Wat
Waar

De Tijd

Gemiddelde prijs € 26
8,2/10
23 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Zeer goed
8,2/10
Gebaseerd op 23 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :8,2/10
Service :8,4/10
Setting :8,2/10
 1. Noortje V.
  • 2 recensies
  8/10

  Gezellige sfeer. Echt er even uit gevoel.

 2. Han R.
  • 2 recensies
  8/10

  Het was goed en gezellig ondanks het slechte weer lekker buiten op het terras gezeten. Vriendelijke bedoening. Garnalen hadden iets warmer genogen

 3. Jan K.
  • 1 recensie
  10/10

  Gewoon uitstekend, lekker en vers eten goede bediening,prijs kwaliteit erg goed lekker terras Zo doorgaan en niet op de kwaliteit inboeten Groetjes

 4. Eva D.
  • 6 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten en we hebben ook niet lang op ons eten hoeven wachten. Vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker nog een terug! Echt een aanrader!

 5. Lisette B.
  • 25 recensies
  8/10

  Gezellig terras. We hebben genoten van de lekkere maaltijdsalades!

 6. Peter O.
  • 4 recensies
  6/10

  Bediening kan vlotter ook sneller reageren op droogvallen van de tafel.

 7. air2011
  • 2 recensies
  4/10

  Zojuist met mijn dochter bij de Tijd gegeten en was echt een teleurstelling, een portobello, twee prijzen, we dachten nemen normale portie, de porto bello was belegd met veel kaas en overgoten met een enorme hoeveelheid honing, ook de sla was doordrenkt als ware met suiker, verder volledig smaakloos, na melden bij de zeer vriendelijke ober werd drankje aan geboden maar we hadden haast, daarom werd 1 drankje van de rekening gehaald, mijn dochter een spa blauw en ik een wijntje en alleen het water werd ervan af getrokken. Gaan hier zeker niet nog een keer eten....zonde!

 8. Marjolein E.
  • 27 recensies
  5,5/10

  Na lange tijd weer eens hier geweest, maar was een teleurstelling, kwaliteit is echt niet meer wat het geweest is. Jammer want het is een hele leuke zaak of een mooie lokactie in het hart van Oisterwijk. Personeel was vriendelijk.

 9. Suzanne E.
  • 3 recensies
  5,5/10

  Een jaar niet bij de Tijd geweest. Gisteren weer een keer geweest. 1 van de 3 carpaccios die we hadden besteld smaakt en rook bedorven. Toen we daar netjes wat van zeiden werd de suggestie gedaan om “iets anders te bestellen want het was echt gisteren pas uit de vriezer gekomen” .....Toch om de carpaccio gevraagd, deze was nu wel goed maar de smaak is niet meer wat het ooit was. Dit hebben we ook aangegeven maar er werd niets mee gedaan. De spareribs waren goed. De hazelinos, we hadden het gevoel dat er boter door de merengue zat. Niet lekker. Wat jammer, wij komen niet meer terug. Prijs kwaliteit klopt niet meer.

 10. Dianne B.
  • 5 recensies
  4,5/10

  Diner op het terras. De Tagliatelle met spinazie, roomkaas, gerookte zalmsnippers en zalmfilet was een grote flop. De tagliatelle was droog en leek te lang onder een warmhoudplaat te hebben gestaan. Om er smaak aan te geven, heb ik om ketjap gevraagd, maar die had men niet ??? De lauwe vissaus kon het gerecht niet redden. De bediening was vriendelijk, maar het duurde lang voor de bestelling opgenomen werd en de drankjes gebracht werden. Waardeloos, nooit meer !

 11. Frans t.
  • 30 recensies
  5/10

  Menukaart was niet uitzonderlijk. De gerechten waren van redelijke kwaliteit. Bediening liet duidelijk te wensen over. Er werden consumpties geserveerd die niet besteld waren. Toen daar iets van gezegd werd, wenste de dame 'niet in discussie' te gaan. Omdat een van de tafelgenoten het drankje echt niet lustte, werd uiteindelijk iets anders geserveerd. Aangezien de keuze in Oisterwijk zeer groot is, zullen we dit restaurant voortaan links laten liggen.

 12. SammieP
  • 15 recensies
  8/10

  Komen hier regelmatig lunchen. Leuk terras maar binnen ook gezellig; altijd erg druk. Bediening vriendelijk en zorgvuldig; gerechten redelijk qua prijs en goed van kwaliteit. Leuk dat er meer wordt geschonken dan huiswijn; ruime keuze uit wijn maar ook zeer veel keuze in bier (tap en fles).

 13. Manuela R.
  • 20 recensies
  7/10

  Regelmatig komen wij bij de Tijd voor een borrel, lunch of avondeten. Vandaag was een prachtige dag, dus daarom erg druk. We hebben langer dan normaal moeten wachten voordat het drinken werd opgenomen en ook duurde het langer dan normaal voordat het eten kwam. Meerdere mensen klaagden dat hun bestelling niet was doorgekomen. Ook lag het kassa systeem eruit, maar goed dat kan gebeuren. Broodje Fitness en carpaccio waren erg lekker. Beiden hadden we muntthee, deze was lauw. Om 3,60 euro te durven vragen voor lauw water met drie takjes munt vinden wij absurd en buiten proportie en dat gaf een gezellige lunch een vervelende nasmaak. Jammer!

 14. - -.
  • 1 recensie
  8/10

  goed eten. lekker mals vlees en vis. zeer vriendelijke bediening. voor herhaling vatbaar als ik om de hoek zou wonen. Dus een aanrader

 15. Jordy T.
  • 2 recensies
  9/10

  Heel erg gezellig tentje langs een straat met diverse tentjes en terrasjes. Dit restaurant had een heel gezellig terras en zat heel vol we werden vriendelijk geholpen door het personeel en het eten was heerlijk. Prijs en kwaliteit is echt goed bij hun na het eten nog lekker naborrelen op het terras was heel erg gezellig.

 16. - -.
  • 39 recensies
  6,75/10

  Het eten is prima, passend bij een eetcafe. Als hoofdgerecht kabeljauw met groentenspies en als nagerecht spekkoek met stoofpeertjes. Bediening liet wel te wensen over. Ze waren bijzonder vriendelijk, maar we hebben een aantal keren zelf om de drankjes moeten vragen.

 17. Janneke J.
  • 16 recensies
  7,5/10

  In de zon op het terras aan De Lind, uitstekende plek om te eten. De Toscaanse burger smaakte ook prima. De bediening was in het begin vlot, maar toen we wilden afrekenen helaas nergens te bekennen.

 18. Ronnie T.
  • 20 recensies
  8/10

  Is een eetcafé typisch Nederlands? Met 20 buitenlandse gasten bezetten we op een doordeweekse avond een hoek van De Tijd. Gastvrij en "Brabants" personeel stelt alle gasten op hun gemak, en we kiezen kris kras uit de kaart, wat geen enkel probleem oplevert. Weinig gekkigheid op de kaart voor een eetcafé bezoeker, voor buitenlanders zijn de asperges met zalm of ham super bijzonder en ook de kipsaté doet het heel goed. De keuken levert goed werk, het komt allemaal vlot door, en we hebben een gezellige avond.

 19. Zweedse_chef
  • 44 recensies
  7/10

  Op de schaal der eetcafé's een prima tent om een hapje te eten en wat biertjes te nuttigen. Verwacht geen hoogstaande keuken die je smaakpupillen tot het uiterste stimuleren. De kaart is divers, dus er zit altijd wel wat tussen waar je zin in hebt. Het is er gezellig, moderne muziek en dito ambiance. Als je toch op zoek bent naar een eetcafé, kun je hier geen buil vallen.

 20. Hotello_Es
  • 37 recensies
  7,5/10

  Gezellig. Oisterwijkse gezelligheid. Vandaag afgesloten voor een dessertje met koffie na een diner bij een ander restaurant. We hebben hier al eerder gezellig gezeten met een lekkere borrelgarnituur met wat lekkere biertjes op een zondagmiddag. Vorige week gezellig op de zaterdagavond aan de bar gehangen. Het is hier gewoon goed. De bediening werkt hard voor je, ze zijn attent en komen mooi op tijd om je lege glazen weer aan te vullen. Heerlijk terras met dekentje en goeie terrasverwarming. Goed toeven hier!

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 10:00 - 02:00

- Lunch 10:30 - 17:00

- Diner 17:00 - 21:30

Routebeschrijving naar het restaurant

De Lind 53, 5061 HT, Oisterwijk, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt, Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "De Tijd"

mooR Wining & Dining

€ 40 (gemiddelde prijs)

(0 recensies)

Insider

De Swaen

€ 49 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (40 recensies)

Insider

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.1 (37 recensies)

-50%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:9 (15 recensies)

-30%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (105 recensies)

Insider

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (41 recensies)

€ 20 (gemiddelde prijs)

(0 recensies)

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (18 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:7.7 (7 recensies)

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (281 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd