Tartin Tatin - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Het restaurant - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Galette - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Chocolat chaud - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Cider - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Crumble - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Fondant au chocolat - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Salted caramel crêpe - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Galette Savoie - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Tartin Tatin - Cocotte by Hexagone, Amsterdam
Het restaurant - Cocotte by Hexagone, Amsterdam

Cocotte by Hexagone

9/10
Gemiddelde prijs € 33
71 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 71 recensies
 1. Tim R.
  • 13 recensies
  7,5/10

  Het was prima, maar niet de lekkerste crêpe die ik heb gegeten. Prijzen kwamen niet overeen met de prijzen op de website. Geen bizarre stijging, maar toch jammer!

 2. Folkert B.
  • een recensie
  2/10

  Ik heb de reservering voor vrijdagavond 20:30 uur gemaakt, maar bij komst bij het restaurant blijkt er helemaal geen reservering bekend is. Sterker nog dat het restaurant nu sluit. Het blijkt dat ze niets doen met de boekingen via Iens. Dit ondanks dat ik een bevestigde reservering heb gekregen van Iens voor 20:30 uur, is er geen boeking doorgekomen. Het tijdstip 20:30 bestaat niet. Het personeel gaf aan dat dat inderdaad al tijden zo gaat en dat de eigenaar er niks aan doet.

 3. Michael m.
  • een recensie
  4,5/10

  The service is good, you feel welcomed. However, the food is extremely disappointed! Basically, the cookers have no idea how to do Crepes. Advices: Try to find someone who really know what he/she is doing in the kitchen.

 4. Kazuko Y.
  • 3 recensies
  10/10

  Goed!

 5. Manuela F.
  • een recensie
  10/10

  Excellent food!

 6. Pia S.
  • 5 recensies
  8/10

  Hier gegeten met de 50% kortingsactie. De galettes zijn eenvoudig en lekker. Inrichting is gezellig, maar een kaarsje/plantje op tafel zou het nog wel af maken.

 7. Gabi L.
  • 92 recensies
  8/10

  Prima galettes gegeten bij Cocotte, snel en aantrekkelijk uitgeserveerd door de aardige bediening. De inrichting van de krapbemeten ruimte is eclectisch: van aan elkaar gelaste waterpijpen waar de plafondlampen aan hangen tot antiek aandoende houten elementen. de trap naar het toilet is een uitdaging voor mensen die slecht ter been of langer dan 1,60m zijn of hoogtevrees hebben. Je zit erg dicht op elkaar aan wiebelige tafels en harde stoelen. Dus prima voor een snelle lunch.

 8. Ineke H.
  • 23 recensies
  9,5/10

  We hebben hier een heerlijke lunch gehad. Omdat een van ons jarig was wilde we iets heel anders uitproberen. Een gezonde maar ook zeer smakelijke brunch crêpe en een fruit crumble toe. Verrassend. Precies wat we wilde.

 9. Gemma W.
  • 6 recensies
  8/10

  Het restaurant bleek een crêperie te zijn. Onder de naam staat aangegeven “Frans Bistro “ Dat is misleidend.. De pannenkoeken waren goed gevuld en smaakten prima.

 10. Melanie H.
  • 6 recensies
  9/10

  We hadden brunch en we hebben heerlijk gegeten. De kwaliteit en de smaak van de producten is erg goed. De jam, de koffie, de Breton gebak, de kaas, alles heerlijk. Graag nog een keer.

 11. Jerry S.
  • 7 recensies
  5,5/10

  Gekozen op basis van de rating 9. Deze rating komt niet overeen. Het eten is niet speciaal. Service is minimaal. Spreken geen Nederlands. Inrichting is zeer krap. Een 9 lijkt mij geschreven door het personeel zelf.. vandaar alle Franse recensies. Door de hoge score was onze verwachting misschien te hoog.

 12. Wouter B.
  • een recensie
  6,5/10

  qua ruimte lastige hoekjes, maar snel en goed geholpen door Engelssprekende Fransen, (no problem for me). geen wijn te bestellen alleen fris. En de volkoren-organic-pancake was flauw ( maar op te zouten) en best goed.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag & zondag 9:00 - 20:00 uur

Vrijdag & zaterdag 9:00 - 21:30 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Spuistraat 127, 1012 SV, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

Tram 1, Tram 2, Tram 5

Routebeschrijving

,

Over het restaurant

Licht vintage uit Bretagne

Een licht vintage vibe hier bij deze klassieke crêperie zoals die uit de Franse streek Bretagne. Denk aan galette, gourmet en veel toetjes. Bij Cocotte by Hexagone is de muur van baksteen en gebruiken ze originele voorwerpen zoals de stoelen, kaarsenhouders en servies. Een staaltje klasse in de drukke Amsterdamse Spuistraat!

Services

, ,

, , , Open op zondag, Wi-Fi

Restaurants rond "Cocotte by Hexagone"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.