewel Rien zelf een bakkerij heeft zijn de broodjes niets bijzonders, dus niet luxe. Het rozijnenbroodje ontbreekt bijvoorbeeld evenals beschuitjes en andere broodvarianten. Ontvangst en service: het personeel deed geen poging tot persoonlijk contact. Bv. verschillende gasten knikten bij het weggaan maar dat werd niet beantwoord. Verder dan 'n "heeft het gesmaakt?" kwam het niet. Inrichting en sfeer: de colakratjes staan 4 hoog in het midden voor de bar opgestapeld, maar ook op de grond aan de bar-ingangskant. De houten theedoosjes op tafel zijn smoezelig en rommelig gevuld. De bar zelf is vol gestapeld en het enig vrije deel wordt als afhaalpunt! voor de ober gebruikt. De bedrijfsauto werd gevuld vanuit de voordeur, zodat er telkens veel koude wind naar binnen kwam. De twee gordijnen aan de binnenzijde van die voordeur deden we dicht maar werden telkens geopend (en niet weer gesloten) door het personeel op weg naar de bedrijfsauto en terrasbediening. Al met al hebben we niet het uitgaansgevoel gehad dat jij bij een luxe lunche hoort. Het is meer een café voor fietsgroepjes en passanten.

 4. delacroix
  • 15 recensies
  8/10

  Heerlijk terras, goed op de zon, met heaters voor minder warme tijden. Binnen ook gezellig met grote leestafel. Aardige, vlotte bediening. Aantrekkelijke kaart, goed eten.

 5. Trudy&Jan v.
  • 50 recensies
  8/10

  Zalmmoot en peppersteak goed bereid. De vlaamse frieten kwamen te vroeg, maar prima. De tafel veel te klein en het tuinterras was gezellig. Een goed bezochte eetgelegenheid in het kleine Ootmarsum. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 6. Han G.
  • 44 recensies
  7,75/10

  Onlangs in de vroege middag op het gezellige terras aan het knusse pleintje een broodje gezond genuttigd met een kop koffie en een cappucino met een aardbeien gebakje en twee flesjes bronwater. Alles was smakelijk en de bedienende medewerker was correct maar niet erg vriendelijk: "Eet alles maar snel op, want anders hebt/krijgt u misschien veel last van de wespen/bijen!"

 7. Petra Z.
  • 28 recensies
  8,75/10

  Zeer vriendelijke en attente bediening. Kaart is voor ieder iets wils. Eenvoudige gerechten zoals een broodje hamburger met Vlaamse frieten, een lekkerbekje. Maar ook elke maand een wisselend menu met luxe gerechten. Ook voor een overheerlijke lunch kan je hier prima terecht. Wij kozen voor het grote broodje hamburger met frieten (10,50 euro). Ik wilde vooraf soep bestellen, maar de jongeman van de bediening zei tegen mij, dat ik dan waarschijnlijk mijn hamburger niet op zou kunnen, gezien de grote van dit gerecht. Ik vond dit heerlijk eerlijk. Inderdaad het klopte ook, het broodje hamburger is maar liefst bereid met 200 gram vlees. Als de frieten op waren mochten we gewoon om nieuwe vragen, wat een service!! (het was niet nodig) Alles was heerlijk vers en met smaak bereid. De brasserie is mooi authentiek ingericht. Deze brasserie is echt een aanrader voor iedereen die in de buurt van Ootmarsum is!

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Markt 5, 7631 BW, Ootmarsum, Nederland

Routebeschrijving

provincie Overijssel

Restaurants rond "Brasserie Rien Schulten"

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken