Terug

Recensies Fellini

7,8/10
Gebaseerd op 183 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. mirjam k.
  • een recensie
  4,5/10

  Wij hebben er gegeten met een bon die wij hadden gekregen via gift for you. Alle 3 de gerechten die wij hadden vonden wij helaas echt niet lekker ..

 2. Nellie b.
  • een recensie
  5,5/10

  Gekomen met een bon van 60 euro van gift for you . Volgens de medewerker kon het menu wat we moesten krijgen niet geserveerd worden. Kregen de zelfde menu kaart als de mensen van groupon cq social deals. Deze gerechten staan in totaal niet in verhouding met het bedrag van 60 euro. Dit realiseerde wij dit pas later Voelen ons in de maling genomen. A

 3. Amanda T.
  • 2 recensies
  5/10

  We hadden de high wine gedaan en het viel een beetje tegen. De eerste twee wijnen waren erg standaard, de laatste wijn is niet een uitgelegd dus ik weet niet welke dat was. Van de drie gerechtjes die we erbij kregen hebben we er maar één helemaal op. De locatie is wel erg leuk.

 4. Jeanet B.
  • een recensie
  5,5/10

  Jammer dat het personeel kibbelde in bijzijn van de klanten. Grote werkdruk? Eten was lekker. De samenwerking tussen Felini en de workshop dikke dames schilderen was niet optimaal.

 5. S.C. D.
  • 15 recensies
  6,5/10

  Mijn biefstuk was well done ipv medium. De linoncello was eerder warm dan ijskoud. Hulde aan de bediening die beide keren het super goed heeft opelost en daarom kom ik weer terug. De pizza van mijn zoon was heel goed.

 6. Walter R.
  • een recensie
  9,5/10

  Bij high wine goede info over de wijnen. lekkere hapjes. de bijbestelde tiramisu duurde wat lang. Goede vriendelijke bediening. vooral Vanessa.

 7. Victor p.
  • een recensie
  10/10

  Prima gegeten, goede bediening en leuke ruime omgeving, een aanrader. Voor herhaling vatbaar. Ook ruimte voor grote partijen.

 8. Marijke e.
  • een recensie
  8/10

  Het kan gezelliger...

 9. Cindy V.
  • een recensie
  8/10

  Eten en bediening prima, maar erg vreemd dat om 20.15 uur (!) de rekening wordt gepresenteerd “omdat we gaan sluiten”...??? Ik snap dat je naar huis wil wanneer het niet druk is, maar 20.15 uur in het centrum van de stad gaat er bij mij niet in! Bovendien zaten we aan de koffie en hadden we waarschijnlijk binnen een half uur zelf de rekening gevraagd. Dan was alles prima geweest,, maar dit vind ik echt niet kunnen, sorry.

 10. Corrine R.
  • een recensie
  8/10

  Goed restaurant met lekker eten en leuk personeel!

 11. Willem H.
  • een recensie
  7/10

  veel wijn wat logisch is bij high wijn maar heel weinig eten erbij. service was goed, restaurant schoon, eten is ok maar weinig. ik gaf aan dat mijn vrouw geen vlees eet en toch kwamen ze met kalfsvlees ballen? nog maals erg weinig te eten bij de wijn.

 12. Marijke S.
  • een recensie
  7,5/10

  Snelle en nette bediening. Maar vooral lekker gegeten.

 13. Coby B.
  • een recensie
  8/10

  Wij hadden geen wachttijd, de tafel had ik al geboekt. Het diner was goed en ook de bediening. Kom zeker nog een keer terug.

 14. Anita v.
  • een recensie
  8,5/10

  we aten met een bon die ik gekregen had...het eten was prima en het personeel heel erg vriendelijk. Goed verzorgd was alles.

 15. Pieter V.
  • 9 recensies
  7,5/10

  Mooie gerechten en vriendelijk personeel,hebben er van genoten

 16. René V.
  • een recensie
  8,5/10

  Sfeervol en toch modern

 17. Holland D.
  • een recensie
  7/10

  Het personeel is erg vriendelijk, gastvrij en vrolijk. De menukaart is goed in balans met keuzes uit pizza, pasta, antipasta en vlees en visgerechten. Het nagerecht verdient betere aandacht, i.p.v. kaal te serveren op een schoteltje (cheesecake en redvelvet).

 18. Dominic B.
  • 2 recensies
  8/10

  Wow!! Perfect in balans restaurant. Het eten was echt overheerlijk, de sauzen bijvoorbeeld waren goed in balans en droegen bij aan de smaakbeleving. Leuk was ook toen de kok het dessert kwam serveren met een korte toelichting over de chocolade die hij met een rasp over het gerecht drapeerde. De bediening had veel voor elkaar over, een sterk team die zorgde dat je bij Fellini jelzef thuis voelde. Verder hadden ze product- en menu kennis wat voor ons echt bijdroeg aan de beleving. Wij komen zeker terug!!

 19. M R.
  • een recensie
  4/10

  Pas wezen lunchen.een broodje besteld, niet echt ingewikkeld zou je denken.... Vervolgens meer dan een uur zitten wachten. De zaak was nog niet voor de helft gevuld. Blekker er maar 1 persoon in de keuken ge staan, dat kun je nl zien. Toen ik op een gegeven moment naar de wc ging boven, zat er iemand in kokskleding te praten met een ander persoon. Na mijn Met afrekenen mijn beklag gedaan en niet eens de koffie gratis gekregen. Het excuus: het was druk. Ik kom hier niet meer.

 20. Astrid H.
  • een recensie
  6/10

  Weinig voor je geld