Restaurant - De Lange Muur - Japans Teppanyaki, Zwolle
Ingang - De Lange Muur - Japans Teppanyaki, Zwolle
Restaurant - De Lange Muur - Japans Teppanyaki, Zwolle
Ingang - De Lange Muur - Japans Teppanyaki, Zwolle

De Lange Muur - Japans Teppanyaki

8,5/10
Gemiddelde prijs € 31
12 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 31 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 12 recensies
 1. Marion W.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Leuke sfeer.

 2. Rene R.
  • 2 recensies
  10/10

  In verband met een afspraak hadden we maar een beperkte tijd om te eten. De timing was perfect en de service vriendelijk en snel. Het eten was heerlijk en voor een vriendelijke prijs. En het mooiste, we waren prima op tijd klaar met eten om naar onze afspraak te gaan! Zeker een aanrader!!!

 3. Eduard '.
  • een recensie
  10/10

  Goed eten en goede service

 4. Eric v.
  • een recensie
  4/10

  Bij aankomst wist men niets van een reservering om 20.30 uur en werd ons medegedeeld dat de zaak om 22.15 uur werd gesloten. Daarnaast was Japans eten niet meer mogelijk in eerste instantie. Nadat wij hadden aangetoond een reservering te hebben om 20.30 uur mochten wij toch blijven eten, maar dan moesten we wel snel door eten. Na 45 kilometer gereden te hebben hadden wij ook geen zin meer ergens anders te dineren en hebben toch plaats genomen. Een onvergetelijke ervaring en hier komen wij nooit meer. Een zeer achterhaald concept met een even zo gedateerde inrichting.

 5. • een recensie
  10/10

  Heerlijk eten rond de plaat met een fantastische kok! Super gezellig! Spontane en hartelijke bediening. We hebben ons laten verrassen door een menu van de kok.

 6. Hester N.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Het duurde even voordat de bestelling wed opgenomen. Gangen bij de Tepanyakki kwamen na elkaar ( beetje gek). Jammer dat er niet echt een show van werd gemaakt of bij werd gepraat/uitgelegd. Wij waren de enige aan de plaat (1 van 4) wel jammer. Iets meer reuring was wel leuk geweest. Smaken hadden wel iets meer uitgesproken mogen zijn. Wel veel knoflook!

 7. Frank A.
  • een recensie
  7,5/10

  Eten goed, maar niet bijzonder. Goedwillend personeel, maar niet goed op elkaar ingespeeld. Tot 2x moesten we onze bestelling herhalen aan weer iemand anders. Niet storend, maar beetje vreemd.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

van 12:00 tot 22:00 uur

(ook op alle feestdagen)

Routebeschrijving naar het restaurant

Dobbe 15, 8032 JV, Zwolle, Nederland

Openbaar vervoer

Syntus Stadsbus 4 richting Aa-landen. Uitstappen bij bushalte Winkelcentrum De Dobbe/Rijnlaan.

Routebeschrijving

Vanaf Zwartewaterallee sla bij het kruispunt de Rijnlaan in richting Aalanden-Noord. Daarna sla bij de tweede rotonde rechtsaf de Merwedelaan in. Vervolgens sla rechtsaf de parkeerplaats op. U bent gearriveerd bij restaurant De Lange Muur.

Gratis parkeerplaats bij Winkelcentrum Aa-Landen (gelegen naast de Merwedelaan).

Over het restaurant

Welkom bij De Lange Muur in Zwolle! Sinds 1977, begon De Lange Muur als een klein Chinees-Indisch restaurant in het Winkelcentrum Aa-Landen. In de loop der jaren ontwikkelde het zich tot een waar Chinees en Japans Teppanyaki restaurant en is dit een begrip geworden in Zwolle en omgeving.

Op deze pagina staat de Japanse Teppanyaki centraal. In Japan, betekent Teppanyaki letterlijk “grillen op de ijzeren plaat”. De Teppanyaki-chefs van De Lange Muur bereiden overheerlijke variaties vlees-, vis- en garnalen gerechten op de Japanse bakplaten. Een mooie ervaring van ‘Live Cooking’ aan de bakplaat. Lust voor het oog, genot voor de maag.

Tip: Laat u verassen door de Teppanyaki-chef bij restaurant De Lange Muur.

“Itadakimasu” (Japans voor eetsmakelijk)

Kenmerken

Sushi

Services

, ,

, , , , Open op zondag, Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "De Lange Muur - Japans Teppanyaki"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.