Wat
Waar

Buffetrestaurant de Koperen Hoogte

Gemiddelde prijs € 35
8,6/10
425 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Fantastisch
8,6/10
Gebaseerd op 425 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :8,5/10
Service :8,7/10
Setting :8,6/10
 1. • 1 recensie
  10/10

  Goed bevallen. Lekker eten en gevarieerd.Mooie entree en eetgelegenheid....................................................................................

 2. • 1 recensie
  10/10

  Vrij plotseling hier terecht gekomen maar zeker komen we terug.!! Ontzettend gastvrije bediening, heerst een vrolijk sfeertje en het eten was lekker en betaalbaar..!! Nemen gauw de kinderen hier een keer mee heen..!!

 3. • 1 recensie
  9,5/10

  Bij binnenkomst sta je wat alleen, je wordt niet ontvangen en loopt wat verloren rond. Bij betalen,druk ik verschillende malen op de knop betalen maar na 10 minuten nog niks. Dan loop je maar weer terug en vraagt waar je betalen moet, hier zegt die man! Vreemde zaak! Jammer van de ontvangst en vertrek, het overige was super!

 4. • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten en erg gezellig. Het vlees was echt geweldig, super mals en vers. Ook was er een grote keuze uit heerlijke wijnen. Het dessertbuffet was zalig. Het enigste minpuntje was het visbuffet dat was ten opzichte van de rest gewoon wat minder maar nog steeds niet slecht.

 5. Bart D.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Lekker eten en drinken voor een eerlijke, gunstige prijs in een ontspannen sfeer. In eerdere review heb ik een opmerking gemaakt over het late opruimen van het gebruikte servies/bestek. Ik heb nu ervaren dat het tegenovergestelde ook wel kan. Nu dus een positieve ervaring! Deze positieve ervaring heb ik het personeel ook medegedeeld.

 6. Annekie H.
  • 1 recensie
  9/10

  Het was verrassend hoe het buffet stond opgesteld, welke lekkernijen er werden aangeboden en hoe fijn we er met een redelijk grote groep van konden genieten!

 7. • 1 recensie
  8/10

  We hadden geboekt voor het all-inclusive buffet en had niet al te hoge verwachtingen. Maar deze zijn meer dan overtroffen. Wat een breed aanbod aangerecht en heerlijk klaargemaakt. Voor iedereen keuze genoeg en nergens in de rij staan. We zaten op een leuk en rustig plekje met de familie. Ze kwamen zelfs aan tafel netjes wijn bijschenken. Vol gegeten en zeer tevreden.

 8. Peter v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten in sfeervol restaurant! Vlees was prima van smaah, lekkere salades, rustige sfeer, geen rumoer zoals in veel wokrestaurants. Betaalbaar dankzij aanbiedingsactie september.

 9. M L.
  • 5 recensies
  9/10

  Goed eten. gezellig gezeten en heel vriendelijk personeel. Je hebt alleen niet zo heel veel keuze maar dat valt weg dat je heel fijn zit

 10. Willemien K.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten ook de vis afdeling werd door ons veel gebruik van gemaakt De tapas afdeling vonden we iets minder geen bijzondere tapas veel kant en klaar producten Een gezellige avond gehad

 11. Bart D.
  • 2 recensies
  8/10

  Wat ons opviel is dat het lang duurde voordat de door ons gebruikte borden/bestek door het personeel werden weggehaald. Vooral tegen een 20:00 uur stond op alle tafels nog de gebruikte borden/bestek incl. van de mensen die al lang waren vertrokken. Verder prima genoten.

 12. • 1 recensie
  8,5/10

  Ruim ,divers ,kwalitatief uitstekend buffet,zowel koud als warm,ook het visassortiment ruime keus. Vriendelijke,hulpvaardige bediening.Kortom ,GENIETEN!

 13. • 2 recensies
  8/10

  Er moet meer aandacht worden besteed aan het vervangen c.q. aanvullen van gerechten welke op zijn of zo goed als op. Vooral is het zaak om het ijsgebruik, eventueel met slagroom) door iemand van uw organisatie te laten doen of regelmatig toezicht te gaan houden hoever het daarmee staat. Wij hebben gezien dat er in de ijsbakken nagenoeg geen ijs meer aanwezig was en dat de slagroom als spetters op het nog aanwezig ijs uit het apparaat kwam.

 14. Henk S.
  • 2 recensies
  10/10

  Alles was zeer goed en ik zal jullie graag aanbevelen bij vrienden. Ook wij komen zeker nog terug al hoe wel dit onze 12e keer was.

 15. Hennie K.
  • 21 recensies
  9,5/10

  Het was weer heerlijk. Zelf kiezen, heerlijke gerechten en vele extra's Keurig ontvangst door aardige serveersters en verder aardig personeel. Dank en tot de volgende keer.

 16. Jan E.
  • 2 recensies
  10/10

  Wij hebben met de familie genoten van het buffet. Ook de kinderen, 8 tot 14 jaar, vonden het leuk. Misschien niet de bedoeling, maar een keer met de lift naar boven was voor hun een ware attractie. De kans dat we met elkaar nog een keer komen is groot. De verrassing aan het eind, het rad van avontuur, was ook heel leuk.

 17. Herman S.
  • 10 recensies
  8/10

  Goeie service, vlotte bediening. en voor deze aktie is voor herhaling vatbaar en goed verzorgd. Dan komen wij graag weer. tot ziens.

 18. G.J. v.
  • 1 recensie
  10/10

  Wij hebben ontzettend genoten tijdens de viering van ons 50-jarig huwelijk met onze familie bij de Koperen Hoogte!. We werden gastvrij ontvangen, kregen vooraf alle gelegenheid om elkaar te verwelkomen / ontmoeten tijdens een kopje koffie met petitfour en enkele drankjes, waarna we gebruik konden maken van het overheerlijke all-in buffet. Een aanrader voor iedereen!

 19. • 1 recensie
  7/10

  Had er meer van verwacht. Weinig keuze van gerechten, behalve de toetjes bar. Gerechten waren niet warm genoeg. Het duurde lang voordat de lege borden opgehaald werden. Gerechten waren wel lekker maar weinig keuze.

 20. H K.
  • 1 recensie
  8/10

  Prima bevallen!nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Lichtmisweg 51, 8035 PL, Zwolle, Nederland

Routebeschrijving

Over het restaurant

Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur kun je gezellig, uitgebreid, all-in eten bij Buffetrestaurant De Koperen Hoogte in Zwolle. Een etentje voor twee, of met een groter gezelschap, gezellig samenzijn in familiekring, een avondje uit of een zakelijk succes sfeervol beklinken; ons all-in buffetrestaurant biedt je een sfeervolle en gastvrije ambiance met een uitgebreide

keuze aan heerlijke warme en koude gerechten. All-inclusief dagverse soep, saladebuffet, grillbuffet, warme en koude

lekkernijen & een overheerlijk dessertbuffet met Italiaanse ijssalon, consumpties frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd. Tarief voor 2,5 uur all-in €39,50 per persoon 65-plussers € 32,50 per persoon

Kindertarief:

Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 per kind.

Kinderen 13 t/m 17 jaar € 17,50 per kind

Services

, , ,

Restaurants rond "Buffetrestaurant de Koperen Hoogte"

Buffetrestaurant de Koperen Hoogte

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (431 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (6 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (43 recensies)

(1 recensie)

€ 31 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (13 recensies)

€ 27 (gemiddelde prijs)

Score:7.7 (19 recensies)

Insider

Bluefinger Restaurant

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (100 recensies)

accepteer YumsInsider

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (30 recensies)

-30%

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (45 recensies)

€ 40 (gemiddelde prijs)

(0 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd