Wat
Waar

De Wildzang

Gemiddelde prijs € 25
7,4/10
26 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek

Scores en recensies

7,4/10
Gebaseerd op 26 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :8/10
Service :7/10
Setting :6,6/10
 1. Anneke K.
  • 10 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, hier voor de 2de keer na de overname van de vorige eigenaar. Kwamen er toen ook al omdat het altijd erg lekker was, recepten zijn grotendeels over genomen en de nieuwe kok/eigenaar weet van lekker koken. Complimenten, komen zeker nog terug.

 2. P t.
  • 2 recensies
  5/10

  Werden gedumpt in een smerig en sfeerloos bijzaaltje, smerige glazen, lang wachten op het eten,na lang wachten kwam het eten maar was niet alles compleet, na gevraagd te hebben om nog een bakje extra gebakken aardappeltjes kwam de serveerster terug met de mededeling dat die niet meer aanwezig waren maar dat wij eventueel friet konden krijgen,nadat de groentes bijna koud waren komen ze nog aandragen met de beloofde aardappelkroketjes die ze vergeten waren.Deze nieuwe eigenaar is hard bezig om wat een prima zaak was met geweldige mensen waar wij al jaren tot volle tevredenheid kwamen naar de filistijnen te helpen.

 3. Roelof T.
  • 1 recensie
  9/10

  Was prima avond, het eten had iets sneller opgediend kunnen worden. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Bediening was verder correct en vriendelijk

 4. Bertus J.
  • 1 recensie
  9/10

  Blijf zo doorgaan.

 5. A. S.
  • 1 recensie
  8/10

  We waren allemaal tevreden over het eten. Het smaakte prima.

 6. Gert S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten met de kleinkinderen ,heel vriendelijk

 7. Ronald t.
  • 16 recensies
  9,5/10

  Zeer lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Een aanrader.

 8. Harry V.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hadden via het laatste tafeltje gereserveerd,en geinformeerd wat binnen de deal viel.Echter moesten behoorlijk meer bijbetalen.Dan valt op dat de serveerster kauwgum in de mond had en de vork neer legde met het voor mijn mond bedoelde deel in haar hand.Overegens was het eten bijzonder goed !!!! Maar toch een gemiste kans.

 9. Miranda k.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Heerlijk gegeten, maar de inrichting was een beetje ouderwets.

 10. Erik R.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Eten was super Inrichting was minder, maar dat word steeds beter Ze zijn er mee bezig De bedinning goed de schaaltjes werden steeds bijgevuld En de eigenaar kwam ook nog een praatje maken Dus we hadden een super mooie avond

 11. Luuk S.
  • 3 recensies
  5,5/10

  We hebben ruim anderhalf uur op ons voorgerecht moeten wachten en zaten aan de tafel voor de bar,wat erg onrustig was! Mijn schoonmoeder van bijna 90 jaar kon dit haast niet volhouden. Goed restaurant qua eten maar ambiance is erg oud!

 12. Marco s.
  • 1 recensie
  9/10

  Perfect eten.

 13. Marlinde G.
  • 15 recensies
  8/10

  Inrichting is erg gedateerd, bediening mag iets attenter, maar eten is heerlijk!

 14. Linda N.
  • 5 recensies
  9/10

  Bij Iens via ah zegels gereserveerd, maar restaurant wildzang doet NIET mee.....leuk zit je te kijk op vol terras...bedankt Iens......mij om 15.00 nog mailtje sturen.....maar eigenaar bood ons een drankje aan....eten was heerlijk.

 15. Kim S.
  • 17 recensies
  9/10

  Vanavond met 6 personen gegeten bij de Wildzang. Er werden snel tafels aan elkaar geschoven zodat we konden zitten. Vlotte bediening en heerlijk en goed verzorgd eten. Soepen waren heerlijk, tournedos mals, schnitzels zoals ze horen met echte Hollandse bijlagen (friet, geb aard, spinazie, rode kool, stoofperen en salade). Als dessert de rocky road arretjescake. Deze hebben wij met een bolletje ijs besteld wat overigens niets extra's kostte. Het afrekenen ging wat rommelig maar uiteindelijk kwam dat ook in orde. Het interieur is sterk verouderd, daar mag best een frisse wind door. Maar het eten en de service was perfect!

 16. Evelien S.
  • 51 recensies
  8/10

  Het eten in dit restaurant is prima. Het is echter allemaal wel wat oubollig. De gemiddelde leeftijd van de gasten ligt behoorlijk hoog toen wij er waren. Datzelfde geldt voor de bediening. Probeer ook iets te doen voor de jongere gasten. Sneller tempo bijvoorbeeld. Moderne aankleding. Niet overal gedichten invoegen.

 17. Wim S.
  • 31 recensies
  9/10

  We hebben hier heerlijk gegeten. De ontvangst en bediening zijn zonder meer prima in orde. Gezellig ingericht. Onthouden dit adres.

 18. S.H. T.
  • 51 recensies
  8,5/10

  Wij zijn daar met 3 personen wezen eten. Wij hadden alle drie een andere soort soep en deze waren goed warm en smaakte prima. Ook onze bestelde schnitzels werden snel geserveerd, het vlees van de schnitzel was boter zacht en ook de verse bijgerechten waren allemaal goed op smaak. De bediening was zeer vriendelijk en attent; wij komen hier zeker terug!

 19. Folkert F.
  • 54 recensies
  8/10

  Wij hebben hier naar volle tevredenheid gegeten. De mosterd soep smaakte zoals die hoort te smaken. Niet bijzonder, maar gewoon lekker. Als hoofd gerecht het runderstoofpotje en de kalfsentrecote. Beiden goed op smaak en verzorgd met uitgebreid garnituur in afzonderlijke schaaltjes. 2 soorten aardappels , sla met ei, rabarber, bietjes en worteltjes. hollandser kan het niet, maar allemaal goed op smaak, behalve de rabarber, die nogal flauw was. Dat zou beter kunnen. Van de nagerechten maakt men hier niet veel bijzonders. bijna allemaal ijsgerechten, die elders ook op de kaart zouden kunnen staan. Jammer daar kan men meer van maken. De niet ijsgerechten komen uit oma's kookboek. De inrichting houdt het midden tussen oma's huiskamer annex cafebar en een leestafel in het midden van de totale ruimte. Aan het raam zit je het leukst omdat dat uitzicht geeft op de tuin, die er goed verzorgd bij ligt. Voor een aperitief is het daar goed toeven. De bediening is correct, vriendelijk en vlot.

 20. Miriammam
  • 5 recensies
  8/10

  We hebben erg goed gegeten met mijn ouders, broers, zussen, aanhang en kinderen. We zaten met zo'n 20 personen in een apart zaaltje. Het was erg geslaagd!

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag tm Zondag van 16:30 tot 20:30 uur

Maamdag: Gesloten

Routebeschrijving naar het restaurant

Stationsweg 31, 7731 AX, Ommen, Nederland

Routebeschrijving

Services

, ,

Restaurants rond "De Wildzang"

Paping

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (495 recensies)

Insider

Restaurant Wildthout

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (145 recensies)

accepteer YumsInsider

Insider

De Zon

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:9 (432 recensies)

Insider

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:9 (120 recensies)

€ 37 (gemiddelde prijs)

Score:8.8 (51 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:9.1 (205 recensies)

€ 48 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (114 recensies)

€ 40 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (168 recensies)

-50%

€ 29 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (75 recensies)

€ 25 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (45 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd