Suggestie van de chef - Fellini, Rotterdam
Suggestie van de chef - Fellini, Rotterdam
Suggestie van de chef - Fellini, Rotterdam
Suggestie van de chef - Fellini, Rotterdam

Fellini

7,9/10
Gemiddelde prijs € 26
180 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 26 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,9/10
Gebaseerd op 180 recensies
 1. S.C. D.
  • 11 recensies
  6,5/10

  Mijn biefstuk was well done ipv medium. De linoncello was eerder warm dan ijskoud. Hulde aan de bediening die beide keren het super goed heeft opelost en daarom kom ik weer terug. De pizza van mijn zoon was heel goed.

 2. Walter R.
  • een recensie
  9,5/10

  Bij high wine goede info over de wijnen. lekkere hapjes. de bijbestelde tiramisu duurde wat lang. Goede vriendelijke bediening. vooral Vanessa.

 3. Victor p.
  • een recensie
  10/10

  Prima gegeten, goede bediening en leuke ruime omgeving, een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Ook ruimte voor grote partijen.

 4. Marijke e.
  • een recensie
  8/10

  Het kan gezelliger...

 5. Cindy V.
  • een recensie
  8/10

  Eten en bediening prima, maar erg vreemd dat om 20.15 uur (!) de rekening wordt gepresenteerd “omdat we gaan sluiten”...??? Ik snap dat je naar huis wil wanneer het niet druk is, maar 20.15 uur in het centrum van de stad gaat er bij mij niet in! Bovendien zaten we aan de koffie en hadden we waarschijnlijk binnen een half uur zelf de rekening gevraagd. Dan was alles prima geweest,, maar dit vind ik echt niet kunnen, sorry.

 6. Corrine R.
  • een recensie
  8/10

  Goed restaurant met lekker eten en leuk personeel!

 7. Willem H.
  • een recensie
  7/10

  veel wijn wat logisch is bij high wijn maar heel weinig eten erbij. service was goed, restaurant schoon, eten is ok maar weinig. ik gaf aan dat mijn vrouw geen vlees eet en toch kwamen ze met kalfsvlees ballen? nog maals erg weinig te eten bij de wijn.

 8. Marijke S.
  • een recensie
  7,5/10

  Snelle en nette bediening. Maar vooral lekker gegeten.

 9. Coby B.
  • een recensie
  8/10

  Wij hadden geen wachttijd, de tafel had ik al geboekt. Het diner was goed en ook de bediening. Kom zeker nog een keer terug.

 10. Anita v.
  • een recensie
  8,5/10

  we aten met een bon die ik gekregen had...het eten was prima en het personeel heel erg vriendelijk. Goed verzorgd was alles.

 11. Pieter V.
  • 7 recensies
  7,5/10

  Mooie gerechten en vriendelijk personeel,hebben er van genoten

 12. René V.
  • een recensie
  8,5/10

  Sfeervol en toch modern

 13. Holland D.
  • een recensie
  7/10

  Het personeel is erg vriendelijk, gastvrij en vrolijk. De menukaart is goed in balans met keuzes uit pizza, pasta, antipasta en vlees en visgerechten. Het nagerecht verdient betere aandacht, i.p.v. kaal te serveren op een schoteltje (cheesecake en redvelvet).

 14. Dominic B.
  • 2 recensies
  8/10

  Wow!! Perfect in balans restaurant. Het eten was echt overheerlijk, de sauzen bijvoorbeeld waren goed in balans en droegen bij aan de smaakbeleving. Leuk was ook toen de kok het dessert kwam serveren met een korte toelichting over de chocolade die hij met een rasp over het gerecht drapeerde. De bediening had veel voor elkaar over, een sterk team die zorgde dat je bij Fellini jelzef thuis voelde. Verder hadden ze product- en menu kennis wat voor ons echt bijdroeg aan de beleving. Wij komen zeker terug!!

 15. M R.
  • een recensie
  4/10

  Pas wezen lunchen.een broodje besteld, niet echt ingewikkeld zou je denken.... Vervolgens meer dan een uur zitten wachten. De zaak was nog niet voor de helft gevuld. Blekker er maar 1 persoon in de keuken ge staan, dat kun je nl zien. Toen ik op een gegeven moment naar de wc ging boven, zat er iemand in kokskleding te praten met een ander persoon. Na mijn Met afrekenen mijn beklag gedaan en niet eens de koffie gratis gekregen. Het excuus: het was druk. Ik kom hier niet meer.

 16. Astrid H.
  • een recensie
  6/10

  Weinig voor je geld

 17. Kitty G.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Erg lange wachttijden

 18. Christiana G.
  • 5 recensies
  8/10

  Eten heel lekker. Bediening top. Inrichting 7

 19. Johan E.
  • een recensie
  7,5/10

  Eten was heerlijk, bediening kan beter. Verder was het aan de frisse kant binnen.

 20. Perry G.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Top bediening en heerlijke gerechten echt een aanrader.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 10:00 - 00:00

Vrijdag en zaterdag 10:00 - 02:00

Zondag 10:00 - 00:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Grote Markt 272 272, 3011 PA, Rotterdam, Nederland

Over het restaurant

Opvallend Italiaans restaurant in het zakelijk hart van Rotterdam. Vlakbij het Word Trade center en midden op de Grote Markt wil je zeker een keer kennis maken met het uitgebreide menu van Fellini. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd en aan alle details is veel aandacht besteed. Prachtig gepresenteerde gerechtjes, origineel, smakelijk en vol kleur en met veel passie geserveerd. Geniet van al het moois wat de Italiaanse keuken zo bijzonder maakt: smaak, liefde en passie. Kom hier genieten!

Services

Amex, , ,

, Wi-Fi

Restaurants rond "Fellini"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.