TheFork LogoTheFork, een bedrijf van TripAdvisor

Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Interieur restaurant - Cantina di David, Utrecht
Verwarmd terras met uitzicht over de Oudegracht. - Cantina di David, Utrecht
Verwarmd terras met uitzicht over de Oudegracht. - Cantina di David, Utrecht
Interieur restaurant - Cantina di David, Utrecht
Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Suggestie van de chef - Cantina di David, Utrecht
Interieur restaurant - Cantina di David, Utrecht

Cantina di David

Gemiddelde prijs € 35
675 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Andrea Goracci & Angelo Colombo

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 675 recensies
 1. Kenneth J.
  • 3 recensies
  6/10

  Viel tegen. Lang wachten voordat besteld kon worden en ook tussen de gangen door, Gehaast personeel waardoor niet welkom gevoeld. Niet alle gerechten beschikbaar blijkt pas na bestellen. Geen wijnkoeler voor de Prosecco. De smaak van de bestelde hoofdgerechten waaronder de specialiteit van het huis (pasta Flambara) echt niet bijzonder. .

 2. JanBMdN B.
  • 11 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Voorgerecht met allemaal verse ingrediënten en als hoofdgerecht de Pasta Flambata. Spaghetti afgemaakt in een grote Parmezaanse kaas in Italiaanse brandy. Attent personeel, ook als het heel druk is.

 3. Sonja W.
  • 7 recensies
  6,5/10

  de bediening was chaotisch iedereen liep door elkaar heen.Mijn advies is een vaste ober voor acht tafels, dan weet hij waar hij aan toe is. We moesten heel lang wachten voor de bestelling van het nagerecht en ook een paar keervragen na drie kwartier wachten waar het blijft.

 4. Tim V.
  • een recensie
  6/10

  Eten was oké, maar niet bijzonder. En daardoor prijs-kwaliteit niet goed; te duur. Gamba’s waren maar voor de helft vers, de andere helft droog (oud?) Zowel in de bouillabaisse als in de pasta met zeevruchten. Behalve sla zat er weinig groente bij. En hoewel ik denk dat het personeel zeker haar best doet, kan het beter. Bij binnenkomst duurde het even voordat we de menukaart kregen en werd er niet gevraagd of we wat wilden drinken.

 5. Richard v.
  • 3 recensies
  5/10

  Als je een bezoek brengt aan een bewierookt Italiaans restaurant, verwacht je én bijzondere gerechten én een bediening die je het gevoel geeft dat men blij is dat je hun gast bent. Misschien vanwege de zaterdag-drukte, maar helaas was geen van beiden het geval. Mede daardoor was de prijs-/ kwaliteit verhouding, in ieder geval aan onze tafel, ver te zoeken. Pretenties genoeg, maar de uitvoering laat te wensen over, op de borden van 3 van de 4 mensen aan onze tafel. Eerlijk is eerlijk, het gerecht dat écht niet goed was, werd zonder discussie van tafel gehaald en vervangen door een (gelukkig wél mooi) ander gerecht. Dát was prima opgelost. Verder geen 'echte' aandacht voor de gast, met een gehaaste bediening die met regelmaat ongevraagd laat weten dat er 180 gasten zijn. Minder boekingen aannemen of een grotere keukenbrigade en meer mensen in de bediening, lijkt de remedie ... Of zo doorgaan, dan komen er vanzelf minder gasten en kan mss weer geboden worden wat je zou mogen verwachten

 6. Jasper P.
  • 2 recensies
  9/10

  Prachtige locatie en het beste italiaanse eten dat wij in lange tijd hebben gehad.

 7. Clemenshaga c.
  • 6 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten en gedronken in een gezellig restaurant Goede en aardige bediening en geen pizza’s maar heerlijk echt italiaans eten , mooi opgediend!

 8. Paul K.
  • een recensie
  8,5/10

  Uitgebreide kaart en de gerechten zijn van een goede kwaliteit . Leuk restaurant met de juiste bediening. Tafels voor twee personen wel erg dicht op elkaar.

 9. Edward H.
  • een recensie
  7,5/10

  Het eten was erg goed alleen duurde het te lang voordat er weer een gang op tafel stond. We zaten achter in het restaurant en moesten toch vaak om aandacht van het personeel vragen. Er kwam niet even iemand langs om te vragen of alles naar wens was of om een drankbestelling op te nemen.

 10. Irene A.
  • 7 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten. Mooie zaak. Vriendelijk personeel.

 11. Michele D.
  • een recensie
  6/10

  Ambiance is prachtig, maar het eten viel erg tegen. De antipasti en pasta met truffel lekker. Alle andere gerechten niet op smaak en misten de klassieke italiaanse invloeden. De zeeduivelstaart was ronduit smerig. Zelfs de desserts vielen tegen. Zet geen tiramisu op de kaart als je hem niet als de klassieker maakt. Leek op iets uit een fabriek en smaakte ook zo. Keken er erg naar uit hier te eten, maar komen zeker nooit meer terug.

 12. Marjolein D.
  • 6 recensies
  4,5/10

  Jammer dat onze jassen niet werden opgehangen cq we niet gewezen zijn op de aanwezigheid van een kapstok. Jassen hingen over de stoel en op de grond. Het was dan ook druk met te weinig personeel. We kregen daardoor de indruk dat alles wat we vroegen teveel was. Door de drukte waren sommige gerechten niet verkrijgbaar en werden gerechten niet warm geserveerd. De omschrijving van de gerechten op de kaart kwamen niet (geheel) overeen met wat je kreeg, Het nagerecht op de foto van de website zag er in werkelijkheid heel anders uit, veel minder fruit en beschimmelde frambozen. De portie van de ossobuco was klein. Voor deze prijs mag je meer verwachten. Na onze klacht dat het eten koud was, kreeg ik een limoncello van het huis. Deze was niet ijskoud. Kortom, we hadden gehoopt op lekker Italiaans eten en dan mag het wat ons betreft best wat kosten. Helaas stond de kwaliteit in geen verhouding tot de uiteindelijke kosten.

 13. Irene A.
  • een recensie
  9,5/10

  Ambiance prachtig. Wel jammer dat de dame die ons ontving ons niet goed kon verstaan en onze naam op de lijst niet kon vinden. Hebben het aangewezen. Perfecte mooie tafel, het was druk maar je merkt er weinig van omdat er geen geluidsoverlast is. Het was wel fijn geweest als iemand netjes onze jassen in ontvangst had genomen. Nu lag en hing het op de bank en over de stoel. Perfecte vriendelijke bediening. Het eten was heerlijk, goed van smaak, goed geportioneerd, goed gepresenteerd. Licht in de toiletten voor dames mag iets helderder, wij kijken graag naar onszelf in de spiegel en make-up bijwerken is dan makkelijker. Toiletrollen mogen netjes opgehangen worden. Verder was het er zeer schoon. Het was een zeer aangename avond en wij komen graag terug.

 14. Anke P.
  • 24 recensies
  9,5/10

  Wat een fantastische kennismaking met Cantina di David. De gerechten waren vers en smakelijk en alles was goed in balans. Het bediening was attent en gaf goed advies. Het enige minpuntje wat we kunt bedenken heeft niets met het eten te maken. De plek waar we zaten was zo donker dat we niet goed konden zien wat we aten.

 15. Simon B.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk eten. Goede wijnadviezen. Pareltje in de buik van Utrecht!

 16. Rienk T.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Uitstekende keuken, traditioneel Italiaans.

 17. Cindy F.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, goede service. Puntje van feedback: Ik heb een maand geleden via Iens gereserveerd, daar leek niemand weet van te hebben. Mijn vriend was 30 jaar geworden, is dus ook niet op geanticipeerd. Jammer. Verder goed doorgepakt en een tafel toegewezen gekregen. Leuke gastheren en vrouwen!

 18. Herwin H.
  • 3 recensies
  4,5/10

  In het kader van we doen eens iets anders dan de vaste restaurants waar we gemiddeld 1 keer per week eten. Geen idee waar de goeie recensies vandaan komen maar wij hadden kennelijk niet de beste avond uitgekozen. Groot etablissement en weinig persoonlijke aandacht. Personeel vliegt door de zaak en alle vragen die je stelt zijn lastig en een fles wijn wordt niet aan de tafel opengemaakt maar komt reeds geopend uit de keuken. Als druppel was het eten ook niet bijzonder. We kunnen alleen de antipasti beoordelen daar we na deze teleurstelling de rekening hebben gevraagd. Overduidelijk uit de diepvries waardoor de smaak van de garnalen en het vlees ver te zoeken was. Respectievelijk waterig en taai. Prijs kwaliteit was duidelijk ver te zoeken en dat is erg jammer omdat de entourage veelbelovend was en dat gold ook voor de recensies.

 19. Olav S.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Het eten was prima, een selectie van antipasti vooraf en bistecca a la fiorentina als hoofdgerecht. Maar......de prins staat niet in verhouding met de kwaltiteit, voor dat geld verwacht je wel wat meer, zeker bij de bistecca iets meer groenten / evt aardappels, en dan de bediening.....chagrijnige oudere man, lang wachten en het gevoel meer een last dan een gast te zijn, al met al eens en niet meer.

 20. Eric N.
  • 22 recensies
  8/10

  Voor de 3e x hier gaan dineren... Heel lekker eten in een ongedwongen sfeer met een uitstekende bediening. DOEN!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 17:00 - 22:00

- Diner vanaf 17:00

Voor groepen zijn wij 7 dagen in de week ook voor de lunch geopend (op aanvraag)

Routebeschrijving naar het restaurant

Oudegracht aan de Werf 88, 3511 AV, Utrecht, Nederland

Openbaar vervoer

Bushalte Neude (1 min. loopafstand)

Routebeschrijving

5 min. lopen van het centraal station & het theater Tivoli. Het restaurant is gelegen in de werfkelder aan de Oudegracht tegenover bioscoop Rembrand.

Parking La Vie, Vredenburg, 3511 BL Utrecht (4 min. loopafstand)

provincie Utrecht, , , Utrecht-Centrum

Over het restaurant

Een Italiaans restaurant van een nieuwe generatie ‘Italian Fine Dining’ in het hart van Utrecht, dat meer dan 20 jaar authentiek Italiaans eten serveert met moderne accenten.

De essentie van de keuken komt uit alle 20 regio’s van Italië; van de hoge Alpen tot het dorre Sardinië. Ze bieden je vele seizoensgebonden gerechten en maken daarbij gebruik van speciaal geselecteerde regionale producten en wijnen om je de smaken van Italië te laten proeven.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 195 personen)

Af te huren, , , Open op zondag, , , Wi-Fi

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.