Het Restaurant - de Bagatelle, Marienheem
Restaurant - de Bagatelle, Marienheem
Het Restaurant - de Bagatelle, Marienheem
Restaurant - de Bagatelle, Marienheem

de Bagatelle

9,2/10
Gemiddelde prijs € 35
119 recensies
Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 119 recensies
 1. Benno D.
  • 4 recensies
  8,5/10

  We hebben vaak bij de bagatel gedineerd . Het heeft even een dipje gehad in bediening en niveau van het eten maar ze zijn weer helemaal terug op het vertrouwde niveau

 2. Jeroen V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Geen heel uitgebreide kaart, maar wat er op staat is heel lekker. Wijnen ook mooi. Prijs kwaliteit verhouding klopt precies. Jeroen ###########

 3. Alfons A.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Augustus 2019 Het restaurant zag er veelbelovend uit; mooie ligging, de kaart toonde een genoeg ruime diversiteit aan gerechten, de bediening was vriendelijk. Er zat veel tijd tussen de gangen, die overigens met drie keer een amuse gevuld werd. Prachtig gedecoreerde gerechten lieten aan de smaak hier en daar te wensen over. De meeste voorgerechten waren te koud, het hoofdgerecht was een erg klein portie, de bijgerechten werden niet apart geserveerd, het nagerecht was creatief en lekker. Voor het oog krijgt de Bagatelle een goed cijfer, maar de maag zou bij een driegangenmenu meer gelust hebben. De nauwe kuipstoelen op het terras nodigden uit om tussen de gangen door even te 'wandelen'. In het mooie tafellinnen zat een gat op een prominente plek. Een meer klassiek uitserveren zou je bij de uitstraling kunnen verwachten. Bij elke gang werd per gerechtskeuze uitgebreid verteld wat er op het bord lag, wat je zojuist besteld had; alleen bereidingen van versieringen zou prima geweest zijn. De 'patron' liet zich alleen zien bij het uitserveren van het nagerecht, verder geen enkele belangstelling getoond. De wijn was niet voor die kwaliteit die je zou verwachten... Voor mijn gevoel verdient de Bagatelle beter, oprecht jammer dat het anders is ervaren.

 4. Hanny A.
  • een recensie
  10/10

  Wij hebben vanavond werkelijk fantastisch gegeten. Zowel voor- hoofd-, als nagerechten waren allemaal voortreffelijk. Ook voor de wijn gold dat de prijs/kwaliteit verhouding heel goed was. Een absolute aanrader!!

 5. Jeannette L.
  • een recensie
  8/10

  Vaker daar beter gegeten. Dit keer goed maar niet optimaal.

 6. Bernardes M.
  • 3 recensies
  10/10

  Uitstekende prijs/kwaliteit; de gerechten zeer goed bereid en als een schilderij opgediend. Complimenten voor de keukenbrigade.

 7. W. O.
  • een recensie
  9/10

  Goed gegeten, prettige goede verzorging.

 8. Els H.
  • een recensie
  10/10

  Was een heerlijk avondje uit. Het personeel heeft ons goed geholpen en goede keuzes gemaakt qua drinken. Het eten was heerlijk en we hebben lekker buiten gezeten.

 9. Jan V.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, in alle rust bediend, overheerlijke tussendoortjes. We komen zeker terug.

 10. Joan N.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijke avond uit.

 11. Tom S.
  • 3 recensies
  6/10

  Het restaurant heeft duidelijk pretentie, maar maakt dat niet waar. De biefstuk bij het hoofdgerecht was matig, en ook de asperges waren beneden niveau. De wijnkaart is beperkt en redelijk overpriced.

 12. Henk B.
  • een recensie
  9,5/10

  Super gezellig en heel erg lekker gegeten

 13. Edith K.
  • 9 recensies
  10/10

  Gezellige avond uit, Heerlijk gegeten en goede wijn bij de gerechten

 14. Ab O.
  • een recensie
  10/10

  Voor de eerste keer hier gegeten. Ontvangst was prima, bediening en uitleg was prima, en het eten voortreffelijk. Een aanrader.

 15. Irene B.
  • 2 recensies
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten, de bediening was aardig en goed. De gerechten werden goed toegelicht en er was voldoende ruimte tussen de gangen. We hadden het 4-gangen verrassingsmenu. Het was een avondvullend geheel. Onze complimenten.

 16. Arjen H.
  • 3 recensies
  9/10

  Verrassende amuses, heerlijke gerechten en bijzonder vriendelijke en correctie bediening. Vlees (kalf) was aan de droge kant en presentatie kazen kan beter (geen restjes presenteren). Al met al wel voor herhaling vatbaar, ook al moeten we een half uurtje rijden.

 17. Jaap G.
  • een recensie
  8,5/10

  mooie accommodatie, verrassende gerechten, zijn wel iets aan de kleine kant. erg hoffelijke bediening. zeker aan te raden.

 18. Edith K.
  • 9 recensies
  9/10

  Lekker gegeten, prettig en vriendelijk personeel, gezellige ruimte

 19. Annemarie L.
  • een recensie
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten! Echt geweldig!

 20. Anne W.
  • 4 recensies
  10/10

  De Bagatelle blijft het restaurant waar wij altijd alle restaurants mee vergelijken, maar niets kan er aan tippen. Gewoon de beste in de regio, mooie en zeer smaakvolle gerechten en zeer professionele en vriendelijke bediening!

Praktische informatie

Openingstijden

Woensdag t/m Zondag 12:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Nijverdalseweg 10, 8106 AC, Marienheem, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

provincie Overijssel

Over het restaurant

Voor fijnproevers en levensgenieters

Restaurant De Bagatelle is sinds 1747 het adres voor gastronomische maaltijden en gezellige feesten. Dit restaurant wordt nu al ruim dertig jaar gerund door de broers Arno en Willy Huisken. Hun recept voor succes begint in de luxe keuken, waar verse, lokale producten met veel aandacht worden bereid. Zij zijn altijd op zoek naar vernieuwing, dus je kunt je hier regelmatig laten verrassen. Deze veelzijdige locatie biedt volop ruimte voor kleine en grote bijeenkomsten en ontspannende activiteiten zoals supa golf.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Wi-Fi

Restaurants rond "de Bagatelle"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.