Terug

Recensies Gauchos Aan de Gracht

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 526 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Esmeralda B.
  • een recensie
  7,5/10

  De bediening was erg vriendelijk . Duurde alleen lang voordat we geholpen werden . Tussendoor ook niet de vraag of alles naar wens was , we moesten zelf vragen om de dessert-kaart. Het eten was lekker maar niet meer warm toen het geserveerd werd

 2. Denise V.
  • een recensie
  7,5/10

  Eten was heerlijk. De bijgerechten zoals de saus kwamen niet gelijk. Om het eten niet koud te laten worden begin je zonder saus. Uiteindelijk de saus niet hoeven te betalen. Maar zorg ervoor dat vlees en bijgerechten tegelijk geserveerd worden.

 3. Gaetano I.
  • een recensie
  7/10

  Qua servering vond ik het wel erg snel gaan, na een half uur hebben wij zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht al ontvangen en word er redelijk gepusht om maar door te eten zodat volgende gasten plaats kunnen nemen. Tevens smaakt het eten heerlijk!

 4. Alyssia V.
  • een recensie
  9/10

  Afgelopen woensdag hier gegeten met mijn familie. Ik kende het concept al, maar nog nooit op deze locatie geweest. Vriendelijk personeel en prima servicetijden. Heerlijk gegeten met een lekkere wijn. Ik heb een hele leuke avond gehad.

 5. Deerhunter
  • 2 recensies
  7/10

  Vlees kwaliteit excellent! Maar door de drukte en de 'massaproductie' was de gril te heet: buitenkant vlees hier en daar verbrand, binnenkant rauw, niet medium dus zoals besteld. Omdat het vlees geweldig is, was de rauwheid niet echt een probleem. Bijgerechten extra bijbetalen: nogal duur, en zo ook de toetjes. 8 -10 euro!

 6. Arian V.
  • 4 recensies
  5/10

  Gisteravond met 5 personen gegeten; had gereserveerd aan het water, men zei aan de telefoon dat dit kon maar bij aankomst bleek dit niet te kunnen... na 1 uur eindelijk een plekje aan de gracht. Op zich is jullie eten nog steeds goed echter je personeel is echt onder de maat... weet nergens iets van en van een juiste bediening hebben ze ook geen kaas gegeten... drukte vind ik echt geen excuus! Eten komt niet tegelijk.. drinken laat lang op zich wachten..moeten er 3x om vragen. Tafels worden niet opgeruimd. Hele vieze wc’s... bah maak eens 2 per avond even schoon! Jammer ik hoop dat u zich dit aantrekt en niet simpel denk geld te verdienen...zo gooi je je naam te grabbel!

 7. Fred P.
  • 4 recensies
  5,5/10

  Op zn best eetcafe kwaliteit, gambas vooraf niet veel smaak en tikkkie verbrand, ossehaas goed , chimichurri niet zoals gewend, salade en “speciale” friet , beide tegen meerprijs, niets bijzonders. Prijs kwaliteit behoorlijk uit balans

 8. Paul P.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Goed eten, leuke locatie

 9. Ara M.
  • een recensie
  10/10

  Altijd een warm welkom. De beste plek in de stad voor spare-ribs. Steaks allemaal erg smakelijk en goed bereid. Ook veel keus in diverse soorten bijgerechten. Geweldige goede uitleg welk vlees er is. Erg sfeervol, gezellige, intieme sfeer. Het team was erg gastvrij. De eigenaresse gaf ons als gast veel aandacht! Lekkere gerechten. Vriendelijke bediening. Kortom: een aanrader !

 10. Marieke D.
  • een recensie
  9,5/10

  Bediening was echt top! Super attent en ook nog eens snel. Wat fijn!

 11. Sven M.
  • 6 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten bij Gauchos aan de Oudegracht! Probeer zeker de Bife Ancho, een heuse aanrader! Bediening had iets scherper gekund, maar het was ook druk dus alle begrip hiervoor.

 12. Loretta Y.
  • een recensie
  2,5/10

  Bij binnenkomst werd onze resevering niet nauwkeuring aangehouden. Ik heb zowel bij de reservering als aan tafel aangegeven dat er allergiën waren, waaronder een dodelijke noten/pitten allergie. Alsnog werd de spinazie geserveerd met pijnboompitten. de ossenhaas en rib eye werden niet goed gebreid waardoor de rib eye terug is gestuurd. Overall een enorm teleurstelling. nooit meer

 13. M B.
  • een recensie
  4,5/10

  Eten + dribken ging volledig verkeerd. Verkeerde bestelling gebracht vervolgens in etappes je hoofdgerecht eten omdat het brengen van de juiste bestelling wederom weer 15 minuten duurde en per onderdeel werd gebracht.

 14. Jolanda B.
  • een recensie
  9/10

  Reservering, restaurant en eten erg goed. Bevelen we iedereen aan. De plaats van het restaurant is prachtig gelegen beneden aan de gracht.

 15. Mark G.
  • 2 recensies
  6/10

  Te druk, duurde extreem lang en service kon beter.

 16. Martin d.
  • 13 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten met een plekje aan het water. Veel bootjes in de gracht. Het was aangenaam vertoeven

 17. Louendra C.
  • een recensie
  5,5/10

  Ik ben vaker hier geweest, maar het kwaliteit van het eten is achteruit gegaan. Het vlees was goed aangebrand, de borden slordig opgemaakt met wat rucola en overal druppels vleesjus op de randen. Daarnaast gedeelte vd bestelling gemist waardoor het vlees niet meer warm was door het wachten op de rest. De bediening deed hun best, maar het leek te weinig voor de drukte. Er liep een vriendelijke bediener rond, alleen had hij een heftige zweetlucht dat je net niet over je nek gaat. Beetje jammer dat niemand dat even tegen hem zegt. Ik overweeg een andere keer toch naar een andere locatie te gaan. Beetje jammer. Door dit alles hebben wij koffie en toetje overgeslagen. We waren snel weer weg.

 18. Fweidema W.
  • 3 recensies
  9/10

  Fijn. Prettig restaurant en bediening goede sfeer, en goede uitleg . Eten heerlijk ! Geen klagen

 19. Sanne W.
  • een recensie
  7,5/10

  Erg lekker. Kom er al jaren en het eten stelt mij nooit teleur! De service kan beter. Veel personeel kwam met verkeerd drinken bij onze tafel. Daarnaast was de communicatie tussen het personeel niet altijd handig.

 20. G-P H.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Gauchos heeft heerlijke gerechten van goede kwaliteit tegen een redeljke prijs. Bijgerechten moet je er apart bijbestellen tegen meerprijs. De onbeperkte spareribs zijn geweldig en heel lekker, er wordt ook niet moeilijk gedaan over het aantal ribben dat je eet. Het enige "nadeel" vindt ik dat de ruimte rond de tafeltjes erg krap is, je moet bij veel tafeltjes echt moeite doen om te gaan zitten en dan zit je nog steeds krap. Door de hekjes en vloerverhogingen kun je ook niet met je stoel schuiven.