Terug

Recensies Cafe restaurant Hoogendam

7,8/10
Gebaseerd op 57 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Wilma S.
  • een recensie
  8,5/10

  altijd gezellig en rustig. Vriendelijk personeel en je wordt niet opgejaagd. Speciaal is Renee goede kracht voor de zaak. Altijd fijn als hij er is.

 2. Hans G.
  • 3 recensies
  6/10

  Matig. Kwantiteit boven kwaliteit. Simpel, zeker niet verrassend, meer terrastent dan restaurant. Zal dit café niet snel weer opzoeken. Ervaring lijkt op belevenis bij oude De Brug (tegenover Hoogendam), thans Wolf geheten.

 3. Martijn v.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten voor een prima prijs met fijne bediening

 4. Hans v.
  • 15 recensies
  8/10

  Op het grote buitenterras genoten in de zon. Onze drankjes werden vlot bezorgd door de zeer vriendelijke uit Limburg afkomstige ober. Binnen hebben wij gegeten in het gezellige restaurant met houten tafels, lange bar en relaxhoek met leren banken. Wij hebben genoten van de streetfood gerechtjes die als hoofdgerecht besteld kunnen worden (drie gerechtjes staan gelijk aan 1 maaltijd, prijs 22 euro). Wij hadden met 3 personen: Mexicaanse flauta - Japanse zalm teriyaki - Indonesische Gado Gado - Pizzadilla - Noord-Afrikaanse Merguez worstjes - Japanse avocado tempura - Verse pita uit de oven - Koreaanse sticky chicken - Indonesische biologische rendang. De rose was zo lekker dat wij 2 flessen hebben gedronken (Languedoc, Le Temps des Gitans, 2018). De nagerechtjes waren ook perfect: Chocolademousse yoghurt crumble en gemarineerd fruit - torta de azeitão Portugees zacht deegrolletje met limoenijs. Wij komen zeker nog eens of meerdere keren terug !

 5. Bastiaan S.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Eten is prima, service is altijd goed. Ik zit in een rolstoel en men staat altijd klaar om de tafel op te hogen zodat ik eronder pas.

 6. Kitty L.
  • 2 recensies
  7/10

  We hadden niet veel tijd om te eten vanwege vervolgafspraak, daar werd rekening mee gehouden, dank hiervoor!

 7. Jikke v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Op een zaterdagavond met een groep van 16 personen etenin Amsterdam , erg goed geregeld, goede uitleg, leuke bediening en lekker eten, erg gezellig gehad.

 8. Ruud K.
  • 6 recensies
  7/10

  Jammer dat er zo kort na de jaarwisseling alleen een groepsmenu mogelijk was. We hadden ons op de Streetfood om te delen verheugd. Voor vegetariers bood het groepsmenu zeer beperkte keuze.

 9. Brenda O.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Niet echt voor kinderen geschikt , te kleine kaart en de pannenkoek die ze serveren was echt niet gaar en hun antwoord was.... dit is nu eenmaal zoals wij de pannenkoek maken .

 10. Familie c.
  • 14 recensies
  5/10

  In verband met het weglopen van een aantal koks bleek de kaart aangepast te zijn en bleef er een beperkte standaard keuze over. Helaas stond dit niet op de website vermeld. Tegenvaller dus. Hoewel de bediening zijn stinkende best deed, lukte het niet om binnen redelijke tijd de bestelling op te nemen of het eten en drinken op tafel te krijgen. Het gevolg was dat we, in de kleine twee uur dat we er waren, slechts ons matige hoofdgerecht met lauwe frites en twee consumpties hadden geconsumeerd. Jammer want we hadden eerder zeer goede ervaringen bij dit etablissement.

 11. Harry N.
  • 5 recensies
  10/10

  Prettige bediening, terras mooi gelegen in de zon. Weer een nieuwe, verrassende menukeuze.

 12. Siebe D.
  • 3 recensies
  8/10

  Enkele weken terug nog nagenietend op het terras genoten van een heerlijke lunch. Zeer attente en vriendelijke bediening en de lunchkaart zag er verzorgd uit met heerlijke gerechten. Zelf de salade caprese en mijn tafelgenoot kroketten met zuurdesem. Heerlijke thee en koffie na. Volgende keer maar de streetfood of het diner proberen. Tot snel een aanbeveling waard.

 13. Familie R.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Net restaurant, nette bediening. Heerlijk eten voor een goede prijs.

 14. cindy k.
  • een recensie
  8/10

  Leuke tent, gezellige sfeer. Het eten kwam snel. Voor en hoofdgerecht tegelijk. Prima voor een snelle, lekkere hap.

 15. Satish K.
  • 15 recensies
  8/10

  Mooie plek. Mooie ruimte. Zondag ochtend in levedig Amsterdam!

 16. Leonie v.
  • 12 recensies
  6,5/10

  Leuke zaak, lekker ruim, interessante gerechten, gave plek. We komen in de zomer zeker terug om van het terras te genieten.

 17. Ineke B.
  • 8 recensies
  8/10

  Prima gegeten, goede en vriendelijke bediening.

 18. Eric H.
  • 13 recensies
  9,5/10

  Lekkere gerechten voor een redelijke prijs. Gezellig restaurant net even buiten het centrum.

 19. Sandra S.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, goede porties en hele vriendelijke bediening; een echte aanrader!

 20. David L.
  • 16 recensies
  8,5/10

  Goed eten lekkere wijn uitstekende service