Wat
Waar

Caffe Milo

Gemiddelde prijs € 30
8/10
88 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek

TheFork aanbiedingen

-30% 30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes. Niet van toepassing op keuzemenu’s. Beschikbaar op het gekozen tijdstip.
Aanbiedingsgegevens bekijken

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Scores en recensies

Zeer goed
8/10
Gebaseerd op 88 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :7,7/10
Service :7,6/10
Setting :7,9/10
 1. Bram De W.
  • 13 recensies
  8/10

  Vooraf gereserveerd, het leek alsof daar geen rekening mee was gehouden, maar de eigenaar deed zijn uiterste best om een plek te maken. Vriendelijke en adequate bediening, prima gerechten en een gezellige setting. Ik kom er zeker nog een keer terug!!

 2. Sandra G.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Prima restaurant, lekker gegeten met ook leuk terras bij binnenkomst wel druk met kinderen maar die waren wat later weg.

 3. Lidy n.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten, personeel en ambiance was goed! .......................................................................................

 4. Nick W.
  • 4 recensies
  8/10

  Vriendelijke serveerster. Zij gaf ons de tijd om rustig het menu te bekijken , kwam tussendoor informeren of er vragen waren over het menu. Als voorgerecht hadden wij de sharing platter gekozen , erg lekker en leuk om zo verschillende gerechten te proeven.

 5. Iris R.
  • 3 recensies
  5/10

  Er was geen aandacht voor de klanten. We zijn uiteindelijk zelf naar de bar toegelopen om te bestellen, door te geven dat we binnen gingen zitten en om de rekening te vragen. Binnen stond de muziek erg hard en waren ze hard dingen aan het opruimen wat storend was. Broodjes waren wel lekker.

 6. Sanneke D.
  • 2 recensies
  8/10

  Fijne sfeer, leuke bediening, lekkere wijn en goed eten!

 7. Karin R.
  • 7 recensies
  10/10

  Het was alweer een tijdje terug dat ik bij Caffe Milo was om te eten. Hun prachtige beschutte terras op een levendig punt van de straat is ook alleen met een drankje de moeite waard. Maar het eten is ook meer dan prima. Super aardige bediening (de dame die ons hielp dacht echt mee met onze wensen) en heel lekker gegeten in het avondzonnetje. Super plek!

 8. Sybrand F.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Prijs en kwaliteitsniveau is top !! Een leuk en gezellig eetcafé.

 9. Sarah G.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, gezellig terras en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kom snel nog eens!

 10. Francel v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Top bediening en heerlijk gegeten, snel weer!

 11. Niek E.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Aangenaam verrast over dit fijne restaurant. Mooie, echte italiaanse gerechten dankzij de Italiaanse chef en dito bediening.

 12. R V.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Het eten was goed, maar de setting was een beetje teleurstellend. Te weinig bediening, waardoor je lang moest wachten en zelf achter je bestelling aan moest. Verder was het jammer dat er op de kaart een Nutella gerecht stond, maar dat we zagen dat de chef naar de winkel ging en terugkwam met 2 potten van de goedkoopste hazelnoot-pasta. Beetje misleidend.

 13. Cynthia W.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Presentatie van het bord maar ook de smaak viel een beetje tegen. Het leek een bord rijstebrij maar het was risotto met pompoen en blauwe kaas.

 14. Remco V.
  • 5 recensies
  2/10

  Prijs kwaliteit zeer slecht. AH actie menu bijna geen keus.

 15. Maartj D.
  • 1 recensie
  3,5/10

  De serveerster had duidelijk hoorbaar ruzie met de kok, we kregen eerst de verkeerde bestelling en daarna vergaten ze het brood, het eten was fantasieloos en last but not least konden we door een technische storing niet met een restaurant cadeaubon betalen - de enige reden waarom we hier waren gekomen. Nee, geen goede ervaring.

 16. C t.
  • 1 recensie
  3,5/10

  Uitje met collega's, van te voren gebeld met vraag over koemelk allergie. Zou geen probleem zijn. Ook in het restaurant werd gezegd dat zij bijna alles kon bestellen en er rekening mee zou worden gehouden. Uiteindelijk kon zij eigenlijk alleen een bord groente met aardappels bestellen. Zij kreeg een heel karig bord met wat rauwkost en 3 krieltjes waar zij 12 euro voor moest betalen. Verder zeer chaotische serveerster die hele rare opmerkingen maakte en heel rommelig serveerde. Wij waren eigenlijk allemaal niet zo tevreden met ons eten. We hebben dit aangegeven bij de serveerster maar zij deed hier niets mee.

 17. Hans v.
  • 1 recensie
  10/10

  Ik had gereserveerd voor de AH restaurantservice. Daar doet Cafe Milo niet meer aan mee. Toch mochten wij (4 mensen) voor dezelfde prijs (2 x €30) uit de gehele kaart kiezen!! Dat noem ik nog eens klantvriendelijkheid. De gerechten zijn erg lekker, de bediening zeer vriendelijk en snel. Niets dan lof dus.

 18. Marcel Z.
  • 7 recensies
  8,5/10

  Gezellige tent met leuk en behulpzaam personeel. De gerechten zijn gemiddeld voor een cafe en eigenlijk iets te hoog geprijsd.

 19. MM V.
  • 1 recensie
  4/10

  We hadden een Ah restaurantzegel menu. Flauwe lauwe pompoensoep. Na een uur pizza met alles kaas en doorgekookte tagliatelle met paddestoel en veel room. Taart van holtkamp was goed

 20. Oost f.
  • 1 recensie
  6/10

  Het is een restaurant met goed en lekker eten. Echter vonden we het jammer dat de bediening zich niet liet zien, alleen maar achter de bar stond waardoor wij de hele tijd naar de bar moesten lopen voor een bestelling, het eten kwam voor 2 personen eerst en de andere 3 kregen het 5 min later. Daarnaast hingen er spinnenwebben aan het plafond en muren. Zonde, want, zoals ik eerst benoemde, het eten was heerlijk.

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

- Lunch 09:30 - 16:00

- Diner 17:30 - 22:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Linnaeusstraat 71, 1093 EJ, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

Tram 1, 3, 19. Bus 37, 41, 245, 287

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Noord-Holland, , Amsterdam-Oost

Over het restaurant

De hele dag genieten

Hier is de ambiance net zo geslaagd als de kaart. Een warme, moderne inrichting, personeel dat altijd een stapje extra doet om je van dienst te zijn en de lekkerste tapas en andere gerechten uit de Italiaans-mediterrane keuken. Vergeet ook niet naar de specials te vragen, die zijn zeker het proberen waard.

Kenmerken

Pizza, Terras

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Caffe Milo"

Knus Amsterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (244 recensies)

-50%

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:7.6 (6 recensies)

-50%

€ 19 (gemiddelde prijs)

Score:8 (23 recensies)

-30%

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (279 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (239 recensies)

€ 19 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (183 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8 (98 recensies)

-50%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (459 recensies)

-50%

€ 23 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (131 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:6.6 (103 recensies)

-30%

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd