suggestie van de chef - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam
ingang - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam
het restaurant - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam
suggestie van de chef - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam
suggestie van de chef - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam
ingang - China Sichuan Kitchen Zeedijk, Amsterdam

China Sichuan Kitchen Zeedijk

8/10
Gemiddelde prijs € 23
37 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 23 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 37 recensies
 1. Anke M.
  • een recensie
  9/10

  Super lekker gegeten hier, wat mij betreft de beste plek om echt Sichuanees in Amsterdam te eten!

 2. Myrthe W.
  • 2 recensies
  10/10

  Het is altijd erg lekker, volgens mij is er nu een nieuwe kaart met nog meer mooie smaken om te ontdekken!

 3. Peter S.
  • 553 recensies
  6/10

  Bij binnenkomst meldde ik dat ik gereserveerd had maar de dame achter de bar zei dat er geen reserveringen waren voor die middag. Ik herhaalde dat ik toch echt gereserveerd had maar zij bleef ontkennen. Ik heb het er maar bij gelaten want er waren nog tafeltjes vrij. China Sichuan Kitchen aan de Zeedijk bestaat uit twee ruimtes met tafeltjes die dicht op elkaar staan. In de ruimte met de ingang was het koud en als de deur openging tochtte het behoorlijk. Niet vreemd dat de gemiddelde toerist met de jas aan en de muts op aan tafel zat. Irritanter waren de mensen die aan tafel, al etende, met de beeld- en geluidverbinding van de telefoon hun kleinkinderen aan de andere kant van de wereld toespraken. En dan had je ook nog het personeel dat elkaar door de hele zaak toeschreeuwde. Kortom, de sfeer was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Vooraf had ik de springrolls die niet bijzonder waren. Het hoofdgerecht - Sichuan sliced beef - was wel erg lekker.

 4. Renaterozanneklinkenberg K.
  • 3 recensies
  6,5/10

  We kregen een gerecht waarbij we rijst hadden besteld. De rijst kregen we veel eerder waardoor de rijst al koud was toen het bijbehorende gerecht kwam. Ook kreeg de een het hoofdgerecht veel eerder dan de ander. Dus de service kan beter. Verder wel aardige bediening. De inrichting van het restaurant is heel leuk met mooie Chinese lampen.

 5. Dmitri S.
  • een recensie
  4/10

  De kwaliteit van het eten was redelijk maar teleurstellend omdat mijn verwachtingen hoger waren. De service was slecht weinig aandacht en niet vriendelijk.

 6. Gerben B.
  • 2 recensies
  4,5/10

  We zijn hier vaak geweest. maar dit keer was het gewoon niet goed. Hoofdgerecht Kip werd gebracht zonder rijst. Eten werd koud, bediening erop aangesproken. Het werd meegenomen en blijkbaar werd de gebakken kip in de magnetron opgewarmd want het was warm maar kurk droog geworden. Sizzling fish was super pittig. Te pittig ten opzichte van het ontbreken van pepers in de menukaart. Reden om hier niet meer terug te komen.

 7. Anton W.
  • 19 recensies
  6/10

  Vroeger zat hier een ander tentje met wit licht van TL balken en sober interieur maar, het eten was lekker en simpel. Nu is het een Sichuan keuken met veel saus en pepers. Op zich lekker maar simpeler zou ook okay zijn. Het idee alleen al dat er zoveel wordt weggegooid wat je niet kan opeten of kan meenemen. Veel irritaties bij klanten dat hun voorgerecht niet word geserveerd of te laat. Bestelling wat je niet wilt toch wordt gebracht en na veel heen en weer touw trekken uit schaamte toch maar neemt. Bedoelingen zijn goed maar het kan ook minder en simpeler. Leuk als je met een groep gaat en twee of drie grote gerechten neemt. Het is niet goedkoop dus 1 gerecht met z'n tweeën is prima. De pot thee met verse jasmijn is heerlijk. Dat is sowieso een aanrader om te proberen.

 8. Ilse1969 v.
  • 12 recensies
  7/10

  Echt Chinees eten! Lijkt niet aangepast aan de Westerse smaak. Dus de 2 of 3 pepers die aangeven hoe 'spicy' het gerecht is, kloppen ook echt: het is héét!! Veel keus dus voor elk wat wils. Vers. Heerlijk en tegen zeer redelijke prijs gegeten! Een aanrader.

 9. Arthur B.
  • 2 recensies
  9/10

  Prima restaurant met een mooie kaart.

 10. Arthur B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten. Was een tip van vrienden. Personeel een beetje chaotisch. Een aanrader. Wanneer we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer terug

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 0:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Zeedijk 103, 1012, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

,

Over het restaurant

Iedere Chinese provincie heeft zijn eigen gebruiken en recepten. In restaurant China Sichuan Kitchen Zeedijk staat de keuken van de provincie Sichuan op het menu. Het volgende Chinese gezegde klinkt veelbelovend: ‘China is het land van voedsel en Sichuan het land van smaak’. Beroemd zijn de pittig gekruide gerechten, met Sichuan peper in de hoofdrol. Voortreffelijk van smaak en ook nog eens goed voor je gezondheid. De uitgebreide kaart is een heerlijke expeditie door dit Chinese culinaire erfgoed.

Services

,

Restaurants rond "China Sichuan Kitchen Zeedijk"

Volgeboekt op {sBrandName}
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken