Terug

Recensies Chicano's

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Joyce B.
  • 11 recensies
  4/10

  Het eten was eigenlijk best lekker. De ambiance daarentegen laat te wensen over. Het was zo koud binnen, iedereen zat met winterjas aan, maar bediening zette telkens de voordeur weer open, want je wil immers toegankelijk zijn...erg jammer voor de klanten binnen! Bij de vraag naar een rode wijn viel er niks te kiezen. Manlief koos voor mixed grill. Op menu kon je kiezen voor 3 of 5 soorten vlees. Bediening informeerde niet naar keuze, nam zelf wel de beslissing?? Nee, wij komen niet meer terug.

 2. Yvonne L.
  • 49 recensies
  4,5/10

  Voorheen was het Mexicaans eten hier prima. Onlangs hier gegeten en het was een zware teleurstelling. Gekozen voor taco's. Deze waren smaakloos en proefde oud. Opgediend met iets wat op salade leek, zonder dressing met mais en gesneden wortels. Vulling van de taco was op zich aardig. Rijst was te vet. Het personeel spreekt totaal geen Nederlands maar ook erg slecht Engels. Toen we wilden weten wat voor soort wijnen er waren, wisten ze niet eens wat ze in huis hadden, laat staan dat ze begrepen wat een chardonnay of sauvignon betekende. Daarnaast was het personeel alleen maar bezig met zichzelf of hun mobiel. Je kon amper een vraag stellen want of ze begrepen het niet of waren te druk met niets doen. Het was duidelijk dat ze gokken op toeristen die hier toch niet meer terugkomen. Erg jammer, want volgende keer kiezen we toch maar voor een ander restaurant.

 3. Peter K.
  • 17 recensies
  7,25/10

  De inrichting kan wel wat gezelliger, maar het vlees was zeer goed, evenals de bediening. Ik noem bewust alleen het vlees, dat goed was, want het wordt vrij kaal geserveerd. Sla zonder dressing en best wel smakeloze rijst. Het ijs was ook niet heel smakelijk, maar niet meer dan een zesje. Toen ik de servetten zag dacht ik dat we in het verkeerde restaurant waren binnen gegaan, want daar stond Ranchos op, een ander restaurant in Amsterdam. Pas toen we de rekening kregen zagen we, dat we toch niet verkeerd zaten. Ik denk, dat als de eigenaar iets doet met de genoemde minpunten, dan kan het een zeer hoge waardering worden. IK heb geen redenen om niet nog een keer te gaan!

 4. Herman T.
  • 5 recensies
  6,75/10

  De Taco Gehakt was goed, maar niet bijzonder. De Bourito Pollo was duidelijk minder. Het leek wel of het kippenvlees gemalen was; duidelijke stukken waren niet zichtbaar; jammer. De smaak was daardoor niet geweldig. De bediening was attent. De sfeer was gezellig maar de inrichting van het restaurant was niet mexicaans.

 5. Coen V.
  • 45 recensies
  6,25/10

  Het eten was niet geweldig. De spareribs waren redelijk maar niet meer dan dat. De andere gerechten waren ook best aardig. Niemand van onze groep was echt lovend maar daarentegen ook niet ontevreden. De bediening deed zijn best in de drukte rond de wedstrijd van oranje en dat ging af en toe lastig maar meestal gewoon vlot en prettig. Het decor is die van een typisch Leidseplein restaurant, niet bijzonder maar wel gezellig.

 6. H m.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Onze grote kale vriend! We hadden nog een grouponbon voor Chicano's maar we zaten niet helemaal op de goede plek. De engelstalige bediening snapte het niet helemaal en eerlijk gezegd wij ook niet maar daar was onze grote kale vriend! Blijf lekker zitten, alles komt goed, ik stuur de kleine man en die gaat jullie bedienen. De verwachtingen waren niet hoog gespannen (druk, veel toeristen en 13 in een dozijn uitstraling) maar wat kan een mens zich vergissen. In tijden niet zo'n lekkere steak gegeten! Medium / rare is medium rare. Zacht en rood van binnen, heerlijk! Voorgerecht en toetje waren ook ok, kortom een aanrader! Onze grote kale vriend hield alles van afstand in de gaten en kwam aan het eind informeren of alles naar wens was geweest. Erg fijn om onverwachts zo lekker te eten en zo goed geholpen te zijn door de kleine man. Grote kale vriend, bedankt, we komen zeker nog een keer! Henk & Martine Amsterdam

 7. Joke B.
  • 99 recensies
  7/10

  Aardig grill/argentijns restaurant, in het drukke uitgaansgebied bij het Leidseplein. De dames van de bediening zijn buitengewoon vriendelijk, maar moeten wel bij collega's navragen wat de gerechten inhouden. Verdeeld in verschillende ruimten, vooral aan de kant van de korteleidsedwarsstraat is het erg druk.

 8. Corinna d.
  • 5 recensies
  6/10

  Wij hebben hier gisteren via Groupon een 3-gangen menu gegeten. De aankleding was niet bijzonder en er werd halverwege de avond een groot scherm opgehangen waar voetbal op te zien was. Niet iets waar iedereen blij mee was! Het eten was prima...ruime keuze uit voorgerechten en de fajita's waren lekker. Het toetje was ook goed, maar niet heel bijzonder. Helaas was de bediening -hoewel erg vriendelijk- absurd traag! Wij kregen pas na ongeveer een uur ons voorgerecht (3 van de 4 personen, de vierde waren ze vergeten) en ons hoofdgerecht liet al net zo lang op zich wachten. Blijkbaar had de familie dit zelf ook in de gaten, want in de keuken liepen de gemoederen hoog op. Gelukkig hebben we dankzij ons gezelschap toch nog een gezellige avond gehad.

 9. Jakob Jan K.
  • 11 recensies
  6,75/10

  We kregen een mooi aanbod, met een flinke korting op ons eten. Dat was erg mooi, de service was verder ook niets op aan te merken. De aankleding van het restaurant was van binnen wel wat kaal, maar zeker degelijk. Het eten (Fajitas) was op zich lekker, maar zowel de groenten als het vlees waren te doorbakken. Misschien is het een Mexicaans gebruik, maar in de stukjes biefstuk zat weinig smaak meer, en de groenten kon je slurpen. De suiker in de Irish Coffee (als toetje) was daarnaast niet goed opgelost.