Suggestie van de chef - Burgerij Amsterdam CS, Amsterdam

Burgerij Amsterdam CS

7,8/10
Gemiddelde prijs € 21
115 recensies
Gemiddelde prijs € 21 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,8/10
Gebaseerd op 115 recensies
 1. Anny H.
  • 2 recensies
  8/10

  Snelle service, lekkere burgers, zoete aardappel frietjes waren erg goed. Plekje aan het raam met uitzicht op het IJ. Ligging is top, na het eten gelijk stappen op de trein.

 2. Agnes B.
  • een recensie
  6,5/10

  Personeel sprak Nederlands maar het was haar eerste dag daar dus bestellen ging met wat horten en stoten. 1x wrap was koud, kwam uit vriezer dus maar de burgers waren wel smakelijk alsmede de salades. Entourage is niet gezellig, maar plek is dichtbij OV dat dus voordeel.

 3. Janna d.
  • een recensie
  6,5/10

  Ik heb mij te laat bedacht dat het een onderdeel was van een keten. De burger viel mij tegen wat het eetbaar maakte was de toevoegingen. Sla weinig tot niet gekruid met wat dan ook.

 4. Kristel S.
  • 2 recensies
  6/10

  Via Dirk was een reservering voor 5 op gemaakt. Bij aankomst slecht een tafel voor 3 op beschikbaar.

 5. Tanja I.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Prima burgers. Fijne plek.

 6. Wendy V.
  • een recensie
  4,5/10

  Wat een krokante scampiburger had moeten zijn, was helaas niets meer dan een uit elkaar vallende burger waar het vet uit liep. Heel teleurstellend.

 7. Kirsten M.
  • een recensie
  8/10

  Lekker burgers, vriendelijk personeel en een leuk uitzicht!

 8. Carolien L.
  • een recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, zeer handige locatie voor OV gebruikers. Enige minpunt: drankjes werden niet goed in de gaten gehouden, we moesten steeds iemand roepen om te bestellen.

 9. René B.
  • 39 recensies
  8,5/10

  Voorafje was nog niet op en toen kwAm hoofdgerecht al.

 10. Christiaan B.
  • 7 recensies
  7/10

  Prima gegeten, eten liet lang op zich wachten.

 11. Marieke C.
  • 11 recensies
  9,5/10

  Vriendelijke serveerster, lekker eten, goede prijs-kwaliteitsverhouding, handig zo op Amsterdam CS.

 12. Margit G.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijke hamburgers. We moesten er een half uurtje op wachten (werd ons ook verteld toen we daar naar vroegen) maar dat was het zeker waard.

 13. Paulijne S.
  • een recensie
  9,5/10

  We kregen het eten heel snel. Daarna duurde het nieuwe drinken en toetje erg lang, want er werd niet gevraagd naar of alles nog naar wens was. Wel enorm lekker eten en enorm goede cheesecake. Gunstige ligging.

 14. Koos v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Prima ontvangst en hardwerkend personeel welke oog heeft voor de klanten. Eten was ook echt naar verwachting ... goed! Mals en sappig vlees. Verder was de locatie en de aankleding gezellig en uitnodigend!

 15. Angela V.
  • 17 recensies
  5,5/10

  Het concept van de Burgerij is goed, had mij erop verheugd. Maar de vegetarische varianten zijn echt onder de maat. En de kwaliteit van de broodjes kan beter.

 16. Bianca d.
  • een recensie
  6/10

  Mijn vorige ervaring was geweldig. Maar gisteren werden we ondanks onze reservering in een tochtig hoekje gepropt met ons zoontje. Zelf zagen we een ander tafeltje vrijkomen en zijn we verhuist. Het duurde 30 minuten eer onze tafel werd schoongemaakt en we iets konden bestellen. Het duurde vervolgens 50 minuten eer het eten kwam. We werden wel gewaarschuwd dat het druk was. Maar als het personeel dan vriendelijk zou zijn.... helaas was dit ook niet het geval. Alleen de man aan de bar met kort (kaal) haar was erg attent en vriendelijk. Eten was wel weer zalig, maar het gaat toch een btje om de experience.

 17. Sophie Audrey F.
  • een recensie
  9,5/10

  Fantastische service ontvangen van een super klant vriendelijke dame (as blond haar met een gouden bril) helaas niet naar haar naam gevraagd zij is echt het juiste voorbeeld wat guest service is! We hebben zeker genoten van de burgers!!

 18. Wolter K.
  • een recensie
  4/10

  Slechte bedining en het doorgeven naar de keuken en bar liep ook niet zo lekker. Verkeerde dingen gekregen en apart van elkaar moeten eten.

 19. Mike B.
  • 6 recensies
  9/10

  Mooie locatie. Helaas verkeerd gerecht voor een van ons bereid, maar dat werd goed opgelost door een flinke korting op een deel van de rekening. Top service! Verder heerlijke burgers!

 20. Linda_vds
  • 5 recensies
  10/10

  Wat een heerlijke burgers, vriendelijke staf en leuke plek. We zaten aan het raam met uitzicht op het Ij, Het was heerlijk, snel en goed! Een aanrader.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag 09:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

De Ruijterkade 40b, 1012 AA, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Noord-Holland, , Centraal Station Amsterdam

Over het restaurant

Voortreffelijke burgers

What’s in a name? Hier worden je verwachtingen (en misschien wel je stoutste culinaire dromen) waargemaakt. Misschien wel de beste burgers van de stad. En daar hoef je dus niet eens het centrum voor in. Sterker nog, je kunt gewoon op het Centraal Station blijven en na je hamburger de trein weer terug naar huis pakken. Maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om met een goede bodem op pad te gaan. Winkelen, cultuur, nachtleven?

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "Burgerij Amsterdam CS"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.