Het restaurant - Five Bells, Amsterdam
Het restaurant - Five Bells, Amsterdam
Het restaurant - Five Bells, Amsterdam
Het restaurant - Five Bells, Amsterdam

Five Bells

7,2/10
Gemiddelde prijs € 25
30 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,2/10
Gebaseerd op 30 recensies
 1. Edwin v.
  • een recensie
  8,5/10

  Het personeel was vriendelijk, attent, vrolijk ook met elkaar. Zeer prettig om zo mee te maken. TOP. Het eten was goed genoeg en veel. En de wereld komt bij langs op een mooi plekje Amsterdam.

 2. Henny H.
  • een recensie
  9/10

  Wij werden erg verrast door het eten. Hoofdmenu zag er goed uit en was veel. Vooral het menu mixed grill voor 2 personen is een aanrader, enorm veel vlees!

 3. Claudia S.
  • een recensie
  3,5/10

  Slecht en en alles in de zaak is kapot, vies en naar. Personeel eet in het restaurant en achter de bar. Toilet mag je geen papier in de pot gooien pff. Hier nooit heen gaan!!! Echt bar slecht.

 4. Thea M.
  • een recensie
  7,5/10

  Leker gegeten leuke mensen maar 5 bells opknappen intern oud slecht onderhouden

 5. Jacob v.
  • 9 recensies
  7/10

  Toen we binnen kwamen was het al tamelijk vol. Er hangen sportschermen maar het geluid is gelukkig af. De deur bleef open wat een koude wind door het restaurant bracht maar dat was okay omdat de grill setjes op de tafeltjes nogal heftig rook afgeven. Er was consternatie over de IENS deal die we hadden geboekt (50% van de gehele rekening incl drankjes, af), er werd ons de AH of een andere, mindere aanbieding geboden, pas toen ik de deal op mijn telefoon liet zien was het okay. Bediening bleef aardig. Beetje lang wachten, maar toen heel lekkere spareribs en friet. Zeer hulpvaardige mevrouw in de bediening. Eigenaar leek erg welwillend en sympathiek. Prima plek om even snel wat te eten, verwacht geen sfeer (mensen houden hun jas ook aan binnen).

 6. Levensgenieter81
  • een recensie
  2,5/10

  Bij Binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen. Helaas ging het daarna erg snel bergafwaarts. Als voorgerecht bestelden we wat chicken wings en brood. Deze kwamen snel, maar helaas bleken ook onze hoofdgerechten tegelijk te arriveren. De kwaliteit van het eten viel ook tegen. De steaks waren te gaar en de friet erg vet van smaak en er zat geen zout op. Bij de rekening bleek dat er twee porties brood op de rekening stonden terwijl er maar een besteld was. Helaas bleek het onmogelijk dat 1 portie van de rekening gehaald werd. Dit restaurant blijkt helaas een tourist trap te zijn. Ik ga hier niet meer naartoe.

 7. Ada V.
  • 4 recensies
  8/10

  We zaten gezellig op het terras,de ontvangst was vriendelijk alleen begreep de Engels sprekende jongeman niet zo goed wat de ah actieven hield maar dat was zo opgelost.Het eten was lekker

 8. Laura T.
  • een recensie
  7,5/10

  Naar aanleiding van een actie zijn we hier spareribs wezen eten. Ondanks de lage prijs vielen deze erg goed in de smaak. De salade was wellicht wat eenvoudig en karig, maar de rest maakte veel goed! De inrichting daarentegen is erg eenvoudig en doet denken aan een Sportsbar. Het is vooral ingericht voor toeristen. De bediening was erg prettig en had een aardige uitstraling, waardoor we hier misschien nog wel een keer terg zullen komen.

 9. Soheil I.
  • een recensie
  3/10

  GEEN AANRADER Bij hamburger krijg je bolletje met hamburger. Geen saus,Sla,Tomaat,Ui enzo. Saus moet je kopen voor €1...

 10. Bodine V.
  • een recensie
  1/10

  Belachelijk slecht! Wij kwamen hier eten met een bon van SocialDeal. Hadden 4 dagen van te voren telefonisch gereserveerd bij een jongen die gebrekkig Nederlands sprak. Eenmaal aangekomen in Amsterdam bij Five Bells. Gaven we aan dat we gereserveerd hadden. Er werd meteen gezegd dat dat niet waar was en dat er geen plaats was in het restaurant. 'De kok zat vol' zij hij daarna. Na lang zeuren mochten we toch eten... Het eten was er vrij snel en de Spareribs waren oké. Toen we nog een keer spareribs wouden bestellen zagen ze ons niet meer zitten... We hebben enorm lang moeten wachten! Het leek wel of ze met opzet gewoon niet op ons reageerde. Toen eindelijk iemand naar ons toe kwam, hebben we nog een portie besteld. Deze waren ze vervolgens vergeten en duurde weeer enorm lang. Na het eten hebben we weer lang zitten wachten en zijn we maar aangelopen.. Toen zagen ze ons opeens wel! Ze zijn achter ons aangelopen en we kregen de volle laag van de eigenaar. We kregen nogmaals te horen dat we onbeleefd waren en niet hadden gereserveerd en dat het zo niet werkt. Van een vol terras of restaurant was niet te spreken.. Heel het restaurant was leeg wij waren de enigste klanten die binnen zaten! Hoezo vol geboekt? Ik zou hier niet eens meer voor niets gaan eten.. Een echte afrader! En wat een slechte bedinging. Ook de hygiëne was ver te zoeken!

 11. - -.
  • een recensie
  1,5/10

  Kan rustig zeggen dat ik nog nooit in mijn leven in een " restaurant" als deze tent ben geweest. Personeel onbeschoft en ongeintreseerd, inrichting gedateerd. Voor je wat te drinken kon bestellen was de bediening weer vertrokken. We hadden onbeperkt kip en patat, toen de bestelling eindelijk op tafel stond was het ook niet meer dan dat, kip en patat. Geen bestek, geen saus of iets van een salade. Mayonaise uit een zakje en dat was het dan, smakelijk eten kon er ook niet van af. Later begreep ik waarom hij mij geen smakelijk eten wenste, patat slap en smaakloos, kippen vleugeltjes waren niet of nauwelijks gekruid en kwamen uit het vet. Kortom eten laten staan zoals we het gekregen hadden en vertrokken, een waardeloze tent.

 12. Dorus M.
  • 2 recensies
  4,75/10

  Ok laat ik beginnen... - via telefoon reservering gemaakt, compleet vaag en met non-abn stem opgenomen - mij zeggende dat het oké is maar geen naam of telefoonnummer opnemende. Overigens was onze plek voor 10 wel beschikbaar, dus dat dan wel mooi meegenomen. - eenmaal gezeten maar 2 mensen die het gehele restautant en tevens de keuken bedienden - zo leek het en zo was het dus ook. - spareribs besteld, we waren met zn 10en - kwaliteit van spareribs was echt prima te doen, vingers-likkend! Echter met onbeperkt wil je snel meer, buffet achtig verwacht je meer. Echter een maal her bordje met sla en patat geserveersld is het gedaan voor de 2-mannige bediening... het is alsof we niet meer bestaan, zelfs de hand omhoog wordt nonchalant genegeerd. - uiteindelijk na respons op de hand omhoog toch wel even gevraagd of de 2e ronde er nou aan kwam (30 minuten later!!) - met een - dan wel - vriendelijke respons dat het er aan kwam. - uiteindelijk nog 10 minuten gewacht, toen kwam de volgende ronde, dit keer zonder patat! Terwijl de patat de vorige ronde niet was opgegeten omdat deze niet goed doorbakken was! Echter, bij de tweede ronde patat moest je betalen - dus laat dat dan maar....

 13. Fred-Leonie
  • 92 recensies
  6,5/10

  Gisteravond met z'n tweeën hier gegeten met een Groupon bon, onbeperkt spareribs. Het eten is goed, je kunt onbeperkt bij bestellen. De bediening is buitenlands maar erg vriendelijk. Het interieur is niet echt gezellig. Het is meer een sport cafe en er hangen rondom televisies. Bovendien wordt er schreeuwerige muziek gedraaid. Niet echt een restaurant voor een gezellig avondje uit. Echter we hebben hier van de zomer gegeten en hebben op het terras voor het restaurant gegeten. Dat was wel erg leuk. Veel bedrijfigheid rondom. Maar ja, hoeveel van die dagen hebben we hier.

 14. Trineke P.
  • 142 recensies
  5,5/10

  Schreeuwerig interieur; kapotte bekleding. Eten was voldoende, maar hield niet over qua kwaliteit; scholfilet was voorzien van overdadige korst. Cocktails waren prima.

 15. Henk J.
  • 98 recensies
  6/10

  Donkere zaak in het centrum, vlak bij CS. We aten er met een Groupon aanbieding, maar volgens de medewerker achter de bar klopte de aanbieding niet (geen aperetief, geen brood vooraf), beetje vreemd. Bediening is in het Engels, maar de dame doet haar best en is vriendelijk. De spareribs zaten nog onder de marinade, het leek wel of er een strooppot overheen gegooid was. All you can eat was overigens wél all you can eat...

 16. Patrick v.
  • 43 recensies
  4,5/10

  Hier gegeten met een Groupdeal aanbieding onbeperkt pannenkoeken eten. Zeer zeer slecht, pannenkoeken waren te dik, niet gaar en verbrand. Hebben verschillende malen pannenkoek terug gestuurd maar de volgende was niet beter. Misschien zijn de andere gerechten beter maar bestel hier ajb nooit een pannenkoek, deze kunnen beter van het menu af lijkt me. Pannenkoeken zijn niet deze kok zijn 'ding'. Dankzij vriendelijke service was het toch nog een redelijke ervaring.

 17. David S.
  • 73 recensies
  6/10

  Ik heb hier gegeten met een Groupon aanbieding. (Twee Ribeyes met frietjes) De niet-Nederlands sprekende bediening begreep het allemaal wel na uitleg... De prijs kwaliteit verhouding met de bon (50%) korting is te overzien. Ik heb toch echt wel betere stukjes vlees gegeten voor minder geld. De opmaak en garnituur was zeer karig. Lekker of onlekker...tja ik weet het niet. Biertje erbij doet de aanbieding al bijna teniet. Misschien dat ik in een wilde bui nog een keer terugga obv een kortingsbon. Ik vind het meer wat voor wanhopige toeristen die niet naar een grote fastfood-keten willen, maar "veilig uit eten". Het kon er allemaal maar net mee door.

 18. Arthur B.
  • 2 recensies
  1,75/10

  Ik kan dit restaurant alleen maar afraden! Ik heb hier gegeten met een grouponaanbieding voor een hamburger en friet. De friet was veel te droog en de hamburger is de meest vieze die ik ooit gegeten heb. (zo erg dat dit de eerste keer is dat ik was post op iens.nl) Hij werd aangeprezen als 100% rundvlees. Ik weet hoe een burger van 100%rundvlees eruit ziet en die heeft geen plastic rand en bestaat niet voor een groot gedeelte uit water. Verder was het personeel mijn bestelling met drankjes vergeten, al zaten er maar heel weinig mensen in het café. Verder is het decor binnen iets dat je nog nooit gezien hebt, ik weet niet in welk tijdperk het neergezet is, maar 30 jaar geleden was dat volgens mij ook al niet mooi. Als je overweegt om hier te eten, ga er dan heen en kijk of het je bevalt . Koop niet op voorhand een coupon, want dan zit je gebonden aan iets dat je waarschijnlijk niet blijkt te willen.

TheFork aanbiedingen

30% korting op je rekening

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op je rekening

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 11.00 - 01.00 uur

Vrijdag en zaterdag 11.00 - 03.00 uur

Zondag 11.00 - 01.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Nieuwezijds Kolk 17, 1012 PV, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

Tram 1, 2, 5, 13, 17 - Halte Nieuwezijds Kolk

Routebeschrijving

Over het restaurant

Ribs en burgers aan de Nieuwezijds Kolk

Als je voor Five Bells kiest dan kies je voor een traditionele en rumoerige Barbecue Grill op de Nieuwezijdse Kolk in Amsterdam. Burgers en spareribs als hoofdgerecht en wafels en poffertjes als dessert. Wat wil je nog meer? Met zijn grote bar en Guinness op de tap is het een plek waar je ook na het eten lekker kan blijven hangen.

Services

, ,

Restaurants rond "Five Bells"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.