Terug

Recensies Coperto Restobar

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 209 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Eduardo V.
  • 3 recensies
  9/10

  Hoewel ik geen fan ben van eten in een hotel restaurant was ik hier aangenaam verrast. Top eten en uitermate vriendelijk en kundig personeel. Ook heerlijke achtergrond muziek van een 2 koppig bandje. Het blijft een hotel maar desondanks een aanrader voor een lekker romantische avond.

 2. Nanniek v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, leuke en originele gerechten. Vriendelijke bediening. Tijd tussen de gerechtjes was soms iets aan de lange kant. Maar ontzettend genoten van de avond, het eten en de wijn.

 3. Nelleke R.
  • een recensie
  9/10

  bijzondere smaakcombinaties, een nieuwe ervaring.

 4. Peter v.
  • 5 recensies
  10/10

  Goede en originele kaart. Één of 2 wisselende menu items buiten de kaart is wellicht een mooie aanvulling om variatie en verassing toe te voegen. Jonge bediening, goede kennis van het menu. Op juiste manier gevat en adrem. Weten wat gastheerschap inhoud. Prettig meubilair, sfeervolle setting.

 5. Johan R.
  • 2 recensies
  10/10

  Erg fijn om bij Coperto te bemerken dat er nog jonge mensen zijn die met plezier en met kennis van zaken in de Horeca werken. Complimenten aan alle bedienings medewerkers. Daarnaast is de prijs / kwaliteit verhouding naar onze mening erg goed in vergelijking met de Randstad.

 6. Andre L.
  • een recensie
  9,5/10

  Het eten en ontvangst heeft ons aangenaam verrast. Ik was er met mijn kinderen van 14 en 17. We hebben er allen van genoten.

 7. Sietse H.
  • een recensie
  10/10

  Informeel met heerlijk eten.

 8. Waldo S.
  • 11 recensies
  6/10

  Wijn is erg duur. Eten : prachtige opmaakt van de borden maar de produkten komen niet tot hun recht. Belangrijkste produkt op je bord wordt te veel afgeleid door alle bij-produkten waardoor het allemaal een beetje tegenvalt. Leuke ambiance en goede bediening maar eten viel tegen en daar gaat het uiteindelijk om. Wijnen zijn veel te duur ( 8 euro per glas ) wat ook niet in verhouding is met de kwaliteit van de wijn die geschonken wordt.

 9. Ilona M.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding. Het eten is niet slecht en de porties zijn zeker niet te klein maar qua kwaliteit wel te duur voor wat je krijgt. Hetzelfde geldt voor het ontbijt, wij hadden een culinair arrangement geboekt.

 10. Marie W.
  • een recensie
  9,5/10

  Bijzonder lekker gegeten! De prijs kwaliteit verhouding is top. Vriendelijk personeel, met duidelijke uitleg van de gerechten.

 11. Danielle d.
  • een recensie
  10/10

  Een heerlijke avond uit geweest. Precies zoals het moet zijn. De juiste aandacht van het bedienend personeel, afwisselende gerechten die een lust voor het oog zijn, prima timing tussen de gerechten door, eigen keus over hoeveelheid gangen en na afloop bij de haard uitgebreid koffie met een drankje gedronken. Dat smaakte dus naar meer. Vet relaxed en prettig allemaal. Een aanrader als je met partner wilt genieten, praten en lekker eten. Mensen bedankt. We komen terug!

 12. Astrid v.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk eten, prettige bediening

 13. Annelies M E B.
  • 3 recensies
  10/10

  Een sfeervolle ambiance, vriendelijk personeel, dat het je echt naar de zin probeert te maken. Echt verrukkelijk eten! Alles anders dan anders bereid en opgediend, een echte aanrader en we komen zeker terug! De 2-persoonstafeltjes staan wel wat dicht op elkaar, maar als jezelf genoeg te praten hebt, hoor je de buren niet....

 14. • een recensie
  8,5/10

  Voor deze prijs vind je in Zwolle niet zo'n hoge kwaliteit eten, service en luxe sfeer. Door de wisselende kaart is het zeker nog een bezoek waard.

 15. Gert-Jan v.
  • 6 recensies
  10/10

  Mooie locatie. Nette bediening met vriendelijke dames die oog voor je hebben en keurig contact houden. Gerechtjes zijn niet groot maar lekker. Bijzondere smaak en textuur combinaties. 3 Bijzondere gangen met een glas wijn voor €100 voor 2 man is dan prima. Aanrader.

 16. Ingeborg H.
  • 2 recensies
  9/10

  Met mijn vriendin zijn we zeer positief verrast door de gastvrije en goedopgeleide bediening, we hebben enorm genoten van de mooie en heerlijke gerechten. Waardering voor het keukenpersoneel en voor bediening! Het restaurant is een prettige omgeving om te vertoeven en zeer dicht bij het station. Ik kan geen enkel negatief ding bedenken. Ga er graag nog eens met mijn man een avondje culinair genieten.

 17. • een recensie
  8/10

  Weer alleen 1 tafeltje bezet, dat komt de sfeer niet ten goede . Erg prijzig voor een lunch ! Jammer dat er wat verbouwd werd en geluidsoverlast had .

 18. • een recensie
  10/10

  Vriendelijke, professionele en warme ontvangst. Er wordt gedacht en gehandeld vanuit de gast; precies wat je zoekt. Gerechten op hoog niveau en mooi gepresenteerd. Locatie top.

 19. Ruud K.
  • 7 recensies
  7/10

  Smaak van de gerechten was goed, gezien de prijs hadden wij er meer van verwacht. De gerechten zijn erg klein, een drie gangen menu is dus echt wel een must. De tafeltjes voor twee personen staan zo dicht op elkaar dat het erg moeilijk is om niet mee te luisteren met de buren, nodigt dus ook niet voor een intiem gesprek onderling. Het tempo lag erg hoog. En 10 euro voor een glas wijn is echt teveel.

 20. Grigorios V.
  • 3 recensies
  9/10

  Erg lekker gegeten met zeer goede service. Bediening let ook goed op en komt regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is!