Wat

Wat

Waar

Waar

Frans Terras

Brasserie Wesseling

Gemiddelde prijs € 52
8,3/10
9 recensies

Gratis serviceOnmiddellijke reservering

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen

Restaurantmenu

  • Gemiddelde prijs € 52 Speciaal verzoek

Aanbevolen door de chef-kok ...

Zeebrasem in de oven gegaard met knoflook en tijm, waarbij een saus van Pernod
€ 26,5
Tonijn albacore met zwarte risotto, geserveerd met een saus van mierikswortel
€ 28
Lam tzatziki met Griekse yoghurt, zoetzure komkommer en geblancheerde knoflook, omwonden met spek
€ 28,5

Dieetopties

Biologisch, Glutenvrij, Lactose intolerantie, Notenallergie, Pinda-allergie, Streekproducten, Vegetarische

Waarderingen en beoordelingen

Zeer goed
8,3/10
Gebaseerd op 9 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :8/10
Service :8,8/10
Setting :8,3/10
  1. Eric M.
    Eric M.
    • 2 recensies
    10/10

    Een heerlijk ontbijtbuffet met verse producten. een aanrader, zelfs als je niet in het hotel verblijft.

  2. Kees W.
    Kees W.
    • 10 recensies
    8,5/10

    Vriendelijke bediening, lekkere lunch

  3. Johannes L.
    Johannes L.
    • 1 recensie
    7,5/10

    Aardig restaurant met zeer vriendelijke bediening. Eten is wel aardig maar zeker niet uitmuntend. Ree was wat droog en taai en had weinig smaak. Het chocolade dessert met ijs leek rechtstreeks uit de diepvries te komen en de chocolade buitenkant was pas met veel moeite met een vork te doorbreken. Smaak was overigens verder wel goed. Slagroom had echter geen body en was slap en smakeloos ( spuitbus?).

  4. K. R.
    K. R.
    • 11 recensies
    8/10

    Lekker gegeten maar qua prijs vond ik mijn gerecht (4 asperges en een blokje kabeljauw) wat aan de hoge kant..

  5. Henk P.
    Henk P.
    • 33 recensies
    6,5/10

    Voorgerecht lekker, nagerecht lekker. Hoofdgerecht, duif, niet van zijn karkas te krijgen.Om ons heen 3 andere tafels met kritiek op o.a. te droge varkenshaas. De kritiek werd charmant in ontvangst genomen en zou doorgegeven worden aan de keuken.Bij geen van allen enige vorm van compensatie ( kopje koffie o.i.d.). Wij hebben geen fooi gegeven en dat werd ons niet in dank afgenomen.

  6. Marion N.
    Marion N.
    • 5 recensies
    8/10

    Erg vriendelijk personeel! Dat maakt je avond al helemaal goed. Heerlijk eten, alleen het garnituur erbij vonden we wat mager ( zeker in verhouding tot de prijs). Ook hadden we gezegd dat we op een bepaalde tijd weer weg moesten en of daar rekening mee gehouden kon worden , dat lukte niet helemaal, hoewel we wel merkten dat men er zijn best voor deed.

  7. Marion F.
    Marion F.
    • 9 recensies
    8,25/10

    Eten was goed. Meer keus op menukaart zou mogen. Mn voor de hoofdgerechten. Porties waren goed. Bediening vriendelijk en servicegericht. Fijne stoelen.

  8. Han2Go
    Han2Go
    • 43 recensies
    7,5/10

    Perfect getapt, juist gekoeld Heineken bij Grand Café de Brink in Dwingeloo als start. Daarna in serre van de brasserie in Hotel Wesseling ertegenover, van dezelfde eigenaar, een prettig geprijsd 3-gangendiner. Postmodern interieur, hint van Jan des Bouvrie, casual Aerdenhout. Terrine van foie gras vooraf, mooi van structuur, maar te zout, bakje Hawaï vulkaanzout erbij bleef onaangeroerd, gekonfijte pruimen en briochebrood. Tafelgenoot tartaar van Vechtdalrund, mager, smaakvol, puur, snipper rode ui, hoe lekker, mooi gepocheerd eitje, helemaal af. Heilbot als hoofdgerecht delicaat van smaak, en helaas, deze had bremzoute delen. Terug naar de keuken en voilà een betere editie, bleekselderij, vanillesausje met witte wijn, French fries en pommes parisiennes. De ander zwezerik, licht gebakken, juiste smaak, op kalfslever rosé gehouden, als gevraagd, en gemberjus als punt op de ‘i’. Jammer toch, dat zout zo kwistig wordt gebruikt. En de beoordeling drukt. Toetjes in orde. Alerte bediening, toegankelijk en kundig. Menu € 33,-, witte wijn, passende sauvignon-chardonnay uit de Cevennen, fles 23,50, soepel.

  9. Bart V.
    Bart V.
    • 106 recensies
    8,75/10

    Afgelopen weekend verbleven in het hotel en tweemaal in het bijhorende restaurant gegeten. Het menu van de eerste dag was een driegangen menu (tartaar, dan kip, witvis of spinazietaart gevolgd door appelcake). Omdat we met 6-en waren hebben we alle gerechten gehad, alles was prima! Op verzoek werd een tartaar omgewisseld voor zalm (eet geen vlees), geen probleem! De service was prima, goed. Dag 2 hebben gekozen voor het 4-gangen surprisemenu. Hierbij werd vooraf gevraagd wat men niet wilde eten. Hierbij werd dan rekening gehouden: we hadden gerookte zalm (en een tartaartje) vooraf, gevolgd door een kerrie-pompoensoep. Daarna was het bavet (heerlijk) of een kabeljauwfiltet. Beide voorzien van passend garnituur. Het nagerecht was een chocoladebrownie. Alles was goed, voldoende en er kon bijgevraagd worden. De service en bediening was attent en netjes. Het decor was hotel maar wel mooi ingericht met zicht op de brink.

Meer informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Brink 26, 7991 CH, Dwingeloo, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

provincie Drenthe,

Over het restaurant

Een familiegeschenk

In het oudste familiehotel van Nederland (1662) serveert de dertiende generatie je een heerlijk maal! Geïnspireerd op de diversiteit van de Franse brasserie dus je komt hier zeker de croque madame en escargots en de portobello tegen. Te midden van twee Drenthse nationale parken ben je omgeven door rust en schoonheid.

Services

American Express, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Brasserie Wesseling"

Internationaal

Grand Café de Brink

Score:7.8

Dwingeloo

€ 30 (gemiddelde prijs)

Gastronomisch

Dwingeloo

€ 26 (gemiddelde prijs)

Spaans

Dwingeloo

€ 29 (gemiddelde prijs)

Regionaal

Diever

€ 29 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Ruinen

€ 36 (gemiddelde prijs)

Insider

Vegetarisch

INSIDER

Appelscha

€ 38 (gemiddelde prijs)

Frans

De Tippe

Score:8.7

Vledder

€ 33 (gemiddelde prijs)

Hollands

Havelte

€ 33 (gemiddelde prijs)

Insider

Internationaal

MICHELIN 2020

Fluitenberg

€ 40 (gemiddelde prijs)

Traditionele keuken

Appelscha

€ 34 (gemiddelde prijs)

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Gratis serviceOnmiddellijke reservering