Wat
Waar

De Après Skihut

Gemiddelde prijs € 33
8/10
9 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Zeer goed
8/10
Gebaseerd op 9 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :7/10
Service :7/10
Setting :7/10
 1. Ad B.
  • 4 recensies
  5,5/10

  We kregen een leuke tafel buiten, naast een verwarming, blijkt dat ding defect, we probeerden nog van tafel te veranderen maar werd niet gewaardeerd. Kwaliteit van eten is gewoon goed. Personeel is slecht getraind en let niet goed op , voor de rest, leuke avond gehad.

 2. Wilma V.
  • 5 recensies
  7,5/10

  Het eten was heel erg lekker, alleen was het krijgen van het eten wel een dingetje aangezien de bestelling van een tafelgenoot vergeten was. Als reactie daarop krijgen we wel een rondje met drankjes gratis. Bij de patat/aardappelschijfjes hadden 3 mensen patat besteld, maar de bestelde mayonaise zat er helemaal niet bij, deze hoefden we uiteindelijk dus ook niet af te rekenen gelukkig

 3. Ria v.
  • 26 recensies
  4,5/10

  Vanmiddag hier geluncht, tafel was vuil. Eten kipsate met friet en salade .De salde zat geen smaak aan, geen dressing, alles kwam volgens mij uit een potje wat er al een week open stond. Wijn zat ook in een glas wat niet de schoonheidsprijs verdiende. Voor mij nooit weer, geen aanrader.

 4. misharotterdam75
  • 17 recensies
  6/10

  Laatst hier gegeten en dit was prima. Je moet niet te veel verwachten als je hier gaat eten. Snelle hap en betaalbaar. Service viel tegen. We werden al voordat we überhaupt naar binnen gingen naar binnen gelokt door een man die ons gratis drankjes beloofde. Vreemd... voor een restaurant. eenmaal binnen moet je moeite doen om te mogen bestellen. Decor is prima en eenmaal binnen (voor een toilet bezoek) werd het ons steeds meer duidelijk dat dit een feestcafe is... Leuk voor de jeugd maar ons zie je hier niet meer.

 5. - -.
  • 11 recensies
  6,75/10

  Erg leuk om even snel te eten. Wij waren hier een dagje te winkelen, dus dan was dit een goeie optie. Wij hadden de vegetarische schotel besteld. Erg lekker, maar dit was een soort pasta, geen vegetarische schotel. Het personeel was vriendelijk en vlot. Het decor was op zich wel prima, alleen de wc was extreem klein en niet netjes.

 6. Natascha H.
  • 20 recensies
  9/10

  Wat hebben wij hier gisteren heerlijk gegeten! Moeders nam de dagschotel, kipsalade, biefstuk, creme brulee. De salade heerlijke dressing, biefstuk wat stevig maar lekker, creme brulee zeer smakelijk en dat voor €12,50! Zeker een aanrader. Ik had de carpoccio en de tournedos. De carpaccio was erg lekker, maar wat aan de kleine kant. De tournedos was super mals! Wij hebben echt genoten en komen zeker weer eens langs.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 11:00 - 04:00 uur

Vrijdag en zaterdag 10:00 - 05:00 uur

Zondag 10:00 - 04:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Stadhuisplein 29, 3012 AR, Rotterdam, Nederland

Openbaar vervoer

De Après Skihut ligt op 10 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station. Reis je per metro? Stap uit bij halte Stadhuis, vanaf deze halte is het twee minuten lopen. Reis je per tram/bus? Stap uit bij Halte Weena, vanaf deze halte is het vier minuten

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland, , , Rotterdam-Centrum

Over het restaurant

Party op je bord!

De Après Skihut, meervoudig winnaar Nightlife Award, is met stip de leukste feestkroeg van Nederland. Een kroeg waar student, zakenman en bouwvakker samen de polonaise lopen. De ene keer vooruit, de volgende keer achteruit of hinkend op één been. Wie ooit in De Après Skihut is geweest, zit nooit meer om een anekdote verlegen.

Kenmerken

Eetcafe, Terras

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, , Wi-Fi

Restaurants rond "De Après Skihut"

Get Back

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:7.9 (36 recensies)

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:7.6 (21 recensies)

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (327 recensies)

-30%

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:6.9 (274 recensies)

-50%

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (297 recensies)

-50%

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:7.8 (33 recensies)

€ 37 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (388 recensies)

-50%

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (325 recensies)

-30%

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 (289 recensies)

€ 32 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (102 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd