TheFork LogoTheFork, een bedrijf van TripAdvisor

Gauchos Aan de Maas - Gauchos aan de Maas, Rotterdam
Gauchos Aan de Maas - Gauchos aan de Maas, Rotterdam
Gauchos Aan de Maas - Gauchos aan de Maas, Rotterdam
Gauchos Aan de Maas - Gauchos aan de Maas, Rotterdam
Gauchos Aan de Maas - Gauchos aan de Maas, Rotterdam

Gauchos aan de Maas

Gemiddelde prijs € 35
791 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 791 recensies
 1. natasja m.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten op het mooie terras aan de Maas. Het eten is erg goed en voor een goede prijs. De bediening staat wel geregeld met de verkeerde bestelling bij een tafel. Daarnaast laat de keuken soms steekjes vallen door een bestelde saus niet mee te geven bij het uitserveren. Maar al met al heerlijk gegeten op het terras!

 2. Hilda d.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Leuke bediening. Lekker eten. Ossenhaas was boterzacht. Uitzicht geweldig. Met zonnetje op het terras is het een fijne ervaring.

 3. Peter V.
  • 2 recensies
  9/10

  Iedere keer dat je er komt eten is de aandacht anders en dat is jammer. Krijg je de ene keer het vlees netjes met uitleg voor de bestelling te zien krijg je dit een andere keer weer niet. Eten komt soms wat snel achter elkaat

 4. Ellis S.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Ik snap werkelijk niet wat jullie beleid hierin is. Oude niet ogende wijnglazen. Te kleine borden. Vertel..

 5. Suzanne H.
  • 3 recensies
  7/10

  Eten was ok, helaas een wat minder prettige geur in de toiletten, die af en toe ook naar boven het restaurant in kwam, goede service

 6. Marjolein M.
  • een recensie
  6,5/10

  Gauchos is wel lekker hoor, maar jeetje wat schrok ik van de prijs toen we moesten afrekenen. 70 euro per persoon (voor- hoofd- en nagerecht). Eten is goed maar karig, alle bijgerechten los bijbestellen. Gerechten komen ook nooit tegelijk, er komt altijd iets (te) laat. Maar die ervaring heb ik bij alle Gauchos restaurants. Ik kom hier even niet meer, mij te duur.

 7. Rob O.
  • een recensie
  10/10

  Werden erg vriendelijk ontvangen en er werd direct gevraagd wat we wilden drinken, daarna uitleg over wat voor soorten vlees ze hadden (nog nooit eerder in een restaurant meegemaakt, super!) daarna besteld en alles werd met fijne tussen poses geserveerd, ook werd er regelmatig gevraagd of het smaakte en of we nog iets te drinken wilden hebben. Gewoon (nou eigenlijk niet gewoon) heerlijk gegeten en fijn begin van de avond.

 8. Loes B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  het was ons eerste bezoek aan Gauchos aan de Maas, maar beslist niet het laatste!! Het was super gezellig en een ontspannen sfeer, heel vriendelijk personeel en natuurlijk een geweldig uitzicht over de Maas!!

 9. Katia V.
  • een recensie
  10/10

  Heel lekker mals vlees, gezellig en vooral, heel goede en sympathieke bediening Wij hadden de menu gekozen, perfecte combinaties voor een correcte prijs. Wij komen terug als we in Rotterdam zijn. Bedankt Katia en Hilde België

 10. Rob V.
  • een recensie
  7,5/10

  Voor elk bijgerecht moet je apart betalen, dat is toch wel enigszins achterhaald en onnodig. 1 toilet trok niet door en de blower om je handen te drogen was defect, klein afknappertje. Temperatuur in het restaurant was ook niet echt aangenaam, om niet te zeggen gewoon fris. Vlees was goed al moet ik eerlijk zeggen dat ik er toch iets meer van verwacht had.

 11. Anthony K.
  • 6 recensies
  9/10

  Als vanouds weer heerlijk gegeten in Gauchos aan de Maas. Voortreffelijke lomo’s en uitstekende bediening op een van de mooiste locaties in ons land.

 12. Marco R.
  • 3 recensies
  5/10

  Vanuit het raam, prachtig uitzicht over de maas, eten is redelijk goed. Echter de bediening is traag, hooghartig en toont weinig tot geen empathie als er door het toedoen van het bedienend personeel, drank over de tafel, vloer en kleding gaat. Maakt eerst de vloer schoon, kijkt verbaasd als ze aangesproken wordt waarom ze niet eerst de klant help met het schoonmaken van zijn kleding. Bied wel haar excuus aan maar doet dit lachend? De bedrijfsleider hierover aangesproken, deze had dezelfde houding als de rest van het personeel. Dit was dus eens maar nooit meer.

 13. Ingrid M.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, goede service. Het is een echte aanrader!

 14. Nermina B.
  • 6 recensies
  5/10

  Ben altijd een uitstekende service en maaltijd bij Gauchos gewend, maar helaas waren er dit keer toch wel wat teleurstellingen.. Het personeel leek vergeetachtig in de service met bestellingen halen; en ook het vlees was rare i.p.v. medium gebakken.

 15. Marko S.
  • een recensie
  9/10

  Very good

 16. Theo N.
  • een recensie
  8,5/10

  Het eten was lekker en de service was goed. Voor herhaling vatbaar.

 17. Paul v.
  • 5 recensies
  8/10

  Voorgerecht een broodje en een tonic. Hoofdgerecht Lekkere malse Argentijnse steak gegeten met salade en frietjes. Nagerecht flensjes met ijs. Prima glas rode wijn. Prijs is redelijk € 45

 18. Roy v.
  • een recensie
  6/10

  Inrichting een beetje koud en oubollig. Duurde lang voordat het eten er was. Bediening aardig maar niet professioneel. Niemand heeft ons bijvoorbeeld eet smakelijk gewenst, maar wel altijd snel erbij als ons glas leeg was. Bij vertrek stond 3 man te kijken hoe we zelf onze jassen uit garderobe trokken en niemand hielp ons. Voorgerecht steak tartare was behoorlijk klein, maar de prijs niet. De smaak was gemiddeld. Spare-ribs waren krokant en vlees teveel doorbakken en niet mals. Niet goed! Bijgerechten zoals courgette waren erg karig en simpel. Ossenhaas was goed en de tonijn steak goed. Prijs-kwaliteit van het eten was totaal niet in verhouding.

 19. Rob d.
  • 13 recensies
  9/10

  We hebben weer heerlijk gegeten bij Gauchos. De gerechten zijn nog steeds van hoge kwaliteit en ook de wijn was zeer goed. Enige puntje van aandacht: na de aankomst van een grote groep, verslapte de aandacht wel wat voor de rest van de bezoekers. Voor ons overigens geen reden om niet meer te gaan. Wij zijn hier de afgelopen jaren al diverse keren geweest en dit was zeker niet de laatste keer!

 20. Bram V.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Eten was prima, helaas was door het enorme rumoer om ons heen het niet mogelijk om op normale toon een gesprek met elkaar te voeren of elkaar goed te kunnen verstaan wat duidelijk afbreuk deed aan het avondje uit.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 17.00 - 23.00 uur

Zondag: 16.00 - 23.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Holland Amerikakade 900, 3072 MC, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

Kop van Zuid, naast Hotel New York. Terras direct aan de Maas.

Betaald parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland, , Rotterdam-Zuid

Over het restaurant

Gauchos aan de Maas heeft het mooiste terras van Nederland. Uniek uitzicht op een van ‘s werelds drukste havenroutes. En op loopafstand het nieuwe Luxor Theater. De perfecte gelegenheid voor een sfeervol Latijns avondje aan fameus Nederlands water.

Services

Amex, , ,

Open op zondag, , Wi-Fi

Restaurants rond "Gauchos aan de Maas"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.