Terras - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag
Interieur - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag
Suggestie van de chef - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag
Interieur - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag
Terras - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag
Interieur - Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque, Den Haag

Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque

9,1/10
Gemiddelde prijs € 35
25 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9,1/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 25 recensies
 1. Miriam D.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Het is qua sfeer en entourage gezellig en knus. Het Peruaans was ons niet bekend maar erg smakelijk en puur. De bediening uitermate vriendelijk. Wij vonden het erg lekker en ze stonden open voor kleine aanbeveling! Kortom eens iets heel anders maar erg goed, leuke avond gehad!

 2. Barbara V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten buiten op het terras. Vriendelijk personeel, fijne sfeer. Wij kozen voor 2 voorgerechten i.p.v. voor- en hoofdgerecht maar dat kan je beter niet doen als je een grote eter bent. Wel heel smakelijk!

 3. M.ike B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Ceviches om te zoenen! Zo lekker, zo uitgebalanceerd, zo compleet en nog betaalbaar ook. Callao is de nieuwe parel aan de kroon van maritiem Scheveningen.

 4. Ian S.
  • een recensie
  10/10

  Wat een top avond, prachtige gerechten, gezellige bediening, indrukwekkend interieur. Het eten was echt waanzinnig. Zeker een aanrader, hier komen we terug.

 5. Tanja V.
  • een recensie
  8/10

  Weer eens wat anders, verrassende Peruviaanse cuisine op moderne wijze, alle bekende recepten ( ik heb 7 jaar in Lima gewoond) in een modern jasje! Zeer de moeite waard om te bezoeken!

 6. Andre V.
  • 8 recensies
  10/10

  Bij toeval hier terecht gekomen. Nog nooit Peruviaanse keuken gegeten en dit was een absoluut fantastische introductie! Heel hoge kwaliteit producten op een waanzinnig lekkere manier bereid. Soort keuken is lastig te omschrijven maar het lijkt een subtielere versie van de Mexicaanse gemengd met Japanse invloeden. Ik heb in ieder geval weer een favoriet restaurant erbij in Den Haag????

 7. Olfien V.
  • een recensie
  7,5/10

  Beetje rommelige bediening, onze vragen over de gerechten konden niet altijd beantwoord worden. De gerechten waren niet zo fantastisch als de recensie in de het AD deed beloven. Een piepkuiken met alleen patat en 3 sausjes vind ik niet spannend. Het terras is wel super.

 8. Carolijn H.
  • 28 recensies
  7/10

  Prachtig ingerichte zaak, maar dat is niet voldoende om er nog een keer terug te komen. Het eten was goed bereid (op de entrecote na die veel te ver door was voor medium rare) maar het was niet mijn smaak. Geen probleem, daarom is uit eten leuk: om.andere dingen uit te proberen. Maar gingen aantal dingen niet lekker. Te veel bediening op een nagenoeg lege zaak, knetter dure wijnkaart, steeds vragen of je nog wat wilt bestellen, het was in z'n geheel te veel geld voor een medium ervaring.

 9. Lotte N.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten in een mooi restaurant. De bediening was vriendelijk, maar spreekt alleen Engels.

 10. Frank P.
  • een recensie
  10/10

  Ons eerste bezoek, maar zeer zeker voor herhaling vatbaar. We deelden samen een paar gerechten die voor ons allemaal een succes waren. De rijst van de chaufa is een hoogtepunt, maar ook de tonijn was prachtig bereid en de salade met quinoa een uitstekende aanvulling. De bediening is hartelijk en alert. Voor ons beslist in onze top 5 van beste Nederlandse restaurant-ervaringen!

 11. Mike D.
  • een recensie
  10/10

  Wat een geweldige ervaring van gerechten en service in dit nog “jonge” restaurant. Gerechten prima in balans, mooie wijn erbij mede daardoor een geweldige “shared dining” ervaring rijker.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 16:00 – 23:00

Donderdag t/m zondag 12:00 – 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Dr. Lelykade 29, 2583 CL, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Scheveningen

Services

Wi-Fi

Restaurants rond "Callao Cevicheria Peruana by Jaime Pesaque"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.