8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 37 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. • 1 recensie
  6/10

  Kaasfondue was erg lekker. Alleen jammer dat er alleen groente en brood bij zat. Personeel was erg vriendelijk. Helaas lastig mee te krijgen om de kaas/drinken opnieuw te bestellen. Verder erg tevreden!

 2. • 1 recensie
  10/10

  Wij waren hier voor een vrijgezellenfeest. Gerechten hadden we op verzoek van te voren doorgegeven (grote groep, niet voor de bruid natuurlijk). De communicatie verliep helder. Ook werd met ons mee gedacht voor een drankarrangement. We werden erg hartelijk ontvangen en op alle vragen en wensen (ivm zwangerschappen en allergieen) werd positief gereageerd Alle dames hebben genoten van het diner. Het viel erg in de smaak. Bediening was netjes, snep, goed opgeleid en zichtbaar ervaren in gastvrijheid. Bij een eetcafe zie je vaak anders. Wij zijn Kort gezegd uiterst tevreden en positief verrast over het hele proces van reserveren, communiceren en hetgeen waarvoor we kwamen: een gezellig en smakelijk diner met groot pluspunt voor de bediening!

 3. Lizzi J.
  Lizzi J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het was heerlijk. Het personeel was aardig en omdat het maandagavond was was het binnen lekker rustig. Na verloop van tijd kwamen er wat meer gasten binnen en dat was prima. Echt een avondje genieten en niet eens zo duur.

 4. Bram K.
  Bram K.
  • 7 recensies
  8/10

  De bediening denk heel goed met de gast mee. Dat was heel erg prettig. Ze het net te druk waardoor het eten wat op was net te lang op tafel bleef staan. Het eten was ongelofelijk lekker. We hadden de tapas plank genomen. Dit is een grote portie. Daarom hebben we voor 4 personen besteld maar met 6 personen gegeten. Dit was precies goed.

 5. Bart v.
  Bart v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Een super leuke barbecue gehad! Het arrangement ''Bolbeque'' is zeer zeker aan te raden! Enorm vriendelijk personeel en alles werd goed verzorgd.

 6. Anita m.
  Anita m.
  • 4 recensies
  10/10

  we hadden bios en 3 gangenmenu door dat het prachtig weer was ,was het super druk dus wij kwamen wat in tijd nood maar geen probleem na de film mochten we het nagerecht komen eten,de bediening was top vriendelijk en gastvrij en zeer behulpzaam

 7. Moon B.
  Moon B.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Lekkere biertjes, lekker gegeten, leuke bediening

 8. A. V.
  A. V.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Her was erg gezellig. Pluim voor de bediening. Eten was super.

 9. Nanda V.
  Nanda V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Gewoon prima hapje eten in sfeervol bruincafé. Wij hadden de grote tapasplate 2share en dat was lekker gezellig snacken met een biertje erbij. Geen poespas maar goede prijs/kwaliteit. Super vriendelijke en behulpzame bediening.

 10. Ilse S.
  Ilse S.
  • 1 recensie
  9/10

  Het eten was heerlijk en qua hoeveelheid precies goed (zeker niet te weinig). Ook was de bediening erg vriendelijk en met

 11. Marieke v.
  Marieke v.
  • 1 recensie
  5/10

  Jammer Bolle, wij vonden het niet allemaal smakelijk

 12. Marian v.
  Marian v.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Jammer dat er niet veel gewone tafels met stoelen waren als je klein van postuur bent zijn hoge tafels en stoelen geen uitkomst. Omdat we een barbeque plank er bij hadden moesten we buiten gaan zitten(niet erg)maar was niet erg aangenaam qua temperatuur.

 13. Ed.tikken
  Ed.tikken
  • 2 recensies
  3/10

  De wijn- merlot - was pure bocht en dat voor 5 VIJF euro! Nooit meer! Met de klacht werd niets gedaan: sorry, was het enige wat er uitkwam.

 14. • 1 recensie
  6,5/10

  Er hangt een gezellige sfeer in Café de Bolle. Helaas was de bediening niet helemaal goed ingelicht over het eten en moest vaak terug om dingen te vragen. Zo zou er bijvoorbeeld een 'groenteplank' komen voor de vegetariër, maar dit bleek gewoon de curry te zien. Verder moesten 5 mensen van 1 plank delen, maar dit was erg lastig, aangezien de tafels niet groot genoeg waren om de plank op het midden te zetten. Verder waren de spareribs en kinderpannekoek erg smaakloos. Al met al een fijne sfeer, maar (en de prijs is ook zeker niet hoog hoor) een hoge kwaliteit van het voedsel is het niet. De nacho's zijn overigens wel een aanrader!

 15. Desirée v.
  Desirée v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Met 15 personen gaan eten daar en vooraf gereserveerd, we kregen 1 menulijst waar we met 15 personen moesten doen. Duurde uur voor we het konden bestellen... drank bestelling kwamen ze vaak mee. Eten zelf was heerlijk erg grote porties en leuk gepresenteerd

 16. Serenagouda
  Serenagouda
  • 3 recensies
  7,5/10

  Wij hadden voor de Bolbqq gekozen. Heel leuk op echte kooltjes. Toen de speklap erop ging waren een aantal mensen op het terras niet blij met ons. De rook bleef ook wel flink onder parasol hangen. Eyen was goed, worstje vond ik niet lekker. Bediening kon beter, we zagen ze niet veel voorbij komen.

 17. VIvan V.
  VIvan V.
  • 1 recensie
  5/10

  Vandaag gegeten op het terras bij café Bolle Terras drukte: 1/4 gevuld met gasten. Helaas duurde het ongeveer 25 minuten voordat er iemand van het personeel bij ons aan tafel kwam om drinken op te nemen. Daarna hebben we ruim 20 minuten zitten wachten tot onze 3 drankjes gebracht werden. Daarna wat gegeten de kwaliteit van het eten was goed. Helaas wel een wat minimale portie. Wij zijn geen grote eters maar hadden na het hoofdgerecht nog steeds trek. Gedurende het eten nog wat te drinken besteld helaas duurde dit wederom erg lang maarliefst 30 minuten om drie drankjes te brengen aan tafel. Wij hadden daarna spreekwoordelijk onze buik vol en hebben netjes betaald en afgerekend. Helaas hebben wij ergens anders een desert genuttigd omdat we geen zin hadden om nog een keer zo lang te moeten wachten. Voor ons geen herhaling bij café bolle.

 18. Thom G.
  Thom G.
  • 1 recensie
  9/10

  Afgelopen week een geslaagde pubquiz mogen houden bij Cafe Bolle. Vooraf hebben we met 50 man gezellig kunnen eten en genoten van een aantal lekkere gerechten. Toen eenmaal iedereen aanwezig was had men ook binnen de kortste keren het eten klaar. Gedurende de avond was het verder erg gezellig en hebben we genoten van een hapje en een drankje. Verder complimenten voor het vriendelijke personeel, de communicatie vooraf en tijdens de avond verliep erg goed en ook wat betreft de geboden mogelijkheden/flexibiliteit waren we erg blij. Nogmaals bedankt voor de topavond!

 19. • 1 recensie
  3/10

  slechte kwaliteit van het eten,vergeten bon,te weinig personeel en lang wachten!!!!excuses voor te weinig personele bezetting hadden ze eerder mogen geven.

 20. Loes V.
  Loes V.
  • 30 recensies
  8/10

  Even wat gegeten bij Bolle voordat we naar de film zouden gaan. Vriendelijke bediening, ze waren wel met wat weinig man waardoor het iets langer duurde allemaal. Biertjes waren prima en eten was goed.. klein probleempje met een van de hoofdgerechten (vlees net te koud) maar werd direct opgelost en netjes afgehandeld.

 21. Corina O.
  Corina O.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Erg Lekker gegeten,we hadden beide de Kogelbiefstuk deze was lekker mals. vriendelijke bediening. We waren vrij vroeg op de avond aanwezig dus het was nog lekker rustig.

 22. Anita H.
  Anita H.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Gebruik gemaakt van diner-film arrangement. Tafel online gereserveerd. Goede ontvangst. Alles in orde. Echt een aanrader. En met Pathé aanbod van parkeren bij Heuvelpoort oom nog lekker gemakkelijk.

 23. Izabella P.
  Izabella P.
  • 42 recensies
  7,5/10

  Het eten is goed, de gerechten zijn smakelijk en royal. Bier is ia alle soorten en maten. Wijn is matig van kwaliteit. Het is eenvoudig, gezellig. De bediening is vriendelijk, snel en attent. Een goede 7+.

 24. Nicole E.
  Nicole E.
  • 1 recensie
  4,5/10

  In het weekend ben ik hier met mijn vriendinnen gaan eten. Barstoelen vind ik al niet het prettigst om op te zitten. We hadden onze gerechten besteld en we kregen niet ieder een bord, maar het eten werd geserveerd op één grote houten plank. Dit was niet in verhouding met de tafel, waardoor we onze borden niet goed meer kwijt konden. Verder was het aanbod friet en salade veel te minimaal. We zijn echt met honger naar huis gegaan. Het personeel was vriendelijk, maar hebben we steeds zelf aan moeten halen om ons te helpen. Voor ons zeker niet nog een keer.

 25. Karoline K.
  Karoline K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Lekker, goed en heel veel gegeten in een prettige ambiance. Leuke bediening. Mag iets vlotter. Maar ....ze waren erg behulpzaam.

 26. Irma J.
  Irma J.
  • 6 recensies
  8/10

  prima als vooraf aan de escape porties waren groot , en erg smakelijk, dus nagerecht was ook echt niet nodig Prettige bediening

 27. Thijs V.
  Thijs V.
  • 1 recensie
  8,5/10

  We hadden het food en film arrangement. Naast het lekkere eten werd extra aandacht besteed aan de timing van de gerechten zodat we de film wel zouden halen!

 28. Raoul v.
  Raoul v.
  • 1 recensie
  9/10

  Boll is sfeervol. Hartje Tilburg. Prima ontvangst. Goed gegeten met vrienden van vroeger onder het genot van een heerlijk biertje.

 29. - -.
  - -.
  • 16 recensies
  8/10

  Heerlijk geluncht op het terras. Helaas moesten we wel even wachten totdat iemand de bestelling kwam opnemen, terwijl het vrij rustig was. Dat vond ik tegenvallen. Waar ik ontzettend tevreden mee ben is het eten. De chef heeft het eten precies bereid volgens onze wensen. Dit komt zelden voor, bravo. Het eten was zorgvuldig en vers bereid. Onze verwachtingen waren overtroffen. Over het decor kon ik niet een zekere mening over vormen. Er was niets bijzonders over op te merken. Op het terras blijkt ook dat het erom gaat dat er zo veel mogelijk mensen passen. Het gaat niet zo zeer om hoe het is ingericht. Dit vind ik toch enigszins jammer.

 30. Chrismerkx
  Chrismerkx
  • 23 recensies
  7/10

  Eten is goed voor een kroeghap. Uitleg van de kaart is nodig. Het is een kroeg en blijft een kroeg. her en der dan ook behoorlijke doodbier geur van, waarschijnlijk, de vorige avond. Prijs okay.

 31. - -.
  - -.
  • 9 recensies
  7,5/10

  Met een club vrijwilligers, ruim 20 man, hier voor de lunch gegeten. We werden zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We hebben eenvoudige maar lekkere broodjes besteld en gekregen. Ook de rekening was positief.

 32. Veronique M.
  Veronique M.
  • 1 recensie
  8,75/10

  Ruim een jaar geleden bij Café Bolle geweest. Het was een oud bruin café en is nu helemaal vernieuwd naar een modern café. We hebben hier heerlijk genoten van de nieuwe kaart. Ze hebben sinds kort een nieuw concept ze noemen het Barfood. Een erg leuk idee! Allemaal wat kleinere gerechten die je gezellig kunt delen met je gezeldschap. Het zijn geen tapas maar verschillende kleine gerechten. Zo hebben wij in totaal 6 verschillende gerechtjes gehad, erg lekker! Naast ons zat ook een tafel te smullen van de Barfoodplank. Dit is een plank met verschillende proeverijen van de kaart. Dit is wat wij de volgende keer zeker gaan nemen. De service en bediening was super! Over een paar weken ga ik weer naar Tilburg met een paar vriendinnen, Café Bolle gaan we zeker bezoeken!

 33. - -.
  - -.
  • 30 recensies
  7,25/10

  Na een lange tijd niet meer bij café Bolle geweest te zijn toch maar weer eens binnengestapt. Wat eens een café met oude houten vloer en klaptafeltjes was is niet meer, Bolle is helemaal opgeknapt, jammer van de decoratie maar gelukkig zijn de Tv's van de muur. Zoals vanouds lekkere biertjes op de kaart. Kaart is wat kleiner geworden maar biedt nog steeds voldoende te kiezen. Nadat ik me verkeken had op hoeveel honger ik had én de grootte van de porties, kreeg ik mijn burger niet meer op. Na gevraagd te hebben of ik hem dan mee mocht nemen kreeg ik deze binnen no time netjes verpakt terug, top! Wanner we weer in Tilburg zijn komen we zeker weer een keer langs.

 34. Myrna E.
  Myrna E.
  • 7 recensies
  7,25/10

  De heerlijkste tosti-sausjes hebben ze hier! En ook lekkere tosti's haha. Sfeer en decor is niet veel bijzonders... Maar wij hebben dan ook alleen op het terras gezeten dus veel kan ik er niet van zeggen. Bediening niets op aan te merken.