Terug

Recensies Coperto Restobar

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 209 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Bernard M.
  • een recensie
  9,5/10

  Bediening en service waren super-attent. Correcte bejegening en toch informele sfeer, dat zie je niet vaak. De kwaliteit van het eten zeer eveneens goed, maar de portionering (m.n. hoofdgerecht) had royaler mogen zijn. We gaan deze gelegenheid zeker aanbevelen.

 2. • een recensie
  10/10

  Sfeervolle lichte ruimte met fijne gerechten en mooie wijnen waar we ons graag weer laten verrassen door nieuwe combinaties.

 3. Marco K.
  • 2 recensies
  7/10

  Leuk concept, aan de dure kant voor de kwaliteit die je krijgt. Dit geldt zeker voor de wijnen, deze zijn ronduit duur! Mooie locatie en vriendelijk personeel.

 4. Evelien A.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Fijne professionele, maar prettige bediening. Ongedwongen sfeer. Heerlijk op het terras gezeten. Lekker eten, alles goed op smaak en mooie opmaak van de borden. Wij waren tevreden en lomen zeker terug.

 5. Elise F.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten :) Mooi restaurant, een aanrader!

 6. Tine S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  In de beschrijving op Iens.nl stond dat het restaurant airconditioning had. Jammer dat die niet werd gebruikt bij een buitentemperatuur van meer dan 30.0. Verder erg mooi ingericht restaurant, prima ambiance en heerlijk originiele gerechten.

 7. Tine S.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Ontzettend leuke bediening en kaart. Prima gerechten en gezellig restaurant. Wij hadden dit gekozen omdat er airco zou zijn, maar die werd niet gebruikt. Kon wel erg gezellig

 8. • een recensie
  10/10

  Super gelunched! Door een strak schema voor onze afdelingsdag hadden we beperkt de tijd, hier werd precies goed op ingespeeld (de gangen kwamen niet te snel en niet te langzaam). Het eten was fantastisch en de service super. Ik kom hier zeker nog een keer.

 9. - -.
  • 6 recensies
  8,5/10

  We hebben hier gegeten ter ere van mijn verjaardag. Het ontvangst was warm en mochten zelf een tafel kiezen. Er werd ons een welkomstdrankje aangeboden en de kaart/ het concept uitgelegd. We kozen voor een driegangen menu en voor mij met bijpassende wijn. We hebben heerlijk gegeten en gedronken in een relaxed ambiance met vriendelijke bediening.

 10. koen s.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijke gerechten, mooi kader om te dineren of lunchen en een uitstekende service van het personeel die er duidelijk graag werken. TOPZAAK

 11. Ronald W.
  • 5 recensies
  8/10

  Mooi restaurant, zeer vriendelijke en vlotte bediening. Een relatief kleine kaart maar wel met veel variatie. Er werden kunstwerken geserveerd op bord, hulde voor de creativiteit. De smaak was echter te vlak. Redelijk fors aan de prijs, zeker gezien de hoeveelheden. Wat helaas bijbleef is de buitensporig hoge prijs voor een paar glazen wijn, oplopend tot EUR 10,-- per glas, en dit stond werkelijk niet in verhouding tot het gebodene. Als je dit nu eens aan zou passen dan is de balans prijs kwaliteit in een betere verhouding, en dan komen we graag nog eens terug.

 12. • een recensie
  10/10

  We hebben fantastisch gegeten. Dat de ervaring bovengemiddeld was hadden we al ervaren. Maar daar wordt ik nu opnieuw bij bepaald tijdens het invullen van deze recensie. Bijvoorbeeld de wachttijd is geheel anders dan ik hierboven kan aangeven. Er werdt op alle momenten gevraagd hoe wij verder willen. Willen we tussen de gangen door nog wat te drinken, even verder praten of mag de volgende gang al worden gemaakt.. Fantastisch! Het eten was heerlijk, de opmaak was speels en de balans van de gerechten verfijnd. Alles wat we hoopten. Ik heb aangegeven dat het een mooie gelegenheid is om met je partner te beleven. Toch denk ik dat vanwege het interieur en de ligging hier bij ook zakelijk had aangevinkt moeten (kunnen) worden. Dat zou nog meer recht doen aan deze locatie en keuken. Het personeel is super vriendelijk en kundig en zoals ze zelf zeiden: 'We zijn nog wat nieuw, dus we kunnen nog wat talk of the Town gebruiken.' Benieuwd waar iedereen in Zwolle het over heeft? Neem dan gerust een avond om het eens te ervaren.

 13. Cindy d.
  • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten, een echte aanwinst voor Zwolle! Niet direct midden in de stad maar zeker het omlopen waard. Een fijne sfeer en attente bediening met goed advies over bijpassende wijnen. Gerechten zijn verassend, goed op smaak en qua portiegrootte fijn zodat je gerust van 4 gangen kunt geniete

 14. FransAngela
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten van verrassende gerechten met mooie wijnen. Personeel was zeer gastvrij, goede service. Inrichting sfeervol, netjes maar niet te formeel. Een aanrader!

 15. Arianne D.
  • 2 recensies
  10/10

  Afgelopen zaterdag met vrienden erg lekker gegeten. Mooi opmaak, intrigerende combinaties met smaakvolle vernieuwende wijnen. Ook de sfeer van het restaurant en entree van het fraaie hotel dragen sterk bij aan de mooi beleving. Kortom; een restaurant wat naar mijn mening een prachtige aanvulling is op dat wat Zwolle al te bieden heeft. Ik zeg ga snel boeken en wordt ook verrast door de mooie inrichting, sfeer volle ambiance en het lekker en ook prachtige opgemaakte eten.

 16. Hans en Riet G.
  • een recensie
  9/10

  Mijn man en ik waren samen met vrienden en hebben een geweldige avond gehad! Heerlijk gegeten en genoten van de locatie.

 17. Jessica d.
  • 2 recensies
  6/10

  Afgelopen vrijdag met vrienden gegeten bij Coperto. We waren allemaal niet erg onder de indruk. Meerdere gerechtjes werden lauw geserveerd en waren flauw van smaak. Daarnaast houd ik normaal gesproken van verschillende kleine gerechtjes en zit ik gauw vol. Bij Coperto waren de gerechtjes naar mijn mening te klein. Service kan ook beter. Meermalen moeten vragen of bediening onze vuile glazen wilde meenemen en of we nieuwe drankjes konden bestellen. We hebben ruim een uur moeten wachten op het tweede gerechtje, wat wel erg lang was. Kortom, een volgende keer probeer ik toch een ander restaurant.

 18. Jos m.
  • 41 recensies
  8/10

  Leuke mooie tent. Eten was goed op smaak maar in deze prijsklasse geen uitschieters. Wel erg mooi opgemaakt. Gezellige avond gehad.

 19. Tineke v.
  • een recensie
  10/10

  Hier hebben ze het begrip gastvrijheid goed begrepen. Het eten was van uitstekende kwaliteit en zeer smaakvol gepresenteerd. Wij verlieten het restaurant met een voldaan gevoel.

 20. Edwin N.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Goed verzorgt. Mooi eten!