Terug

Recensies Fellini

7,8/10
Gebaseerd op 190 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Marjan d.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hadden de pech dat ze ons na de drankjes en het voorgerecht vergeten waren waardoor we erg lang op ons hoofdgerecht hebben gewacht. Het werd gelukkig heel goed opgelost door de dame die ons bediende zodat we ons etentje konden vervolgen. Ondanks dit incident zeker een restaurant om naartoe te gaan, of, zoals in ons geval, naar terug te gaan!

 2. Janine B.
  • 1 recensie
  6/10

  Ik had van te voren een reservering gemaakt en daarvan van Fellini ook een bevestiging gehad. Bij aankomst moesten we lang wachten omdat ze de reservering niet konden vinden. Alhoewel het restaurant praktisch leeg was, duurde het zeker 6 minuten voordat bepaald werd waar we mochten plaats nemen. Ik had een cesar salad, die erg karig was, voor een mandje brood daarbij moest ik om vragen Fellini heft een leuke atmosfeer

 3. M.P D.
  • 3 recensies
  10/10

  Kwalitatief héérlijk eten veel konden het niet op ,super en prijs kwaliteit grandioos. Verder heb ik niéts te zeggen, super lekker gegeten bij deze zaak met mijn vrouw

 4. • 1 recensie
  9/10

  Vriendelijke verwelkoming. Heerlijke lunch, warm en koud. Zag er mooi opgemaakt uit. Werd vlot geserveerd omdat op dat tijdstip nog redelijk rustig was.

 5. Connie K.
  • 2 recensies
  8/10

  Het was een heerlijke zomeravond dus lekker buiten op het terras kunnen zitten onder het genot van een wijnproeverij. De hapjes erbij waren ook. Lekker. Dit is goed aan te raden.

 6. Nico V.
  • 7 recensies
  6,5/10

  Beetje saai terras. Vriendelijke bediening. Eten matig van smaak, we hadden een lunchplank. Zag er fraai uit, maar vooral veel sla. We hadden bon van Wonderbox.

 7. Nicole D.
  • 1 recensie
  2,5/10

  Zeer ongastvrij. Wij werden buiten gezet, was mooi weer. Helaas kon de parasol, die naast ons stond, niet opgezet worden omdat die stuk was. Omdat wij niet in de felle zon wilden zitten een andere plaats gevraagd. Ook daar was de parasol kapot, volgens de bediening. Binnen mochten we niet zitten omdat daar geen bediening zou zijn. Helaas, wij hadden gereserveerd voor een lunch, maar zijn na één drankje naar een andere gelegenheid gegaan. Als je zo'n groot terras buiten hebt, zorg je toch dat je parasols in orde zijn, zeker in de zomer op deze locatie.

 8. mirjam k.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Wij hebben er gegeten met een bon die wij hadden gekregen via gift for you. Alle 3 de gerechten die wij hadden vonden wij helaas echt niet lekker ..

 9. Nellie b.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Gekomen met een bon van 60 euro van gift for you . Volgens de medewerker kon het menu wat we moesten krijgen niet geserveerd worden. Kregen de zelfde menu kaart als de mensen van groupon cq social deals. Deze gerechten staan in totaal niet in verhouding met het bedrag van 60 euro. Dit realiseerde wij dit pas later Voelen ons in de maling genomen. A

 10. Amanda T.
  • 2 recensies
  5/10

  We hadden de high wine gedaan en het viel een beetje tegen. De eerste twee wijnen waren erg standaard, de laatste wijn is niet een uitgelegd dus ik weet niet welke dat was. Van de drie gerechtjes die we erbij kregen hebben we er maar één helemaal op. De locatie is wel erg leuk.

 11. Jeanet B.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Jammer dat het personeel kibbelde in bijzijn van de klanten. Grote werkdruk? Eten was lekker. De samenwerking tussen Felini en de workshop dikke dames schilderen was niet optimaal.

 12. S.C. D.
  • 17 recensies
  6,5/10

  Mijn biefstuk was well done ipv medium. De linoncello was eerder warm dan ijskoud. Hulde aan de bediening die beide keren het super goed heeft opelost en daarom kom ik weer terug. De pizza van mijn zoon was heel goed.

 13. Walter R.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Bij high wine goede info over de wijnen. lekkere hapjes. de bijbestelde tiramisu duurde wat lang. Goede vriendelijke bediening. vooral Vanessa.

 14. Victor p.
  • 1 recensie
  10/10

  Prima gegeten, goede bediening en leuke ruime omgeving, een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Ook ruimte voor grote partijen.

 15. Marijke e.
  • 1 recensie
  8/10

  Het kan gezelliger...

 16. Cindy V.
  • 1 recensie
  8/10

  Eten en bediening prima, maar erg vreemd dat om 20.15 uur (!) de rekening wordt gepresenteerd “omdat we gaan sluiten”...??? Ik snap dat je naar huis wil wanneer het niet druk is, maar 20.15 uur in het centrum van de stad gaat er bij mij niet in! Bovendien zaten we aan de koffie en hadden we waarschijnlijk binnen een half uur zelf de rekening gevraagd. Dan was alles prima geweest,, maar dit vind ik echt niet kunnen, sorry.

 17. Corrine R.
  • 1 recensie
  8/10

  Goed restaurant met lekker eten en leuk personeel!

 18. Willem H.
  • 1 recensie
  7/10

  veel wijn wat logisch is bij high wijn maar heel weinig eten erbij. service was goed, restaurant schoon, eten is ok maar weinig. ik gaf aan dat mijn vrouw geen vlees eet en toch kwamen ze met kalfsvlees ballen? nog maals erg weinig te eten bij de wijn.

 19. Marijke S.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Snelle en nette bediening. Maar vooral lekker gegeten.

 20. Coby B.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hadden geen wachttijd, de tafel had ik al geboekt. Het diner was goed en ook de bediening. Kom zeker nog een keer terug.