Terug

Recensies Coperto Restobar

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 200 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Ilse V.
  • een recensie
  9/10

  Gewoon érg goed eten: veel keus, lekkere smakencombinaties en een mooie presentatie van de gerechten. Met fantastische bediening en sfeer!!

 2. Aranka R.
  • 187 recensies
  8/10

  Erg lekker gegeten. Hele mooie zaak met vriendelijke bediening en goede wijnen. Wij hadden 3 gerechten pp en dat was zeker voldoende. De kaart is heel divers dus moeilijk kiezen, alle gerechten waren erg lekker en prijs/kwaliteitverhouding is goed.

 3. Edo B.
  • een recensie
  8/10

  Alweer heerlijk gegeten. Leuk dat het personeel je herkent. Vlotte enthousiaste bediening. We komen graag een keer terug.

 4. Karin v.
  • een recensie
  10/10

  Fantastische gerechten gecombineerd met perfect passend wijnarrangement. Wat ons betreft een ster waard! De bediening is zeer kundig en ontzettend vriendelijk

 5. Geert v.
  • een recensie
  6,5/10

  Lekker eten maar alles te karig. 120 euro betaald voor twee personen en nog met honger van tafel. Na afloop geen gedag maar we konden alleen de uitgang zoeken.. ons zie je hier nooit meer terug.

 6. Marge e.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijke avond gehad.

 7. Dorien W.
  • 3 recensies
  9/10

  Dit restaurant is de aanbeveling op the fork zeker waard. We worden netjes ontvangen de tafels zien er sjiek gedekt uit. Er is de hele avond mooie live jazz muziek (zie website op vrijdagavonds). Er is een broodplankje en de hele avond gratis water voor maar 4 euro ( waar je bij sommige restaurants al 6 euro voor 1 fles water krijgt doorberekend). We kunnen op verzoek ook een heerlijke alcoholvrije cocktail krijgen als apperatief. Wij kiezen voor de keuze van 3 gerechten van de kaart voor 37 euro. De gerechten zien er prachtig uit en zijn heel goed in balans qua smaak en met goed kwalitatieve ingrediënten. Paar kleine verbeterpunten mbt het afgeven van de inktvisinkt in het doraderecept, missen van het aanbieden van een dessertwijn en de formeelheid van het personeel. Maar ik moet wel zeggen; ik heb al lang niet meer zo goed ingewerkt personeel meegemaakt.. En de prijs vind ik echt betaalbaar voor deze kwaliteit!

 8. Henry W.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Heerlijk lunch gegeten, prachtige gerechten en presentaties in dit mooie restaurant wat hoort bij het hotel pillows. Parkeren op het eigen terrein van het hotel

 9. Maurice v.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk eten met soms verrassende combinaties, goede bediening - niet stijf en ook niet te joviaal - een prettige ambiance, kortom: we (drie vrienden) hebben genoten.

 10. Marjo s.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben een heerlijke avond gehad met de familie. Ter ere van mijn broers 60ste verjaardag hadden we een menu bestaande uit zalm, parelhoen en cheesecake. Alles was zeer smaakvol en daarom dank aan de kok, leuke bediening en de mensen van de ontvangst, ook bij het afscheid nemen was er nog gelegenheid voor een praatje.

 11. Jan K.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Bediening was erg attent en toonde betrokkenheid bij hetgeen geserveerd werd. Eerste twee gangen smaakvol en mooi geserveerd. Nagerecht met suikerbrood, sambal en meer is veelbelovend maar moet nog verder uitgebalancaard worden.

 12. Edmond v.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Smaakvolle ambiance. We komen zeker terug

 13. Jean Paul S.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten, lekkere combinaties. Alleen de zeebaars was iets minder geslaagd. Engelse drop en suikerbrood daarentegen verrassend en erg lekker. Als je met zijn tweeën bent kan je wel meegenieten van de gesprekken van je buren.

 14. Dimphy v.
  • 3 recensies
  9/10

  Heerlijk eten en goede service. We zaten wel apart wat goed uitkwam door de situatie maar de tafel eigenlijk te groot en breed was (meer vergaderzaal), omstandigheden helaas denk ik. Aandachtspunt is de wijn eerder serveren dan voorgerecht wordt uitgediend. Nu bestelde we pas wijn toen de voorgerechten al op tafel stonden.

 15. Eduardo V.
  • 3 recensies
  9/10

  Hoewel ik geen fan ben van eten in een hotel restaurant was ik hier aangenaam verrast. Top eten en uitermate vriendelijk en kundig personeel. Ook heerlijke achtergrond muziek van een 2 koppig bandje. Het blijft een hotel maar desondanks een aanrader voor een lekker romantische avond.

 16. Nanniek v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, leuke en originele gerechten. Vriendelijke bediening. Tijd tussen de gerechtjes was soms iets aan de lange kant. Maar ontzettend genoten van de avond, het eten en de wijn.

 17. Nelleke R.
  • een recensie
  9/10

  bijzondere smaakcombinaties, een nieuwe ervaring.

 18. Peter v.
  • 5 recensies
  10/10

  Goede en originele kaart. Één of 2 wisselende menu items buiten de kaart is wellicht een mooie aanvulling om variatie en verassing toe te voegen. Jonge bediening, goede kennis van het menu. Op juiste manier gevat en adrem. Weten wat gastheerschap inhoud. Prettig meubilair, sfeervolle setting.

 19. Johan R.
  • 2 recensies
  10/10

  Erg fijn om bij Coperto te bemerken dat er nog jonge mensen zijn die met plezier en met kennis van zaken in de Horeca werken. Complimenten aan alle bedienings medewerkers. Daarnaast is de prijs / kwaliteit verhouding naar onze mening erg goed in vergelijking met de Randstad.

 20. Andre L.
  • een recensie
  9,5/10

  Het eten en ontvangst heeft ons aangenaam verrast. Ik was er met mijn kinderen van 14 en 17. We hebben er allen van genoten.