Restaurant - Eetcafé Kim, Amsterdam

Eetcafé Kim

Gemiddelde prijs € 15

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 15 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

 1. H. B.
  • een recensie
  6,5/10

  Eenvoudig eetcafe, aardige mensen, soort buurteethuisje. We hebben prima gegeten. Lage prijzen.

 2. Karel B.
  • 20 recensies
  8,25/10

  Vanwege verhuizing na jaren weer eens teruggekeerd bij eetcafe Kim. Het eten is nog steeds uitstekend en zeer goed van smaak. Samosa's als voorgerecht. Chicken Saag en Chicken Tandori als hoofdgerechten. Zeer vriendelijk geholpen door Tareq en zoon Ali. Hier gaan we weer vaker naar toe. Echt een aanrader als je heerlijk Indiaas wilt eten. Het bruine café moet je op de koop toe nemen. Nog gezellig ook, als je er van houdt.

 3. Caroline B.
  • een recensie
  8/10

  Wij zouden hier zelf op het eerste gezicht niet zo snel naar binnen zijn gegaan, maar zijn erg blij dat we dit toch gedaan hebben. We hebben hier heerlijk gegeten! Wij waren met z'n vieren en hebben (op aanraden van de bediening) 4 gerechten met elkaar gedeeld. Deze gerechten werden op tafel gezet op een wamhoudplaatje, zodat we rustig konden eten. Hierbij werd rijst, salade en naan brood geserveerd. De bediening was erg vriendelijk, en ook was de rekening heel redelijk.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Achillesstraat 87, 1076 PX, Amsterdam, Nederland

Over het restaurant

India barst van smaak

Bij eetcafé Kim geniet je van de authentieke Indiase kookkunst, zoals curries, tandoori (Indiase kleioven) specialiteiten of lekker vegetarisch. Wist je dat naan zo luchtig is omdat het in de tandoor gebakken wordt? Hier hebben ze de eeuwenoude kunst om kruiden en specerijen te mengen onder de knie. Ze bieden ook catering, bezorging en afhaal aan.

Restaurants rond "Eetcafé Kim"

Volgeboekt op {sBrandName}
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken