Terug

Recensies Columbus

7,7/10
Gebaseerd op 686 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Rob a.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Prima ontvangst...geen probleem met de aanbieding....uitstekende service en goed eten...dus heel goede ervaring .parkeren niet makkelijk...maar wel logisch dat dat zo is..

 2. Daphne V.
  • 10 recensies
  8/10

  Eten was prima. Ze geven aan bij binnenkomst dat het brengen van het eten langer duurde dan gebruikelijk omdat 1 van de koks plotseling was uitgevallen en er dus nog maar 1 was. Uiteindelijk hadden we best snel eten en het smaakte prima.

 3. • een recensie
  8/10

  Genoten van een heerlijke lunch(gift for you.nl) Jammer dat er geen thee of koffie bij deze cadeaubon zat. Dat was apart afrekenen. Maar t eten was lekker.

 4. • een recensie
  7/10

  Het eten was prima. Ik was niet helemaal onderste boven, maar voor de prijs was het oke. Ik vond zelf de keuze wat beperkt, maar dat kwam waarschijnlijk door de keuze voor een 2 gangen diner.

 5. Nan D.
  • 4 recensies
  10/10

  Attente bediening,plezierige sfeer.

 6. Jordi W.
  • 4 recensies
  6,5/10

  De mosselen en de dame blanche die we hadden waren erg lekker. We waren echter een beetje teleurgesteld in de hele dorade. Buiten op de gevel stond een gehele vis afgebeeld en dit stond ook in de kaart, maar we kregen twee losse filets. Deze waren natuurlijk niet zo mals als een gehele vis.

 7. M b.
  • 2 recensies
  7/10

  Het is meer een strandtent dan een restaurant. Het eten was opzich goed, maar het was bloedheet in het restaurant. Er was niks aan verkoeling, ook bijvoorbeeld geen ventilatoren. Het ziet er niet echt fris uit als serveersters, overigens heel vriendelijk en leveren keurige service, met grote zweetplekken rondlopen en bij wie je dus duidelijk ziet (en ruikt) dat ze het heel warm hebben. Heerlijke mosselen gegeten met helaas kleffe friet. En de brownie als dessert was meer een chocolade/noten/rozijnen taart. Niet echt een brownie zoals die hoort te zijn.

 8. Shirley J.
  • 7 recensies
  2,5/10

  We hadden spare ribs. Die zaten helemaal.met vetten stukken. Gemeld bij de manager en er werd wat aangedaan. Ondanks dat ga ik hier nooit meer eten.

 9. Mia O.
  • 6 recensies
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten voor een nette prijs

 10. Raphaël D.
  • 5 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten bij Columbus. Ruime keus aan eten en de porties waren groot. De producten waren vers en goed bereid, dus de smaak was zeker raak, van de borrel tot aan het toetje. Maar dat was niet de enige, de sfeer was ook nog gezellig en ontspannen, met een snel, attent en zeer vriendelijk bediening. Bedankt aan de staff daarvoor. Om het af te maken: de restaurant ligt op de strand boulevard, dus we hebben ook nog van een fraaie uitzicht kunnen genieten onder het eten. Als we nog een keer in Scheveningen zijn, weten we zeker waar we terecht kunnen om goed te kunnen eten. Ik raad deze restaurant aan.

 11. LIEKE R.
  • een recensie
  6,5/10

  We kwamen hier om iets voor 5, waardoor het nogal rommelig werd door de wisseling van diensten. We hebben wel 3x door moeten geven dat we gereserveerd hadden via the fork en toen kregen we nog de volledige rekening aan het einde, ze ging het wel oplossen maar ook door duurde weer 15 minuten, ondertussen werden er veel andere mensen geholpen dus ik kon het niet helemaal volgen. Het eten was goed, de voorgerechten waren mijn inziens best groot! Als hoofdgerecht mosselen gegeten het was heerlijk! Dus tip van de dag zorg dat de dienst overdracht wat beter word gedaan dan voorkom je meerdere keren miscommunicatie

 12. Denise P.
  • een recensie
  7/10

  Leuke locatie en vriendelijk personeel. Top 40 muziek stond net iets te hard waardoor je niet echt lekker een gesprek met elkaar kon voeren. Het eten was prima maar niet speciaal. Leuk voor één keer.

 13. Gerda E.
  • 3 recensies
  7/10

  Vriendelijjke bediening en het eten was goed!

 14. Maartje v.
  • 29 recensies
  8,5/10

  Via the fork én VakantieVeilingen riant en lekker gegeten met de kinderen erbij. Veel keus, heel vriendelijke bediening, echt lekker gegeten, goeie wijn, zeer tevreden!

 15. Rudolf K.
  • 4 recensies
  6/10

  De saus over de spare ribs was niet onze smaak verder alles lekker.

 16. Willeke d.
  • 2 recensies
  8/10

  heerlijk gegeten bij Columbus vond de bediening ook vriendelijk maar iets teveel bedienend personeel aan het tafeltje, 1 om welkom te heten ,1 om bestelling op te nemen ,1 om de drankjes te brengen, 1 om het lege fust op te halen , kortom vind ik storend

 17. MJ P.
  • 6 recensies
  8/10

  Dagje uit in Scheveningen. Waar moet je dan gaan eten? Er is genoeg mogelijkheid. Via The Fork kwamen we uit bij Columbus. Leuk gezellig eetgelegenheid met ruime keuze voor een ieder.

 18. Mindy K.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Hoewel het niet heel druk was, hebben we ontzettend lang op ons eten moeten wachten. Ook een tweede drankje bestellen duurde erg lang. Eten zelf was prima, maar zonde van het lange wachten!

 19. Hans v.
  • een recensie
  10/10

  Het was erg druk , maar de bediening ging erg vlot, het eten was uitstekend ;minpuntje (waar overigens het restaurant niets aan kan doen) veel schreeuwende(krijsende) kinderen

 20. Harry N.
  • 11 recensies
  9/10

  Uitstekend maaltijd, aardige bediening, lekkere verse groenten op een mooie zonnige dag. Komen hier zeker nog eens terug.