Specialiteit van de chef - Dragon City, Leusden
afhaal gedeelte - Dragon City, Leusden
restaurant - Dragon City, Leusden
tafel - Dragon City, Leusden
hapjes a la Dragon City - Dragon City, Leusden
Specialiteit van de chef - Dragon City, Leusden
Specialiteit van de chef - Dragon City, Leusden
afhaal gedeelte - Dragon City, Leusden

Dragon City

8,6/10
Gemiddelde prijs € 25
11 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Ye

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 11 recensies
 1. Peter R.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijke gerechten, ruim voldoende. Doggy bag, geen probleem.

 2. Kitty V.
  • een recensie
  8/10

  Prima eten, wel rumoerig in restaurant gedeelte omdat de afhaal niet apart is. Service vriendelijk.

 3. Betty J.
  • een recensie
  10/10

  We heb b.en een heerlijk maal genuttigd, voor ons wat teveel

 4. Elisabeth B.
  • 12 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten ! maar ....Restaurant staat in "open" verbinding met het afhaal-gedeelte, daarom rumoerig als je rond etenstijd komt. Jammer ! Een glazen afscheiding boven de afscheiding zou de herrie al voor een groot deel decimeren.

 5. Erik D.
  • 8 recensies
  9/10

  Excellente moderne Chinees, met een acceptabel minimum aan Indische gerechten en ook allerlei specials met bijvoorbeeld garnalen of grote champignons. Kaart geeft netjes de scherpte aan en de (ruime) vegetarische opties.

 6. Peter V.
  • 46 recensies
  8,5/10

  Ik woon al jaren in amersfoort en dan ineens kom je in een plaats wat rond je woonplaats en vind je een licht in de restaurant markt. Sjonge wat een enthousiasme en trots. Dat proef je. Geen concessie aan de eigen keuken cultuur en daarmee aantrekkelijk en smakelijk voor de klant. Sterke aanrader!!!!

 7. David B.
  • 155 recensies
  9/10

  Een vrij nieuwe buurt in Leusden: woonzorgcentrum, apotheek, patatzaak, bank, kapper, Jumbo, Turks kebab-tent, een Lidl onder constructie… en ook dit kleine restaurant waar de afhaal-afdeling zo’n kwart van de ruimte in beslag neemt. Ook is de ingang via de afhaal-afdeling, wat betekent een weg banen tussen de wachtende klanten. Wel is het restaurant prettig eenvoudig en netjes ingericht en we worden vriendelijk en warm verwelkomd. We drinken Chinese thee (2 kleine potjes à €2,50) uit geinig servies en bestellen ‘Tao Fu Po’ (vegetarisch: groenten met tofu) (€17,95) met witte rijst, en de bekende ‘Foe Yong Hai’ (vegetarisch) met mihoen (€2,50 extra). Alle gerechten worden snel en netjes uitgeserveerd, zijn uitstekend van kwaliteit en de porties zijn royaal en goed gevuld met een rijke keuze aan groenten. Wel bekennen we dat de prijzen ‘aan de hoge kant’ zijn. Pluspunten: - de wc’s zijn netjes - de garderobe is op een veilige plek - parkeren is gratis en vrij dichtbij (niet voor de deur)

 8. Brigitte O.
  • 68 recensies
  6/10

  Van de buitenkant geen bijzonder restaurant en van binnen klein en typisch "Hollands Chinees" ingericht. Uitgebreide kaart en ruime porties. Ik bestelde de tepan met biefstuk die deels aan tafel bereid werd en erg smakelijk was, goede verse groenten. Mijn tafelgenoten bestelden de rijsttafel die zeer gevarieerd en goed was. Redelijke huiswijnen. Bediening is vriendelijk maar uiterst traag, ruim een half uur moeten wachten tot überhaupt onze bestelling opgenomen werd. Er was een grote groep en ze konden dit echt niet aan qua verdeling van de aandacht over het restaurant.

 9. Annemarie d.
  • 2 recensies
  8/10

  Voor het eerst kennis gemaakt met Dragon City en gebruik gemaakt van de catering. Cateringmenu afgesproken met zeer vriendelijke mevrouw. Keurig op tijd gebracht en het eten was goed warm en smaakte heerlijk! De gasten hebben er lekker van gesmuld. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

 10. Jobke D.
  • 67 recensies
  9/10

  Een prima chinees restaurant. Ze werken met verse ingrediënten van een constante kwaliteit. Jay is erg vriendelijk en de klant is koning. Aanraders zijn de ossenhaas met zwarte bonen saus en de krokante buikspek.

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag 16:00 - 21:30

Zondag (feestdagen) 12:00 - 21:30

Maandag Gesloten m.u.v ALLE FEESTDAGEN

Routebeschrijving naar het restaurant

De Biezenkamp 4F, 3831 JA, Leusden, Nederland

Routebeschrijving

Ligt in t plein van winkel-centrum de Biezenkamp

Gratis parkeren de Biezenkamp/ de Tolplaats

Services

Amex, , ,

,

Restaurants rond "Dragon City"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.