Wat
Waar

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Remco Jansen

Gemiddelde prijs € 37 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Uitmuntend
9/10
Gebaseerd op 212 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :9,2/10
Service :9,2/10
Setting :8,9/10
 1. Geetz M.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten. Concept was goed je hebt keuze uit 3, 4 of 5 gangen en mag dan zelf bepalen welke gerechten (voor, hoofd of na) je van de kaart kiest.

 2. Rene V.
  • 2 recensies
  8/10

  Goede sfeer en ambiance, gezellig druk, eigen parkeerplaats, goede bediening, leuke smaakvolle gerechten, leuke wijnen, goede verhouding prjjs kwaliteit

 3. Mary t.
  • 8 recensies
  8/10

  Zeker nog een keer bezoeken

 4. Nynke v.
  • 2 recensies
  10/10

  Tongstrelende gerechten in een gezellige setting. Vanavond met zijn tweetjes gegeten bij Coperto en het was fantastisch! Het eten was zalig, het personeel onwijs vriendelijk en de sfeer was top. Het oogt heel luxe, waardoor je bijna bang bent dat het ook heel stijf is, maar dat is absoluut niet zo. De wijnkaart niet geprobeerd, dus daar kunnen we niet veel van zeggen. Maar wij komen zeker nog eens terug.

 5. Pieter t.
  • 4 recensies
  8/10

  Positieve ervaring

 6. Ada N.
  • 7 recensies
  10/10

  Wij hebben ondanks de warmte Lekker op het terras gezeten. Een zeer attente bediening. Een erg leuk restaurant met goed eten. Een echte aanrader voor Zwolle.

 7. Ilse V.
  • 1 recensie
  9/10

  Gewoon érg goed eten: veel keus, lekkere smakencombinaties en een mooie presentatie van de gerechten. Met fantastische bediening en sfeer!!

 8. Renee D.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijke gerechten. Fijne sfeer en lekkere wijn.

 9. Aranka R.
  • 187 recensies
  8/10

  Erg lekker gegeten. Hele mooie zaak met vriendelijke bediening en goede wijnen. Wij hadden 3 gerechten pp en dat was zeker voldoende. De kaart is heel divers dus moeilijk kiezen, alle gerechten waren erg lekker en prijs/kwaliteitverhouding is goed.

 10. Edo B.
  • 1 recensie
  8/10

  Alweer heerlijk gegeten. Leuk dat het personeel je herkent. Vlotte enthousiaste bediening. We komen graag een keer terug.

 11. Karin v.
  • 1 recensie
  10/10

  Fantastische gerechten gecombineerd met perfect passend wijnarrangement. Wat ons betreft een ster waard! De bediening is zeer kundig en ontzettend vriendelijk

 12. Geert v.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Lekker eten maar alles te karig. 120 euro betaald voor twee personen en nog met honger van tafel. Na afloop geen gedag maar we konden alleen de uitgang zoeken.. ons zie je hier nooit meer terug.

 13. Marge e.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijke avond gehad.

 14. Dorien W.
  • 3 recensies
  9/10

  Dit restaurant is de aanbeveling op the fork zeker waard. We worden netjes ontvangen de tafels zien er sjiek gedekt uit. Er is de hele avond mooie live jazz muziek (zie website op vrijdagavonds). Er is een broodplankje en de hele avond gratis water voor maar 4 euro ( waar je bij sommige restaurants al 6 euro voor 1 fles water krijgt doorberekend). We kunnen op verzoek ook een heerlijke alcoholvrije cocktail krijgen als apperatief. Wij kiezen voor de keuze van 3 gerechten van de kaart voor 37 euro. De gerechten zien er prachtig uit en zijn heel goed in balans qua smaak en met goed kwalitatieve ingrediënten. Paar kleine verbeterpunten mbt het afgeven van de inktvisinkt in het doraderecept, missen van het aanbieden van een dessertwijn en de formeelheid van het personeel. Maar ik moet wel zeggen; ik heb al lang niet meer zo goed ingewerkt personeel meegemaakt.. En de prijs vind ik echt betaalbaar voor deze kwaliteit!

 15. Henry W.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Heerlijk lunch gegeten, prachtige gerechten en presentaties in dit mooie restaurant wat hoort bij het hotel pillows. Parkeren op het eigen terrein van het hotel

 16. Maurice v.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk eten met soms verrassende combinaties, goede bediening - niet stijf en ook niet te joviaal - een prettige ambiance, kortom: we (drie vrienden) hebben genoten.

 17. Marjo s.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben een heerlijke avond gehad met de familie. Ter ere van mijn broers 60ste verjaardag hadden we een menu bestaande uit zalm, parelhoen en cheesecake. Alles was zeer smaakvol en daarom dank aan de kok, leuke bediening en de mensen van de ontvangst, ook bij het afscheid nemen was er nog gelegenheid voor een praatje.

 18. Jan K.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Bediening was erg attent en toonde betrokkenheid bij hetgeen geserveerd werd. Eerste twee gangen smaakvol en mooi geserveerd. Nagerecht met suikerbrood, sambal en meer is veelbelovend maar moet nog verder uitgebalancaard worden.

 19. Edmond v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Smaakvolle ambiance. We komen zeker terug

 20. Jean Paul S.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, lekkere combinaties. Alleen de zeebaars was iets minder geslaagd. Engelse drop en suikerbrood daarentegen verrassend en erg lekker. Als je met zijn tweeën bent kan je wel meegenieten van de gesprekken van je buren.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur.

Routebeschrijving naar het restaurant

Stationsweg 9, 8011 CZ, Zwolle, Nederland

Openbaar vervoer

Op 100 meter afstand van het Station Zwolle.

Routebeschrijving

Coperto Restobar beschikt over 24 privé parkeerplaatsen.

Services

Amex, , ,

, , , , , Open op zondag, Wi-Fi

Restaurants rond "Coperto Restobar"

Restaurant W

€ 43 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (87 recensies)

Insider

Bij Broeders

€ 55 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (281 recensies)

Insider

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (243 recensies)

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (556 recensies)

-50%Insider

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (127 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (356 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (386 recensies)

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (48 recensies)

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8 (145 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (181 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd