Chef - Gastronomia Villani, Den Haag
Restaurant - Gastronomia Villani, Den Haag
Suggestie van de chef - Gastronomia Villani, Den Haag
Chef - Gastronomia Villani, Den Haag
Restaurant - Gastronomia Villani, Den Haag

Gastronomia Villani

8,5/10
Gemiddelde prijs € 40
35 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 35 recensies
 1. Ankie e.
  • 13 recensies
  8/10

  Prima eten en aardige bediening

 2. Karima B.
  • 7 recensies
  10/10

  Wat een leuke eigenaren! Ze komen een praatje bij je doen. Net alsof je thuis bij hen op bezoek bent. Leuke sfeer zetten ze daardoor neer. Het eten is goed en lekker, heel bijzonder. Wij hadden het viergangenmenu. En we kregen vis. Prijs zeker waard. Een aanrader!

 3. Michiel J.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Vlotte en vriendelijke bediening. Moderne, grote en strakke zaak. Beperkte keuze in menu, maar gevarieerd genoeg. Met The Fork Summerdeal heerlijk en voordelig gegeten!

 4. Ping C.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten bij lieve, warme mensen, met oog voor service in een ontspannen sfeer

 5. Monique v.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, leuke kaart. Geen grote porties, wel voldoende. Open keuken. Even moeten wachten voordat we bij de ingang opgevangen werden, bediening had t druk. Kom hier zeker nog eens terug.

 6. Hans K.
  • een recensie
  6/10

  Jammer dat je geen foto's in deze recensie kan plaatsen ! Maar mijn 'vissoep',weliswaar in een ruim bord, pas met 5 millimeter aan de krappe kant... Het gerecht pasta met mosselen en vongole was gevuld met totaal 8 schelpjes..

 7. Martin V.
  • 2 recensies
  9/10

  Restaurant nieuw en modern-sfeervol ingericht, mooi gelegen aan de jachthaven, vriendelijk personeel en een vis van de dag gerecht dat uitstekend bereid was.

 8. Johan B.
  • 51 recensies
  10/10

  Fantastisch gegeten, prijs kwaliteit met Fork aanbieding super. Locatie is ook mooi en de bediening is prima

 9. Samir B.
  • 4 recensies
  7/10

  De eigenaar zei Nors "vanwege tekort aan personeel mogen jullie alleen of binnen of buiten zitten" niet echt een warm welkom.Een cola'tje was 3,50 euro vond ik best duur en ik kreeg een rare vierkante pizza terwijl mijn tafelgenoot een mooie ronde kreeg. De rest was prima. Maar ik zou hier niet nog een keer terug willen komen

 10. Sylvester O.
  • 11 recensies
  6,5/10

  Bediening en service zeer attent, vriendelijk en op service gericht! Locatie op zich goed- al doet het restaurant zelf wat te modern aan naar mijn smaak. Mooie open keuken, erg proper allemaal! De gerechten waren gemiddeld, niet bijzonder. Het vlees uit het hoofdgerecht wat te doorbakken/ droog. En op een (te) koud bord geserveerd. Voor- en tussengerecht (Italiaanse vleeswaren en pasta met truffel) prima! De bij de gerechten geadviseerde- en geserveerde wijnen uit eigen famillie bedrijf/ wijnproducent uit Puglia; matig, te veel overheersende zuren, te jonge wijn en te veel chemische geuren naar mijn verwende smaak. Er zijn heel veeeel betere wijnen uit Puglia met veel betere prijs/ kwaliteit ratio dan deze huiswijnen! Wij hadden 50% korting via The Fork, het prijskaartje met 4 personen was 185 Eur, normaal dus het dubbele... dat vind ik het de geleverde kwaliteit niet waard- derhalve slechts een 6,5 als eind oordeel.

 11. Winsy W.
  • 13 recensies
  7,5/10

  Mooi ruim pand. Het eten was lekker en er werd goed rekening gehouden met dieetwensen.

 12. Martine G.
  • 33 recensies
  7,5/10

  Ze waren met veel te weinig mensen in de bediening. De eigenaar gaf aan dat een aantal medewerkers zich ziek hadden gemeld. Een aantal mensen gingen zelfs hun eigen drinken halen. We hadden te doen met de eigenaar. Het eten was wel weer subliem!! De truffelpasta is een aanrader!

 13. Mary s.
  • 2 recensies
  4/10

  Zie mojn bericht van 25/26 augustus zie mijn bericht van 26/,27 aug. Ik blijf bij mijn beslissing zeer slecht bediening, eten,service heel ver te zoeken zal er ook nooit iemand naar toe sturen gezien mijn ervaring die ik heb gehad.

 14. Shirley S.
  • 8 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten . Zouden hier niet zijn gaan eten zonder de 50 % korting . De gerechten zijn erg prijzig . Heel klein bordje carpaccio . Heel klein bordje vissoep . Dat is de volle prijs niet waard wat betreft de kwantiteit in verhouding met de kwaliteit .

 15. Zohe B.
  • 31 recensies
  8,5/10

  Mooie zaak met open keuken op het moment van binnen komst erg druk maar werdt even later opgelost. Onze wijn keuze was er niet meer maar een prima alternatief is ons aangeboden goedkoper als op de kaart. Voorgerecht pasta met mosselen en kokkels en mijn partner carpaccio van zwaardvis uitstekend . Ossehaas als hoofd gerecht een mooi stukje vlees en goed op smaak , de nagerechtjes ijs met truffel Top. Koffie en goed gesprek over de start van de zaak en geboorte grond Sardinie een stressloos eiland is de eigenaressen Simona ook aantezien met een aangeboden limoncello en dankzij de TheFork een prima prijs zeker voor deze kwaliteit wij komen terug gr J&E

 16. Shirley S.
  • 8 recensies
  8/10

  Wij hadden per ongeluk gezegd, dat wij via social deal hadden gereserveerd . Moesten ons dus houden aan het 3 gangen menu . Balen . Want daar zaten geen vleesgerechten bij . Bij de kassa zei ik wel van de fork . Moesten toen de helft betalen en kwamen uiteindelijk 10 euro duurder uit voor het eten dan wanneer wij via social deal hadden geboekt . Wij waren tevreden over de gerechten, maar hadden graag zelf willen kiezen van de gehele kaart .

 17. Marry T.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Bij ontvangst EN vertrek zeer vriendelijk Prima bediening Smakelijk eten

 18. Anneleen D.
  • 12 recensies
  9,5/10

  Carpaccio van zwaardvis was uniek en heerlijk, een echte aanrader. Alle gangen werden heel professioneel bereid. Open keuken geeft leuke sfeer en toont dat alles heel hygiënisch bereid wordt. Fijne avond met goedgeluimd personeel!

TheFork aanbiedingen

50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Ma - do 12:00 - 22:00

Vr - zo 11:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Hellingweg 94c, 2583 WH, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Scheveningen

Kenmerken

Services

Restaurants rond "Gastronomia Villani"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.